reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

A ja czuje ze bede miala noc nieprzespana:eek:próbowalam sie teraz polozyc , zgasilam światlo itp a tu niestety Maly sie obudzil i mnie po pecherzu:shocked2:no to wstalam zrobilam sisiu zadzwonilam do M , który zapowiedział ze bedzie za godzinke ,a ze odechcialo mi sie spac dzieki mojemu synkowi:-Dto poczekam na M:-)

Gosia - ja tez mam ten problem w "watku zamknietym" i nie wiem jak to zrobic...

Dziewczynki życze wam wyspanej nocki .bo u mnie napewno odpada:-(

reklama
Gosia, Phelania, z tego, co się zorientowałam, nie da się na zamkniętym wstawić fotki tak, jak tu, czyli z dysku. Trzeba ją najpierw wrzucić na serwer zewnętrzny (np. www.tinypic.com - szybko i łatwo), a potem dodając zdjęcie podać pobrany adres url.

Nie, ja po prostu wolę dłużej posiedzieć wieczorem, żeby dłużej pospać rano ;) Ostatnio miałam kilka takich dni, że wstawałam o 6 rano i nie miałam co z sobą zrobić. No to wolę już wieczorne sesje przed kompem, a wstawanie koło 8 :)

Ta noc to dla mnie jakis koszmar! Od 2.30 nie spie tylko probuje spac. A zasnelam o 1. A to co sie dzieje w moim brzuchu przechodzi ludzkie pojecie. Moje dziecko pomimo ze siedzi w brzuchu to chyba wyniesie mnie z pokoju! Juz nie mam sily

cześć dziewczyny:)
własnie wróciłam z badań...przeszłam nie całe dwa km spacerkiem i po prostu czuję się źle....! plecy i dolna cześć brzucha do wymiany do tego skurcze w pachwinie...czuję się jak człowiek niedołężny a nie kobieta w ciąży;/ a jutro wizyta u gina plus urząd pracy więc przeprawa pociągiem i tramwajami cały dzień w d*pie i padnięta mamuśka po powrocie do domu hehe aż strach pomyśleć co to jutro będzie...no ale jeszcze troszkę ta myśl daję mi pozytywne nastawienie:)
miłego dnia:* 

dzień dobry!
Mamcia-te nasze nocki...ja dzisiaj nie mogę narzekać,bo pomiędzy przerwami na odwiedzanie toalety spało się całkiem,całkiem.
Asieńka- w obecnej sytuacji na pewno nie pokonałabym takiego dystansu.Kiedy wczoraj parę razy miałam pokonać schodki musiałam przystawać i odpoczywać.
Pogoda dalej dopisuje,a ja kombinuję za co się zabrać:-)
Mła-jakiś czas temu na priw napisałam do Ciebie,ale nie wiem,czy dostałaś tego posta...?

reklama
Melduję się :)
Oj ja też w sumie mało pospałam, za to wstałam w nocy tylko 3 razy na siku :) zasnęłam może po 23, obudziłam się o 5, jak mąż wstawał do pracy, a potem Malutka obudziła mnie ponownie po 7.
Teraz tradycyjnie kawa :)
Dziwne uczucie nie iść na uczelnię, już się przyzwyczaiłam od października do wstawania w poniedziałki, ale muszę odpocząć, więc dziś pojadę tylko na szkołe rodzenia na 17 :)

Do góry