reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mari - dobrze, że dałas znać..kuruj się, odpoczywaj i wracaj do nas:-)
Kota - Mła dobrze pisze, praca nie jest aż tak ważna, jak Ty i Kubuś!!!!uważaj na siebie i wrzuć bieg mniej:tak:
Majeczka - wykopy ziemniaków???:szok::wściekła/y: Ty też uważaj na siebie kochana!!! No i współczuję śmierci cioci..:-(
Pyszczek - niezła przygoda. Co za d...ki...:wściekła/y:.

Wrócił mój Seba i wziął Marysię na pole, mogę chwilę odetchnąć od jej jęczenia..żeby ten katar jej szybko minął:-(

reklama
Witajcie Grudnióweczki,

Wstałam o 12.00 pojechalam z M na zakupy do Tesco i robilam porzadki w ciuszkach dla malego :-)wywnioskowalam ze bez sensu dawac zdjecia bo mam ich ponad 250szt od 0-3m , druga tura podobnie od 3-6m no i w góre zrobilam selekcje ale one sa takie sliczne ze mi szkoda odrzucac:-DStron by zabrakło na zdjecia:-Djeszcze mnie czeka pranie i prasowanie:szok::cool:Ledwo co zyje a jeszcze mi został karton:-)siorka tez mi dorzucila butelki ale wywnioskowalam ze takie piedolki sama kupie to sa jednak rzeczy do uzytku coodziennego .

Jutro mam Glukoze:wściekła/y::szok:biore pół cytryny i zaiwaniam:-D
Tez spróbuje wrzucic jakies foteczki na watku zamknietym przed ciaza:tak:
Ide dalej ukladac ciuszki:*

witam Mamusie

ja dopiero skończyła prasować!! 4 godz zleciały przy tym wszystkim a już jutro czeka mnie kolejna porcja... padam na twarz :-(
M zaraz rozpali mi grilla w ogrodzie i na kolację zjem świeżą rybkę z grilla bo sąsiadka podrzuciła!!
byłam dziś w nowym sklepie z art dziecięcymi który wynalazłam przez przypadek i mile się zaskoczyłam :szok:
ceny takie jak na allegro a nawet niektóre niższe i co najpiękniejsze mają model łóżeczka który chcę kupić i wóżek X landera XA w mom wymarzonym kolorze, fotelik REcaro taki jak chciałam i bazę izofix!! więc na bank kupię tam bo i z ewentualną gwarancją będzie łatwiej, nie będę musiała do Wawy wysyłać! w środę mam iść tam jeszcze raz, zostawić zaliczkę na wózek, żeby mi go nie wyprzedali i zamówić komodę do łóżeczka i inne pierdoły!!

a w piątek wesele i problem sukienki :wściekła/y: mierzyłam już kilka i jest problem bo nie dopinam się w biuście, 2 rozmiary większe robią swoje.
oby jakaś się jednak znalazła, bo na poprawiny to już idę na luzaka..

Phelania- powodzenia jutro, ja gdyby nie cytryna nie dała bym rady, wiec wciskaj ją ile wlezie i co pare łyczków:)

Mnie sporo nie bylo na bb, poniewaz wykorzystalam caly limit internetu, ale juz jest ok:) U nas winobranie, wiec jest chociaz okazja na miescie sie pokazac:))
Pozdrawiam Was:*

reklama
Do góry