reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

reklama
Agapa- to fantastycznie, że przyjęli Mikołaja do fundacji.

Ja pobuszowałam trochę w ogrodzie, Koko pobawiła się na świeżym powietrzu, a P oczywiście w pracy, wróci około 22.
Zrobiłam dzisiaj gołąbki także obiad na jutro z głowy, może wybiorę się z młodą na dłuższy spacer, o ile pogoda dopisze :)

Coś to nasze forum ucichło, coraz mniej grudniowych mam się udziela, ale ja mam nadzieję, że nie znikniemy, bo jakoś jestem od Was uzależniona :-)

Miłego wieczoru :)

Duzo dziewczyn jest na fb i nawet tam była rozmowa o tym że trochę nas mało :-)

Niestety codzienne obowiązki sprawiają że mniej ma sie czasu na tego typu rozrywki. Dobrze ze bb i fb mam w iPhonie wiec nawet stojąc w korku mam czas by poczytać.

Myślę, że i tak się nieźle tu trzymamy:tak:

Ja dziś ogranęłam z lekka zasyfione mieszkanie, nawet okna pomyłam. Młody był u babci. Tz gra dziś i jutro, także mam wolny wieczór!!! Młody jak tylko pójdzie spać, to robię sobie kąpiel i oglądam jakiś babski film!:tak:

W Biedronce mają drewniane układanki i są tam fajne puzzle. Dziś kupiłam młodemu ze zwierzętami gospodarskimi, ale są jeszcze inne.
Miłego wieczoru!!

Ja też wysprzatalam szafki z ciuchami od Zu i w końcu zrobiłam porządek. Popołudniu byłam z Kami na urodzinach u jej przyjaciółki Jagody w kinie. Ogarnialysmy z Kasia-mama Jagody 6 dziewięciolatek :-D

Coś nie mam dziś weny na pisanie. Z nowości - Tymek dostał od dziadków rowerek. no i mam mieszane uczucia. z jednej strony fajnie, mały szczęśliwy. ale z drugiej - w ogóle z nami tego nie skonsultowali...chciałam kupić fajny biegowy, a tu duuuuuuuuu..pppaaa.sami wybrali. bordowy i z plastikowymi kółkami..ech.
no i jak już pisałam na zamkniętym - ogoliłam sobie pół głowy. ostra fryzurka na wiosnę- już widzę te miny moich koleżanek w garsonkach urzędniczych.hehehe. aaaa- no i ciekawe co na to mój mąż szanowny. kocha mnie, to wybaczy:-D.zielonoo mi.

Hej

Ale sie dziś na M wkurzyłam :wściekła/y:
wracam z pracy, godz 15, zmęczona jak dziki osioł, nogi mi do d**y wchodziły, bo przez cały dzien nawet sobie nie usiadłam, a ten mówi do mnie ze Alan go umęczył, zebym go zabrała na spacer... Dostałam normalnie takich nerwów ze mowie wam. Zachował się jakbym ja lezała w pracy! Ubrałam Alanka, spakowałam nas do samochodu. Pojechaliśmy do mojej cioci. Posiedziałam, odpoczęłam. Potem zostawiłam jej łobuza a sobie pojechałam poprawić humor do Plazy. Kupiłam sobie stanik, bluzkę, spodnie, balerinki na wiosnę, trochę kosmetyków. Alankowi cieńszą czapkę,spodnie, trzy koszulki na lato. A M nic :-) W kazdym bądz razie wydałam wszystkie pieniądze jakie miałam przy sobie:)
Humor od razu mi się poprawił. Wróciłam do cioci, która zdązyła wrócić z Alankiem z placu zabaw, wypiłam herbatkę, zjadłam ciacho :)zawstydzona/y:-ale tylko kawałek) posiedzieliśmy z godzinkę i wróciliśmy do domu. M dzwonił 5 razy - nie odebrałam, a niech sie martwi (chociaz czy ja wiem czy sie martwił?) Teraz siedzi smutny w łazience i kładzie płytki , ja uspiłam Alanka, piję winko i jestem z wami:) Żyć nie umierac:-)

Milva tez kupiłam Alankowi te układanki ze zwierzątkiam. Super są. Jakiś czas temu kupiłam podobne w smyku, tyle ze kosztowały 59 zl a tutaj za 8,99 jak się nie myle. Alan bardzo tamte lubił, te tez mu się podobają. Jak bede w biedronce to wezmę jeszcze z jedne.

Aneta trzymam kciuki za badanie! Wierzę ze bedzie dobrze, sama niedawno z Alankiem przeszłam badanie na markery nowotworowe, kiepsko to brzmi, ale na pewno skonczy się tylko na strachu, jak w naszym przypadku!

Agapa super ze z tą fundacją się udało, 1 procent niby niewiele, ale zawsze coś! Daj znać jak pozałatwiasz, ja coprawda w tym roku się juz rozliczyłam, ale następnym razem mogę oddać.

Izu super ze jesteś zadowolona z nowej fryzury! Dawaj fote!!!!!!!!!!!!! Ja tez wczoraj się podcięłam, zmieniłam lekko tył, jest duzo krótszy niż zazwyczaj:) I czuje sie z nim swietnie:)

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka - uwielbiam Twoje opisy o M!!! "Siedzi smutny w łazience":-D:-D
Ceny tych układanek biedronkowych smiesznie niskie, aż żal nie kupić.

Izu - gdzie fota fryzury?????

Jej ...musze iśc do fryzjera...miałam iść w lutym, ale przez to poparzenie kasy poszło ... a wyglądam potwornie już.... chyba też trochę skrócę je...

Hej Kochane

I u mnie wena jakoś padła.

Izu- już wcześniej dziewczyny odpowiedziały-odnośnie przedszkola- nasze dzieciaczki tzn te z 2011- kwalifikują się do przedszkola publicznego i można starać się o przyjęcie, A propo- ciekawa jestem bardzo jak wygląda ta Twoja fryzurka-pokaż foty chociaż na zamkniętym:).
Sosnowiczanka- no i fajnie że zaszalałaś i wydałaś kasę- ja jutro się wybieram z Olką- bo muszę jej kupić jakąś lżejszą czapeczkę i kurtkę a i dla siebie mam nadzieje że coś znajdę- oczywiście jak mi moja maruda da, bo chce najpierw h&m, Zarę i Smyka obskoczyć a dopiero potem coś dla siebie,
Ja też skróciłam tył mocno, bo już mnie moje włosy wkurzały i teraz lepiej się układają a i brwi wyregulowałam więc czuję się piękniejsza,
a_gala- to fajnie że Elenka idzie do tego samego przedszkola co Ty-kurcze też bym tak chciała- ale niestety ja w Warszawie nie mieszkam od urodzenia.

Ja też kupiłam w Biedronce 3 układanki dla małej- cena fajna i mała już ma 2 podobne i chętnie je układa.

reklama
Heja,

nie wiem czemu nie mam opcji "dziekuje", w kazdym razie dziekuje Wam za slowa otuchy. Z tych badan krwi ten marker ma wyjsc "nieco" podwyzszony, co bedzie potwierdzalo endo....nawet nie moge myslec ze wyjdzie cos wiecej!
Aga - ja wczoraj bylam w H&M, omg jaka maja cudowna kolekcje na wiosne! Ja kupiłam tylko Lenie cienka czapke z tygrysem bo dzis u nas ma byc nawet 14 stopni! Z reszta zakupow czekam na Berlin, chcemy sie wybrac w przyszly weekend i ubrac sie tam wszyscy! mam nadzieje, ze nic nie pokrzyzuje naszych planow, bo dzis w nocy Lena wymiotowała i nie wiem od czego. Miała duza groczke i nagle w momencie goraczka spadła i widac bylo, ze sie jej polepszylo. Mam nadzieje, ze nic wiecej z tego nie bedzie :-(
Agapa - super z ta fundacja!! Ja sie jeszcze nie rozliczalam, wiec czekam na dane!

Milej niedzieli!

p.s. juz znalazlam to "dziekuje" :)

Do góry