Witam rankiem. u mnie masakra jest z choróbskami. jestem chora na maxa, w głowie szkło, nos zatkany i łamanie w kościach. lipa na maxa. a gdzie jestem? oczywiście w pracy. nie miałam wyjścia, bo sama jestem w biurze, a tu sprawozdanie trzeba wysłać, decyzje przygotować i jeszcze dziś mają przyjść moi ulubieni kryminaliści - dłużnicy alimentacyjni - muszę przeprowadzić z nimi wywiady. ale pieprze. zrobie dziś ile się da, a moja kierowniczka niech się martwi. za coś kasę wkońcyu bierze. Mały też chory, więc sobie w spokoju nie pochoruje, bo z małym pod pachą. ale z drugiej strony nie jest tak źle, bo przynajmniej po szpitalach nie muszę biegać tak jak -Agapa i Netka. buziaki dla Was za wytrwałość.
Netka- jestem w szoku jaka Ninka dzielna. tymon by mi pewnie wył godzinami. pozatym jaka ona śliczna. wygląda jak dziewczynka w wieku 3 lat. mały mój to widać, że jeszcze taki smarkaty do Ninki
Agapa: Mega się cieszę!!!!!wypij sobie drinka i odpocznij w końcu.
Sosnowiczanka jak ty kobieto to robisz, że masz czas, a przede wszystkim chęci żeby ćwiczyć. ja to taki leń jestem, że moje jedyne ćwiczenia od kilku lat, to wchodzenie codziennie po schodach na 3 piętro. oj przydałby mi się ruch. podziwiam Cię bardzo.
lece do roboty, bo muszę się spiąć żeby zrobić dziś jak najwięcej. buziaki i też zdrówka dla was wszystkich!!!!!!!
Netka- jestem w szoku jaka Ninka dzielna. tymon by mi pewnie wył godzinami. pozatym jaka ona śliczna. wygląda jak dziewczynka w wieku 3 lat. mały mój to widać, że jeszcze taki smarkaty do Ninki
Agapa: Mega się cieszę!!!!!wypij sobie drinka i odpocznij w końcu.
Sosnowiczanka jak ty kobieto to robisz, że masz czas, a przede wszystkim chęci żeby ćwiczyć. ja to taki leń jestem, że moje jedyne ćwiczenia od kilku lat, to wchodzenie codziennie po schodach na 3 piętro. oj przydałby mi się ruch. podziwiam Cię bardzo.
lece do roboty, bo muszę się spiąć żeby zrobić dziś jak najwięcej. buziaki i też zdrówka dla was wszystkich!!!!!!!
Ostatnia edycja: