reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka;-) Jak dla Ciebie, to myślę, że nie potrzebujesz żadnych dodatków - nie na tym etapie, tylko strata kasy. Jak cm ida w dół i waga , to nie ma się co . Białko jest po to, aby wspomóc w diecie jeżeli nie możesz dobić spożywczo- w żaden sposób nie wpływa na spalanie tłuszczu;-)

Milva - niestety może to trochę potrwać, zanim bart zacznie wołać ;) ale nie zrazaj się, jak tylko jest możliwość niech biega bez pieluchy. A pieluchomajtki są bardzo wygodne jak wysadzasz dziecko co chwila, jednak przy nauce lepiej bez, ja widziałam po elence, że w majteczkach bardziej się pilnowała.

Sosnowiczanka - u nastez już komplet zębów, i to nawet od jakichś 2 tygodni.

Milva-tak jak pisze agala najlepiej bez pieluchy. Ja pieluchomajtki zakładam na spacer ale Zulka juz ladnie woła nawet mając ja założoną.

Ale pusto ;(((

Byliśmy dziś u okulisty z Alankiem. Zaś tarł i zaciskał mi oczka... Zaś jakieś zapalenie. Pani doktor kazała myć bardzo często ręce, bo jakiś brudek, zatrze oczko i zapalenie gotowe.. I ponoc po chorobie jak organizm jest troszkę osłabiony tez dzieci często łapią. No a ostatnio miał przy ząbkowaniu takie 4 koszmarne dla nas wszystkich dni... No nic, mamy znowu inne krople, zakrapiamy oczka 7 dni- 4 razy dziennie.

Nic , tez uciekam spać, bo nie mam na nic ani ochoty, ani humoru

Witajcie. Nie było mnie kilka dni, ale miałam ciężki okres małżeński. Do dziś nie mogę dojść do siebie i nie wiem czy kiedyś się to zmieni.

Dziś zrobiłam Mikołajowi morfologię bo już jest zdrowy ponad 2 tyg i co? I dupa, wyniki nie są najlepsze. Znowu leukocytoza za wysoka:-(.
Wczoraj wysłałam dokumentację do Fundacji. Za jakieś 2,5tyg. podam Mikołaja nr i kto będzie chciał i mógł to może odliczyć 1%.

Narazie tyle ode mnie.

Agapa- co się stało? daj znać na zamkniętym... Co oznaczają te podwyższone wyniki u Mikiego?

Ja bez humoru,młody nie dał dziś spać w nocy, rzucał się , jęczał... Do tego jestem przed @, więc wk... sie o byle co grr

Agapa tak mi przykro że oprócz stresu związanego z Mikim jeszcze mąż dokłada Ci swoje.
U mnie mega ciężki tydzień tzn pracy masę, Zulka chora ale bez antybiotyku, Kama diagnoza w szkole i konkurs matematyczny więc musimy pracować w domu, nocki kiepskie więc jestem niewyspana i rozdrazniona...no a mąż w delegacji...ehh.

reklama
Witajcie kochane,

Gratulacje dla odpieluchowanych Grudniaczkow :)

Milva, Kubin od prawie 2tygodni biega bez pampka, pierwszy tydzien bylo siuranie wszedzie, pozniej maly sik, wstrzymanie i wolanie "sisi", jest roznie, ale 2 razy sam z siebie usiadl na nocnik i sie wysikal:) jestem dobrej mysli, choc pralka pierze 2x dziennie.. Daje nam czas do konca marca. Zobaczymy co z tego bedzie...

odezwe sie pozniej, jak sie w do u uspokoi.

Do góry