Phelania
Mama 2 urwisów :P
Witajcie Kochane,
A ja dzis sobie troszke sprzatam, M zrobil sobie dzis wolne -wreszcie ,moze jakies fikołki beda
tylko po piwku to tak cięzko bedzie a juz wypił 3 a jeszcze ma z 4 szt przed soba
, Narazie u nas jest znajomy i sobie siedzimy.
Freiya- kuruj sie kochana
Kurcze dobrze ze nie kupilam jeszcze proszku do prania
nie wiedzialam ze az taka róznica jest w zapachach, w takim razie tez Kupie "dzidziusia" jak tak zachwalacie
Mamcia - moze jakis stary ten proszek, albo lezał gdzies na magazynie,poza sklepem nie mam pojecia
Dziewczyny dzis sie pokusilam znow na 2 kostki czekolady
ale dobrze ze po tym wychodzi mi niski cukier....
Nie ma tragedi....
U nas zapewne chrzciny beda na wiosne tzn na Św.Wielkanocne.. ,chrzestnego mamy gorzej z chrzestna:-( jak sie teraz przeprowadziliśmy kontakt sie urwał ze znajomymi , moze cos sie zmieni ale watpie ... nie mam kompletnie pomysłu
Dziewczynki Milego wieczorka
A ja dzis sobie troszke sprzatam, M zrobil sobie dzis wolne -wreszcie ,moze jakies fikołki beda

Freiya- kuruj sie kochana
Kurcze dobrze ze nie kupilam jeszcze proszku do prania

Mamcia - moze jakis stary ten proszek, albo lezał gdzies na magazynie,poza sklepem nie mam pojecia

Dziewczyny dzis sie pokusilam znow na 2 kostki czekolady

Nie ma tragedi....
U nas zapewne chrzciny beda na wiosne tzn na Św.Wielkanocne.. ,chrzestnego mamy gorzej z chrzestna:-( jak sie teraz przeprowadziliśmy kontakt sie urwał ze znajomymi , moze cos sie zmieni ale watpie ... nie mam kompletnie pomysłu

Dziewczynki Milego wieczorka