reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry :)
Ja właśnie piję kawkę, jem rogalika i dawaj na wykład :) 1,5godz, a potem po buty od szewca (o zgrozo! odpadł mi flek po przejściu 300m, a były z promocji i nie mogłam reklamować, no ale 12zł i będę mieć fleki jak malina ;p).
Także całe szczęście dziś nie dużo załatwień...
Agniesia - życzę dużo zdrowia dla córci i dla Ciebie cierpliwości i wytrwałości :)
Aśko - dobrze, że się nic gorszego nie stało... Kurczę, Ty - kobieta w ciąży - i po budowach obsługujesz??? no wiesz? :)
Żabcia - też nie rozumiem tej Religi... przecież się kocha już ten malutki skarb bez względu na płeć... to jest nasza część, poza tym zazwyczaj płeć wykrywana jest koło połowy, a wtedy już przeważnie czuć pierwsze ruchy... nie wiem, jak mogą dokonywać aborcji...

Miłego dnia mamusie :)

reklama
Dziewczyny, czy Wam forum też tak muli od kilku dni? Normalnie zaczyna mnie to baaardzo denerwować, aż nie chce się czasem wchodzić, bo żeby napisać posta trzeba czekać - aż się otworzy do końca strona, aż się otworzy wątek, potem aż się otworzy pole odpowiedzi itd. Nie należę do cierpliwych i mnie to drażni :/ Inne strony chodza mi normalnie.

Z powyższych względów nawet nie odpisuję na wczorajsze wątki, miałam to zrobić wczoraj, ale mi nerwy puściły. Napiszę tylko, że trzymam kciuki za Asko. Taki upadek może być kompletnie niegroźny, ale może też... albo nie, nie będe pisac, co może się stać, bo tym razem NA PEWNO jest ok! Napisz nam tylko dzisiaj, że nie masz żadnych niepokojących objawów i będziemy spokojne :)

Cześć Brzuchatki;-)
Mi Marysia zrobiła pobudkę o 6.20 - tyle, co Seba wyszedł do pracy (dziś wcześniej troszkę), a ona myk i już była u mnie w pokoju..no i zapomnij o spaniu, przyniosła książeczkę i już pytania"tooo?" - to jej skrócona wersja "co to?"
unhappy.gif
..
Tak, że jesteśmy już po śniadanku i kawce (ja)..

Papayka, Dagne - mnie też co chwilę ssie i muszę coś wszamać - dzidzie ciagną z nas ile wlezie i pewnie to przez to:-:)tak:..
Agniesiaa81r. - podziwiam Cię..Ty się nami nie przejmuj, tylko patrz Juleńki i uważaj na siebie!!:tak:
Lysa, dobrze, że Ci naprawili tą ubikację;-)..a porodem się nie stresuj, przeżyłaś to raz, to przeżyjesz i drugi:-);-)
Asko_ - mam nadzieję, że noc minęła spokojnie i nie ma nic niepokojącego po tym wczorajszym upadku??
Żabcia, jestem w szoku..co za religia??masakra:wściekła/y::-( Trzymam kciuki, żeby maleństwo pokazało Ci się w CAŁEJ OKAZAŁOŚCI,oczywiście na USG,hihi;-)
Mła, mi nie muli..ale to może być wina wgranej nowej wersji BB..

dagne, z tego co wiem rzeczy z promocji można bez problemu reklamować, chyba że przecena była spowodowana ta właśnie wadą o której piszesz i Cie o niej sprzedawca poinformował.:-)
Asko, krew w żyłach mi się zmroziła jak przeczytałam o Twoim upadku. Na szczęście, że sie nic nie stało...
żabcia, okropny ten proceder usuwania ciąż ze względu na płeć. Nie dziwię sie, że nie informują o płci. Może dzięki temu wiele dzieci przeżyło. Chociaż w Polsce też czasem w pewnych kręgach można odczuć, że bardziej poządany jako pierwszy jest potomek płci męskiej. Czasem jak ktos sie dowiaduje, że u nas będzie dziewczynka to słyszymy- "tez pięknie" i w domyśle jakby pocieszenie, że to nie chłopczyk i pewnie jesteśmy zawiedzeni, a my akurat chcemy dziewczynkę bardzo mieć:-)
Mła, ja nie zauważyłam żadnych zmian jesli chodzi o wchodzenie na stronę bb

Ostatnia edycja:
Witam
Ja miałam dzisiaj okropną noc, już sama nawet nie pamiętam ile razy wstawałam na siku, może 4 lub 5:-(.
Wczoraj wybyłam z M na pizze, także wieczór zaliczam do udanych. :-)
M jeszcze śpi, a w domu nie ma żadnego pieczywa, a mi tak jeść się chce, chyba muszę go wygonić do sklepu:-p

dzień dobry!zdażyłam już wszystko poczytać.
Aśko-ale musiałaś się przstraszyć..ale skoro upadłaś na 4 literki to na pewno wszystko jest w porządku.
Mła- ja z tych samych powodów ociągam się z odpisywaniem,ciężko mi się xzalogować,czasami zjada mi posta i wymiękam
Kota-zawsze się zastanawiam,jak i kiedy w człowieku kiełkuje myśl o budowie swojego miejsca na ziemi.To moje ogromne marzenie,ale ciągle niespełnione.Nie wyobrażam sobie jak się to wszystko załatwia, najpierw miejsce, potem działka ,no i cała reszta.
Jak tak oglądam te Wasze domki to dopada mnie straszny dół,że my nigdy się nie wybudujemy.Wpakowałam nas w kupno mieszkania,w którym warunki-oprócz metrażowych wcale nie są lepsze,no i to zobowiązanie na tyle długich lat,aż strach pomyśleć..:no:

