reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
cześć dziewczyny.jestem od dwóch dni w szpitalu.pies zrzucił nam laptopa na podłogę i coś nie działa więc korzystam z neta jako tako przez komórkę.pozdrawiam WAS

Mła, na pewno te ponowne wyniki po glukozie będą ok:tak:!!
Kota, nie ma co się denerwować kolegami z pracy - "szowinistyczne świnki" z nich wyszły..a tekst z dwoma facetami niezły, hihi, ja bym na to nie wpadła:-D
Lysa- super, że po wizycie wszystko ok!!:-) Biedny Twój mężuś po "przytulanku", musiał mieć niezłą minkę, jak zaczęłaś płakać..
Tofika - co się dzieje, że jesteś w szpitalu??Dobrze, że się odezwałaś..uważaj na siebie:tak:

Acha, zagadałam Niunię na GG - u niej wszystko ok, u małego Aleksa również (mały ma położenie pośladkowe), ma tylko jakieś problemy rodzinne i odezwie się, jak się uspokoi u nich..

Witam Was Dziewczyny!!!

Nie dam radę Was\dzisiaj nadrobić, tyle naprodukowałyście....
Witam nowe mamusie, nie przypuszczałam, że jeszcze ktoś do nas dołączy, a tu.... niespodzianka!!!
Ja od rana na obrotach. Z mężem otwieramy drugi sklep od 1.10 i byłam na hurtowni, oczywiście z moją mamą ba sama nie daję rady. Jestem padnięta, a na dodatek straszne od rana mam zawroty głowy. Nie wiem co to może oznaczać....
Ale pocieszam się tym, że dokupiłam mojej Haneczce czapeczkę, kombinezon - śpiworek na wyjście ze szpitala, 2 ręczniki - otulaczki do kąpieli, oraz 5 body. Wracając do domu chciałam zobaczyć wózki, ale niestety tako warrior i captiva nie ma u nas w żadnym sklepie, są tylko yampery. Mam problem z wózkiem:-(
U nas w Polsce to tak już jest, kraj dla bogatych. Ja nie narzekam na brak kasy, ale coś za coś. Ja pracuję w szkole, M w firmie prywatnej od 6 do 18-20 i mamy działalność gospodarczą. I najważniejsze brak czasu na przyjemności...... Nie byliśmy na wakacjach, bo trzeba pilnować, żeby się to wszystko kręciło....... Niedziele wolne od pracy, ale trzeba jechać na hurtownie po towar na sklepy ...... i tak wkółko.....

Miłego popołudnia!!!

a ja właśnie się obudziłam, drzemka dobrze mi zrobiła choć brzuszek nadal wzdęty i obolały!

Tofika daj znać co u Ciebie bo się martwimy.
maxwel dobrze że u niuni ok, ostatnio o niej myślałam!
w ogóle parę dziewczyn ostatnio zamilkło, albo wyjazdy albo po prostu gorsze dni ??

Mimozami, jeśli mogę spytać - sklepy w jakiej branży?;-)
Inka, a brałaś tą nospę? Ja na taki spięty brzuszek biorę scopolan - ma działanie podobne do nospy (skład też)..
A z tymi dziewczynami to faktycznie - dawno tez nie było np. Firanki..

reklama
Sergi jedna piosenka i tyle emocji. Jak tam po wizycie ??
Też już zauważyłam w sklepach wiele rzeczy na Boże Narodzenie i coraz bardziej zaczyna to do mnie docierać że to już tak niedługo i nasza Kruszynka będzie z nami jeszcze tylko 76 dni :-)

brzusio witaj na forum, pisz jak najwięcej :-)

lysa Tobie też położna tak mocno dogniata brzuch jak mierzy tym centymetrem ??
A ja w PL nie byłam 2 lata to będą 3 święta w Anglii.

tofika co się dzieję że jesteście w szpitalu ?? Odezwij się jak tylko będziesz mogła.

Dziewczyny zazdroszczę Wam że nie musicie wstawać na siusiu w nocy.

A ja dzisiaj jakoś od rana nie miałam ochoty włączać komputera, dopiero po popołudniowej drzemce to zrobiłam i przeczytałam to co nasmarowałyście przez dzisiejszy dzień :-)
U mnie dzień jak co dzień jedno i to samo jak zwykle od południa siedzę sama i tak do 23, ale za to weekend M ma wolne więc spędzimy troszkę więcej czasu razem :-)
Wczoraj wieczorem tak mi się lało z nosa i oczy łzawiły do tego ból gardła i wszystkie kości bolały ze myślałam że nie dam rady usnąć =/ dzisiaj jak wstałam to śliny nie mogłam przełknąć i od nowa muszę się kurować syropek z cebuli już się robi i Strepsilsy na gardło biorę i mam nadzieję że przejdzie. Jestem wściekła bo znajomi wiedzą że jestem w ciąży to przyłażą zasmarkani chorzy bo mieszkamy w centrum i przy okazji na kawę i do kibelka wrrrrr a ja potem łapię przeziębienie i się męczę :wściekła/y:

Ale się rozpisałam ...

A teraz nadszedł czas na coś słodkiego ... kinder bueno :-)

Do góry