A ja dziśpo badaniach maiałam krótkie zakupy zrobić..... ach do domu dotarłam o 15 masakra tak się złaziłam że chej nogi mam jak balony choć normalnie to mi nie dokuczają , wydałam kupę kasy i jestem szczęśliwa w ikei nawet ozdoby świąteczne kupiłam nie mogłam się oprzeć jak by mieli wykupić ja to naprawdę jakaś głupia jestem ale cóż kupiłam tez ostatnie elementy wystroju kącika Oskarowego i trochę pierduł a także pamiętnik dla maluszka który mam zamiar zacząć uzupełniać w tym tyg. obkupiłam moją Zu w śliczności w H&M spodenki czapę szalik ,rajstopki skarpetki i bluzeczki masakra ile to wszystko kosztuje ale stwierdziłam że później nie będzie mi się chciało biegać a przed nami zima
Na wizycie u pielęgniarki przy pobraniu krwi pielęgniarka posłuchała serduszka mojej dzidzi 140 miarowo więc super ale zdziwiła mnie tym bardzo powiedziała że nie zaszkodzi
Zabcia to cię troszkę nastraszyła ta położna ale dobrze że już wszystko ok
Asieńka to odpoczywać ja mam dziś tak samo padam
majeczka fajnie że już lepiej jeszcze siedz tu z nami w dwupaku
a ostatnio coś się nie melduje mamaOskarka ?
Na wizycie u pielęgniarki przy pobraniu krwi pielęgniarka posłuchała serduszka mojej dzidzi 140 miarowo więc super ale zdziwiła mnie tym bardzo powiedziała że nie zaszkodzi
Zabcia to cię troszkę nastraszyła ta położna ale dobrze że już wszystko ok
Asieńka to odpoczywać ja mam dziś tak samo padam
majeczka fajnie że już lepiej jeszcze siedz tu z nami w dwupaku
a ostatnio coś się nie melduje mamaOskarka ?