Asko: Mam nadzieję, że po upadku wszysko ok

Żabcia: Masakra z tą religią, też nie wyobrażam sobie pozbyc się kochanego maluszka tylko dlatego, że ktoś mi tak nakazje :no:

Mła: u mnie forum hcodzi bez zarzutu, może to zależy od tego ile sób jest w damym momencie zalogowanych?

Chyba najwyższy czas na jakieś śniadanie, a potem znowu zabieram się za pranie :) Kurcze, nawet nie wiem kiedy Mikołaj zanbierał tyle ciuszków?:-D Udanego dania dziewczyny :)

hej dziewczynki:)

co do mulenia strony to mnie działa bez zarzutów śmiga szybko i sprawnie:) ja już coraz mniej chodzę w nocy do wc max z 3 razy dziwne to trochę bo pod koniec ciąży podobno chodzi się jeszcze częściej niż wcześniej...
Nie wiem czy wam pisałam ale moja niunia od prawie 3tygodni jest już ułożona do porodu więc jej kopniaczki bardziej czuć u góry i na żebrach, a w dole czuję jak mała rusza rączkami dziwne uczucie ale można się przyzwyczaić. Mimo takiej brzydkiej pogody czuję się wspaniale, przypominają mi się lata młodości, chodzenie do szkoły itp itd. też tak macie? a najbardziej bym chciała żeby już był 6grudzień i Julka była z nami:)

pozdrawiam grudnióweczki:)

Czesc Kochane

Ja tak na szybko.

Papayko-trzymam kciuki za dzisiejsze mierzenie szyjki, zeby wszystko bylo ok:-)
Mła- widzialam na wątku usg ze z malutka wszystko ok i waży prawidłowo, a tak sie martwiłaś, niepotrzebnie, tak wiec gratulacje:-)
Pyszczek- Ty sie oszczedzaj i tak jak kazał lekarz polegiwać na łóżku trzeba, ja tak robie od soboty, tylko wczoraj jakos lepiej sie czulam wiec obiad zrobilam, tez gratulacje :-) przekazuje
Asko-kobieto uwazaj na siebie, zwolnij nieco tempo wiem ze łatwo mowic, ale Karolinka musi jeszcze posiedziec w brzuszku
Agapa- mam nadzieje ze teraz cisnienie juz u Ciebie ok? oszczedzaj sie, pamietam ze my to dopiero grudzien na tej porodowce:-) mamy sie spotkać
Tofika-widze ze maluszek ładnie waży i wszystko ok, ciesze sie i gratuluje:-)

Moj M dostal rozpędu i odnawia mieszkania, kurcze smierdzi mi ta farba., no ale pokoik dla małej juz wymalowany, korytarz tez,

Jutro mam usg-zobacze ile wazy moj słonik malutki:-) ostatnio była starsza o tydzien , a kosc udowa wieksza o 2 tyg a mi znowu przybyło w brzuchu, wazne zeby tylko wszystko było w porzadku,

Buziaki

reklama
Hej dziewczynki,

Kawka zrobiona i mogę pisać:-)przez ostatnie dni czuje sie strasznie zmęczona ,przejdę 300-400m i kręgosłup tak mnie boli jakbym przeszła 2km:szok::-(zaczyna sie ta typowa ociężałosc w 3-trymestrze i juz tak do końca:confused2:Tak jak wczoraj wspomniałam dzis mam wizyte na 14 do internisty (musi mi dac skierowanie do diabetologa,bo inaczej bede placic 160zł:szok: i cos przepisać na hemoroidy ,juz mi nic nie pomaga a przez ta diete mam same zaparcia, diabetolog takze dzis tylko na 19 .00.W przyszlym tyg musze sie wziasc powaznie za zakupki kosmetyczne dla malego ,pieluchy kupie na allegro jesli chodzi o oliwki ,chusteczki itp mam sklepik hurtowy kolo siebie i tam zakupie:tak:
Asko- to nas wystarszylas kochana ,mam nadzieje ze sie nic nie stało:no:
Mła- u mnie narazie spokoj z muleniem komp. lata jak szalony:-D

A co do ssania w brzuszku oj tak apetyt dopisuje dzis nie moglamn wytrzymac i zjadlam po sniadaniu czeko az mi slina ciekła:eek::-Dwiec widocznie to normalne hihihi

Poczytam jeszcze inne watki i spadam sie szykowac ....

Milego dnia brzuchatki

Ostatnia edycja:
Do góry