agniesiaa81r
Fanka BB :)
Mi też Natalka daje ostatnio tak popalić,że cały brzuch mnie boli.Też już marzę o porodzie,powoli zmniejszam dawkę luteiny,żeby nie przenosić.No i też się wezmę heh za"białą armię"niedługo,choć nie mam ochoty,no ale przy Juli podziałało,pewnie dlatego,że od 3 miesiąca mieliśmy zakaz.A teraz to nic całą ciążę,bo od początku na podtrzymaniucześć dziewcynki,
Ja po najgorszej nocy jaką miałam dotychczas położyłam się późno bo ok 0:30 położyłam się tradycyjnie na lewy bok i zasnełam o 3 obudził mnie maluch który miałam wraźenie chciał wyjść przez powłoki brzuszne. to był prawdziwy koszmar nie dość że bolało strasznie to wstałam napiłam się melisy posidziałam na fotelu a on nawet na chwilę nie przestał wariować bo inaczej tego nazwać nie mogę podrywało mnie aż, mój M słyszał że coś nie tak wstał do mnie ok 5 a ja zapłakana już sił nie miałam, jak spojrzał na brzuch to odrazu wiedział co jest ukląkł przy mnie obioł brzuch i łzy mu pociekły serio spytał jak może mi pomóc rozwyłam się jeszcze bardziej i powedziałam że tak jest od 3 zaczął z nim gadać naprawdę zachowywał się super przytulał mnie i tak do 6. zaczął się zastanawiać czy wszystko ok po czym stwierdził że budzimy Zu i jedziemy do szpitala ale mu to wybiłam z głowy bo na IP stwierdzili by że nic sie nie dzieje a my jeszcze z dzieckiem .
po 7 bolało mnie wszystko to 4 godziny i non stop gimnastyki w brzuchu mnie dobijało coraz bardziej wypiłam kolejną melisę i oczy same mi się zamykały położyłam sie i koszmar się skończył on zasnął ija też i tak do 10:30 się przespałam
nie wiem naprawdę co myśleć bo to nie jest pierwsza taka akcja ale tak długa pierwszy raz jestem tak obolała i wymęczona naprawdę marzę o porodzie mam nadzieje że urodze trochę wcześniej jeszcze ze 20 dni wytrzymać KTO JEST MIESZKAŃCEM MOJEGO BRZUCHA nie wiem ale napewno CHŁOPIEC ROZRABIAK STRASZNY aż boję się co będzie dalej
czytałam że tak się zdarza przy wielowodziu ale u mnie niby wszystko ok, i przy drugiej ciąży też ruchy są bardziej bolene ale aż tak
teraz spokojnie choć rusz się cały czas ale tak delikatnie
sorki że smęce ale muszę trochę
teraz M placuszki z jabłkami zrobił specjalnie dla mnie i skacze wokół mnie to miłe naprawdę jestem mu wdzięczna
pozdrawiam was mamuśki cieplutko
.Nie jestem nawet w stanie ocenić jak Natalka jest ułożona bo czuję ją czasem po lewej,czasem po prawej bardziej,a czasem(ostatnio często) po prostu i tu i tu naraz.To samo z czkawką czasem wydaje mi się,że czuję ją na dole,wczoraj czułam na wysokości pępka,głupieję już.
Poza tym przeraża mnie ten żylak,idzie pod wargą sromową,aż do pochwy i nie wiem czy się tam kończy,czy ciągnie się aż do środka
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
No mamy listopad i wszystkie dotrwałyśmy super
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ostatnia edycja: