reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dzień dobry
ja dziś zaczynam dzień bardzo leniwie... wciąż w łóżku :-D ale zaraz czeka mnie kolejna wizyta na uczelni :wściekła/y:
dziś wielki dzień-- przyjeżdża moja MAmusia!!! więc pewnie w weekend będę rzadziej tu zaglądać ale wybaczycie, prawda ?? :-D

miłego dnia

reklama
Pyszczek bardzo fajny pomysl z tym oszczędzaniem dla maluszka :tak:
Z mążem tez wpadlismy na ten pomysl- 100 zl co miesiąc, tylko nie od chwili narodzin, ale dopiero jak dziecko przestanie w pieluszki robic- akurat wydatek jeden odejdzie i wszystko wyjdzie na zero:-)
za jakies 18 lat fajna sumka sie uzbiera...

Cześć dziewczyny:):)

ja dzisiaj dałam czadu i obudziłam się dopiero po 11 :szok: tak mi się błogo spałooo jak nigdy:):) teraz kawka śniadanko i trzeba by wziąć się za sprzątanie...kompletnie nie mam dzisiaj pomysły na obiad muszę poszukać gdzieś inspiracji:-)

witam nową mamusię i oczywiście Violett po przerwie:-):-)

tofika co do prezentów od teściów to mam identycznie jak ty...czasem bywa to strasznie męczące bo żeby nie było im przykro to "udaje radość" ale ile można??

A tak po zatym to dzień dobry aby był DOBRY!!!!
ja dzis na wizytę i usg jadę ale dopiero na 19 jak ja to wytrzymam tyle czekania jeszcze więc pewnie późnym wieczorkiem dam znać

wy tu o kawkach ja właśnie musze się napić !!!!

pytałam wczoraj ale żadna z was nie odpisała czy macie tak czasem w nocy że budzicie się spocone???? ja jtak czasem mam może to hormony albo te moje osłabienie??????

Pyszczek Phelania co do towarzystwa to ja mieszkam na osiedlu gdzie same małe dzieci i mamy z brzuchami u nas nie można na brak towarzystwa narzekać tylko z bloku wychodzę i dzieciiiiii...... wszystkie się zapraszamy się na kawki jest fajne więc zapraszam do mnie:-D

Inka no to miły wekend się zapowada super , może wreszcie trochę odpoczniesz :-)

Cześć kochane..
Ja wczoraj u rodziców, więc sobie odpoczęłam, a za Marysią ganiała moja mama:-). Dzisiaj była z rana teściowa, teraz wyszła, mała śpi, a ja mam w końcu chwilkę dla siebie. Obiad mam od mojej mamci- leczo, pychotka..więc też z głowy;-)
Kurcze, od rana leje, temperatura spadła do około 10 stopni - już niestety jesień pełną gębą:-(.

Hej laseczki!

Pogoda jesienna, zimno, deszczowo brrr, a w dodatku nic się nie chce tylko leżeć w łóżku i glądać TV!

Wczoraj wieczorem przyszła przesyłka z tym kombinezonem co wam pokazywałam, wygląda tak samo ślicznie jak na zdjęciu:-) jest mięciutki i przyjemny w dotyku oraz jego grubość jest w sam raz, a w dodatku nawet nie potrzeba dla dziecka rękawiczek bo ma łapki sciągane na rękawkach:) myślę, że będę z niego zadowolona, a Julka pośmiga w nim nawet przez wiosnę jeśli szybko nie będzie rosła:-D

a jak tam wasze maleństwa? wiercą się? czy dzisiaj spokojniejsze?

Pozdrawiam:)

Dorcia, super, że zakup był udany!!!:-) A co maleństwa, moja szaleje równo od rana..choćbym nie wiem, jaką pozę przyjęła, to mnie dziubie i kopie na całego - jakaś dziś jest nadpobudliwa..

Moja kopie mnie bardzo mocno po pęcherzu i szyjce, aż sie dziwię , że sie tak nisko potrafi wcisnąć:szok:. Macica mi sie od tych atrakcji napina i czasem nie mogę sie wyprostowac stojąc...mam nadzieję że zmieni pozycję, bo trochę się niepokoję...
gosia8005, ja nie mam takich akcji w nocy, ale w dzień czasem mam uderzenia gorąca do głowy...podejrzewam, że to ze względu na złą pozycję jaką przyjmuję odpoczywając...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry