reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Może więzadła Ci się naciagają? to ból w pachwinach taki kłujacy, ale czasem tak boli i promieniuje, aż jest się obolałym całym.

ja mam dokładnie takie kłucia i bóle, tylko nie po lewej stronie, jak Dorcia, a po prawej :-) już przywykłam, maluch rośnie, rozpycha się niemiłosiernie, ale on ma jednak gorzej niż ja, taki poskładany, w ciemnym worku musi siedzieć, niech sobie chociaż kosztem mamy rozprostuje te małe, kochane nóżki :-):-D

maxwell, dobrze, że wróciłaś w dwupaku, odpoczywaj ile się da :tak:

reklama
Witajcie weekendowo.
Ja dziś w nocy nie spałam prawie 3 godz. bo walczyłam ze skurczami. były regularne co 3 min. z zegarkiem w ręku. Wzięłam no-spę i zaczęły się pojawiać żadziej, ale były i tak to trwało prawie 3 godz. W dzień mam spokój, zobaczymy co przyniesie kolejna nocka
uwazaj na siebie!!!Wiem co to przerwa nocna w snie...masakra:(

Hej kochane wieczorkiem..myśmy właśnie przyjechali, ja na szczęście nadal w dwupaku, więc spoko:-)..ale jestem wypompowana, korki na wyjeździe z Częstochowy, że szok..no i brzusio spięty, więc się kładę..do usłyszenia jutro:tak:

super ze wrociliscie cali i zdrowi!!!

a my dzi bylismy odebrac Mlodego od Dziadkow i przy okazji na obiadku,,mniammm...
wyspalam sie dzis bo pozwolilismy sobie pospac do 12!!i jeszcze troche polezelismy takze sniadanie przed 13!!!:)
Jutro wizytka!Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A za torbe do szpitala jakos nie moge sie zabrac..
Na razie kupilam sobie mini szampon odzywke balsam i zel!!!!
Dziewczynki poleacam!!!
Nie zabieraja za duzo miejsca w torbie!!!!

Ide zjesc jogurcik i pobuszuje na bb:)

MamaOskarka jesli chodzi ci o szpital o ktorym ja pisalam to tak, w ubieglum roku w grudniu otwierali go po remoncie.
Ja jestem bardzo zadowolona i z wygladu szpitala, tzn o ginekologie mi chodzi i z opieki jaka w nim jest. A jak juz pisalam 2 razy lezalam na patologi, raz 8 dni, drugi raz 5 dni, wiec wypowiedziec sie na ten temat mogę:tak:. Zreszta moja ciąże tez prowadzi lekarz z tego szpitala.
A gdzie ty będziesz rodziła?

izi ja tez kupilam mini kosmetyki do szpitala :tak: szampon, odzywke, zel pod prysznic i paste do zębow:-) w rossmanie:-)
Sporo miejsca zaoszczędzi sie dzieki temu. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, moja będzie w środę.

Tak ogolnie dziewczyny, wczoraj mąż zabral mnie do kina na "baby są jakies inne" . Akcja filmu toczy sie caly czas w jadącym samochodzie gdzie toczy sie rozmowa dwóch mężczyzn na temat kobiet. Z ich rozmow normalnie pierwszy chyba raz w zyciu poplakalam sie ze śmiechu :-D Jak byscie chcialy sie wybrac na ten film- polecam:tak:

izi ja tez kupilam mini kosmetyki do szpitala :tak: szampon, odzywke, zel pod prysznic i paste do zębow:-) w rossmanie:-)
Sporo miejsca zaoszczędzi sie dzieki temu. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, moja będzie w środę.

Tak ogolnie dziewczyny, wczoraj mąż zabral mnie do kina na "baby są jakies inne" . Akcja filmu toczy sie caly czas w jadącym samochodzie gdzie toczy sie rozmowa dwóch mężczyzn na temat kobiet. Z ich rozmow normalnie pierwszy chyba raz w zyciu poplakalam sie ze śmiechu :-D Jak byscie chcialy sie wybrac na ten film- polecam:tak:
Przy pierwszej ciazy nie wpadla m na to i zabralam wszystko duze:)
a teraz jestem juz madrzejsza i zabieram mini:)

dziekiu za kciuki::p:)

ide nynki!!
dobranoc mamuski:)

Nastazja jak tam Twój M? Lepiej?

ewka007 to Cie dopadło z tym fenoterolem. Koleżanka zażywała i póki się organizm nie przyzywczaił, to strasznie jej sie rece trzęsły. Mam nadzieję, że wytrzymacie w dwupaku przez ten lek odpowiednio długo.

Sosnowiczanka ja kupiłam biustonosz na stronie dopasowana.pl bo na mnie to ciężko znaleźć rozmiar u mnie w mieścinie. Poza tym kiedyś na All zamówiłam biustonosz firmy Alles Mama i nie pasuje mi zbytnio, bo cycki w nim wiszą i nic nie trzyma, a posowałoby, żeby biust nie zwiotczał i sflaczał.

Zastanawiacie się czasem jak Wasze maluszki będą wyglądać? Ja o tym myślę strasznie często. Po kim będzie miał nos, oczka no i włoski oczywiście. eeehhh już sie nie mogę doczekać jak go ujrzę:)

Oj zastanawiam się nad tym :tak: Ciekawi mnie to, czy na zdjęciach z USG 3d będzie mozna znaleźć podobieństwo, bo wydawało mi się u koleżanki, że jej synek to był bardzo podobny do siebie ;P ze zdjęcia 3d.

Hej dziewczyny!:-)
juz od godzinki siedze przy kompie... a wszystko dlatego, ze M. dzis rano pojechal z powrotem do UA. Przyjechal w nocy z czw na pt i razem spedzilismy te kilka dni... Co prawda duzo czasu spedzil pomagajac tesciowej, ale bylismy razem i to najwazniejsze... Dzis rano jak sie zegnalismy (mozliwe, ze zobaczymy sie dopiero w grudniu przed porodem), normalnie na placz mi sie zebralo...:-( Ach, te hormony....
Teraz zabieram sie za kompletowanie listy zakupow... Nie ma jeszcze nic kupionego (ani dla malenstwa, ani dla mnie), wiec jak czytam o pakowaniu toreb do szpitala, to wlos mi sie jezy....:szok: Mam zamiar to szybko nadrobic... i tak mysle, ze ten watek zakupowy, to bede musiala od poczatku przejrzec i zrobic notatki;-)
Dzis wybieram sie na zajecia sportowe, przynajmniej na razie jestem pelna zapalu - a czy pojde, to sie okaze...;-)
A w nastepna sobote planuje pojsc na zajecia do szkoly rodzenia... co prawda 2 juz sie odbyly, ale podobno w nastepnym kursie mozna to nadgonic... troche mi zal, bo minely mnie zajecia z wyprawki, ale coz - wybralam czas z mezem....i nie zaluje:-)
Izi, powodzenia na wizycie!;-)
Maxwell, dobrze, ze nadal w dwupaku....:tak:
Aga, Nereida, Niunia - co tam u was?
Milego dzionka!

Witam dziewczynki z samego rana:-)
Dzisiejsza moja noc upłynęła w miarę spokojnie, oczywiście nie licząc wiecznie zatkanego nosa:crazy:

sosnowiczanka własnie ten szpital wybrałam jeżeli będę mogła rodzić SN. Ciekawa tylko jestem jak mnie potraktują, skoro nie pracuje tam mój lekarz.
papayka nie smuć się kochana, czas napewno szybko upłynie i znowu będziesz miała męża u swojego boku:-)

maxwell, super że odwiedzinki się udały:-)

Faktycznie z tymi mini kosmetykami do genialny pomysł, co prawda jestem juz spakowana od miesiąca, ale chyba zrobię jeszcze raz przegląd biorąc pod uwagę Wasze rady:-)

Witam
Oj ja nie mogłam spać w nocy, bo denerwowałam się dzisiejszą wizytą, a jak już usnęłam to śniło mi się, że dostałam mocnego krwawienia, mąż chciał mnie zabrać do szpitala, a ja mówiłam, że torby nie mam spakowanej:wściekła/y:
Chyba przez ten sen moje pakowanie troszeczkę się przyśpieszy:-)

Do ginki idę dopiero o 12, ale już się denerwuje. Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby w ogóle mnie dzisiaj przyjęła........

reklama
Do góry