reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
A moje dziecko wczoraj na noc nie dostało pieluchy ::///
I bynajmniej nie celowo ;)
Popołudniu chodził bez pampka, co chwila wysadzałam go na nocnik. O 19 pojechałam na siłownię, a M został z małym. wracam a ten mowi ze Aluś usnął. Wiec pytam czy mu ubrał pieluchę chociaz. Nie, zapomniał ze nie ma ...
Trudno, najwyzej w nocy narobi w gatki to go przebiorę, nie chciałam go budzić na tego pampersa bo moze by sie rozbudził i siedział z nami do 2 w nocy.
Wyobrazcie sobie ze wstał o 7 rano z suchymi gaciami! W szoku byłam. W nocy wogóle dwa razy wstawałam patrzec czy nie spi w swoich sikach :D
Alan bedzie chyba pierwszym grudniaczkiem odpieluchowanym tylko na noc :-D

:-D

Co do rowerka biegowego to Adaś zawsze chodził z M. a ja nie miałam nawet świadomości jak on jeździ. Ale ostatnio kazał mi iść też i byłam w ciężkim szoku. Musieliśmy za nim biec. A jak jedzie z górki to nogi daje do góry i jedzie na tych dwóch kołach :szok: Także u nas biegowy to był strzał w 10.
U nas dalej remont brud i kurz. Mam dosyć. Chodzimy spać o 20 bo zmęczenie wygrywa z nami. A gdzie tam jeszcze reszta pokoi? Przeraża mnie to!

Hej.

Ja wlasnie odstawilam.Marike do przedszkola, jade do domu zjem sniadanie i mam pare.spraw.do zalatwienia na miescie.

Jakas chandra mnie ogarnela. Chodze przybita, jeszcze P zapomnial o moich urodzinach ja juz nie mowie o prezencie czy kwiatku ale nawet.glupich zyczen mi nie zlozyl.

Jutro mam.szkole, w niedziele.roczek chrzesniaka. Jak ten czas szybko leci Filipek dopiero co sie urodzil a 17 rok konczy;) jest cudowny, takie moje trzecie.dziecko;)

Glowa mnie.boli, mialam.wczoraj.napisac cos wiecej ale wkoncu weny brak.

Przepraszam ze tak.post pod postem ale jak napisze dluzszego to sie nie dodaje;/

Fabiankowa alergia nas wykancza. Ostatnio mielismy.chwile grozy. Wrocilismy do domu i Fabian zjadl bananka ( nie uczula) az tu nagle zrobil.sie tak czerwony, pojawily sie nowe liszaje purpurowe a on plakal.ze.boli i darl sie w niebpglosy bo go tak swedzialo. Posmarowalam jego kremem ktory pomaga zawsze bo to z antybiotykie i sterydem a on jeszcze gorzej. P zaczal juz pakowac torbe do szpitala a ja dalam mu jeszcze krople.i robilam zimne oklady. Przeszlo ale stracha mialam niezlrgo. Nie mam.pojecia o co chodzilo, czemu sie tak stalo ze banan.dal taki odczyn. Oczywiscie katar juz nam towarzyszy kazdego dnia. Jestesmy na.skraju wytrzymalosci.

Violett - współczuję , nic nie da się zrobić teraz z tą alergia Fabianka??? ojjj P się nie popisał...:no:

Kurde, młody mi wstał z napuchniętym okiem :-(Ostatnio wszystko jakoś pod górkę, jestem zmęczona, stres mnie trzyma i zasnąć wieczorem nie mogę ehh

Sosnowiczanka - wow!! To Alan Cię zaskoczył:tak: U nas po nocy pielucha mokra strasznie...

Dziewczyny czy nocniki mają różne rozmiary czy wszystkie są takie same??? Bo ten co mamy wydaje mi sie jakiś mały.. :/
Alankowi siusiak często wystaje przed nocnik i sika mi na dywan ... :-(
Mam zwykły normalny nocnik i na nim go sadzam, mamy tez z FP z melodyjką i spłuczką, tylko na ty nie chce siedziec, traktuje jak zabawkę... Pomóżcie:)

reklama
Do góry