reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Agunia, ja isę na blokowisku wychowałam i pamiętam, jak rodzice wybudowali dom i się mieliśmy przeprowadzać, to też wyłam co noc niemal przez tydzień, bo tyle wspomnień, całe życie zostawało w tym bloku, ale wystarczyło kilka dni w nowym miejscu, żeby poczuć, że to DOM!, zobaczysz, będzie super, zresztą, to Wy tworzycie DOM, a nie ściany, na pewnoe szybko poczujesz, że jesteście we właściwym miejscu. Zresztą takie urządzanie to sama przyjemność :D ja sie już nie mogę doczekać!

Maxwell, faktycznie po sąsiedzku, mam nadzieję, że nasze szkraby będą miały okazję, żeby się kiedyś poznać i razem porozrabiać, jak będziecie w okolicy :tak:

reklama
Kota ciesze się razem z Tobą, że domek rośnie do góry. Patrzyłam na rzuty parteru i poddasza, i muszę stwierdzić, że Kubuś musi mieć jeszcze rodzeństwo, bo tyle pokoi wolnych będzie stało:-) My z M zaczynamy szukać jakiegoś domku do kupna, ale to dopiero na wiosnę, teraz tylko rozglądamy się. Nie wyobrażam sobie mieszkać cały czas w jednym pokoju i z "ukochaną" teściową, która ma strasznie gumowe ucho;-)

Kota - oby kochana ,oby, zresztą mówisz zupełnie jak mój M (który bardzo prosi żeby nie nazywać go na forum małżem:laugh2:)co do urządzania to fakt cieszy mnie to ogromnie i też nie mogę się doczekać ,szczególnie pokoju niuni :)

Jestem :) i witam się :)
Pojechałam dziś na krew i z babcią do kardiologa (czekaliśmy na niego 3 godziny, w ty czasie z mamą obskoczyłyśmy lumpeksy w okolicy szpitala). Ciężko się z brzuszkiem za czymś rozglądnąć i chyba zaczynają mi puchnąć kostki ;/ ale obłowiłam się w 2 sweterki (ani nie zniszczone - jeden z metką angielską:)) i spodnie ciążowe -moje pierwsze, bo do tej pory zasuwałam w legginsach :) za te 3 rzeczy dałam uwaga! - 22zł:) oprócz tego kupiłam chrześniakowi męża śliczne ogrodniczki ocieplane ze sztruksu za 5zł :) pewno dopadłabym też jakieś inne rzeczy fajne, ale akurat była dziś dostawa towaru i ludzi multum, więc mój brzuszek był mało zauważalny i obawiałam się stratowania ;p ale szczerze - po jednym takim dniu mam dość "chodzenia", teraz się położę i chyba do samego wieczora będę leniuchować, no chyba że przepiorę te rzeczy :)

Kota - praca wre :) życzę Wam żebyście jak najszybciej we własnym domku mogli zamieszkać :)
Mła - dziękuje za kupon - po przyjeździe do domku dostałam list :)
Tofika - super, że wszystko z Wami dobrze :) z Tobą i z Małą :)

dagne no to gratuluję udanych zakupów, ja pewnie za tydzień wpadnę w PL na jakiś ciuchland :-)

Ugotowałam zupkę i nie mam kompletnie co robić a jeszcze co najmniej godzina siedzenia samej i tak mi się nudzi że głowa mała.
Właśnie moja koleżanka wystawiła aukcje na allegro Szczeniaki, szczeniak- łaciate, podpalane, czarne (1872338305) - Aukcje internetowe Allegro i tak sobie oglądam słodziutkie szczeniaczki i "zakochałam" się w psiuni o imieniu Kuleczka, gdybym tylko mieszkała w PL to już bym miała pieska.

Już po wizycie:) wszystko dobrze z synkiem ale mam nakaz leżenia 4 tygodnie. Opisze w odpowiednim wątku.
Zgrzeszyłam :( Mc Donald mi się zachciał i się spełnił ;) ale raz na długi czas chyba mogę? Miłego wieczoru kochane!

reklama
Witam moje kochane,

Ja tylko tak chwilke i zmykam bo jestem padnieta:sorry:dzis przyjechaly rolety i pomagalam M je zakładac, jeszcze doszlo łóżeczko które juz nie zdazylismy skrecic:eek:posciel i takie tam piedołki dla malenstwa:tak:Kręgosłup to mi normalnie siada.Jutro mam 2 wizyty internista i diabetolog zobczymy co powiedza , a w poniedzialek wreszcie USG:-):-):-) juz nie moge sie doczekac ale sa lekkie obawy.
Kotka - trzymam kciuki oby budowa domku szybko i pomyslnie sie zakonczyla:-)Moj M marzy o 2 dzieci, a mi chodzi po głowie trójeczka:-Dzobaczymy jak bedzie po pierwszym;-)
żabcia_tbg - przesłodkie te pieseczki
Tofika - dobrze ze z wami wszytko ok:tak:

Coś mam zgage (chyba po kiślu jabłkowym:eek:) ,zjawie sie jutro z poranna kawka:-)

Buzka kochane

Do góry