reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

inka85, trzymam kciuki za wizytę, żeby wszystko było ok.

A ja dzisiaj byłam na usg na nfz(normalnie chodzę do gina prywatnie, ale miałam skierowanie, więc poszłam sobie). Niestety lekarz nic nie powiedział przez cały czas badania, nie było też dodatkowego ekranu dla matki, więc patrzyłam na minę męża i minę lekarza, i próbowałam cos z nich wyczytać:-). Na koniec lekarz powiedział, że wszystko ok i tyle. Boże jak dobrze, że mam swojego gina...

A teraz połozyłamsię w łózeczku i troche odpoczywam, bo mnie coś w brzuszku kłuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz idę na glukozę, trzymajcie kciuki :-)
trzymamy!!! daj znac jak po:)

Czesc dziewczynki ;-)
Dagne, ciesze sie że wszystko dobrze u ciebie :*
Izi, Inka - trzymajcie się dzielnie.. :*

Ja dalej dużo odpoczywam, jak gdzieś wychodzę, to jadę samochodem, żeby dużo nie chodzić. Dziś jadę do szpitala po wypis. Adaś mocno kopie i rośnie, ale i tak z niecierpliwością czekam na kontrole u gina, za tydzień w środę. W niedzielę z moim kochaniem, mamy 7 rocznicę bycia razem, mam nadzieje, że fajnie ją spędzimy, że może wszystko zacznie się lepiej układać?

A jeszcze wam opowiem co mnie ostatnio spotkało. Odbierałam z pracy M. Jechaliśmy do jego mamy i oczywiście mój M. stwierdził że pojedziemy krótszą drogą. No i wjechałam pod zakaz, a tam policja. No i ja już łzy w oczach. Policjanci spytali co się dzieje, mówię, że dopiero co wyszłam ze szpitala, dalej się źle czuję bo jestem w ciąży na podtrzymaniu. Panowie tylko kazali mi się uspokoić i spokojnie jechać dalej.. :) No to przyszłemu tatusiowi powiedziałam, że zamiast mandatu ma kupić prezent Adasiowi , który nas uratował.

POZDRAWIAM was Mamusie i Dzidziusie :-D
ale sie Wam upieklo:):):)
Adasiowi trzeba kupic woz policyjny:):):)

Zadzwonili do mnie ze szpitala zebym sobie odebrała wypis, wiec pojechałam. Trochę przeraziło mnie rozpoznanie : Poród przedwczesny zagrażający :szok: Nie wiedziałam że było tak źle. Wróciłam właśnie do domu i od razu się kładę do łożka.

Dziewczynki uważajcie na siebie i miłego dnia.. :)
nastazja leż lez i lez:) odpoczywaj,to nie zarty!!!!

ja tez nadal w lozku,bo jeszcze sie nie wykurowalam...Mlody spi a ja moge polezec...dzis niestety dam mu sloiczek bo nie mam sily wstac:(

inka daj znac jak po wizycie!!!

Inka, trzymam kciuki :* Dobrze robisz, ja cały dzień zwlekałam z wizytą u gina i mogło sie zle skończyc juz taka głupia nie będę!

Leże sobie w łózeczku, zjadłam obiad wzięłam tabletki i czekam na telefon od mojego Misia.. Przy okazji przeglądam co bym mu mogła kupić w prezencie na urodziny? mam totalną pustke w głowie. Zawsze we wrzesniu mam z tym kłopoty, najpierw rocznica, a tydzień pózniej urodziny. Może coś dla Adasia też zamówię.. W końcu zasłużył dzielny chłopak :)

dziewczynki oszczędzajcie sie !!! dużo zdrówka!

inka dobrze, że idziesz na kontrolę, trzymam kciuki!

nastazja, ale mieliscie farta z ta policja...duzy prezent dla Adasia obowiązkowy :D

a ja się chciałam pochwalic, ze moje dziecko jest gwiazdą :-D
Ma na naszym miejskim portalu zdjęcia z koncetu- konkursu amatorskich zespołów muzycznych , nawet zagłosował ! Zdjęcie z babcią (teściową) ;D
pless.pl | Rozrywka i kultura

jak wejdziecie na link to niżej w galerii sa dwa zdjęcia mojego Młodego, jedno w słuchawkach ( gdzie jest lekko wystraszony i pognieciony tymi słuchawkami ;-)) i jedno jak wrzuca karteczki z glosami :)

Bylismy dzisiaj na spacerku i znowu przegiełam, bo mnie teraz brzuch boli i twardnieje. Jednak kondycja juz nie ta co wcześniej ;(

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.
Jestem już po glukozie. Szczerze mówiąc, to nie jest to takie straszne jak wszyscy mówią. Pani dodała mi pół cytryny to tej "słodyczy" i piłam tak jak herbatę. Fakt faktem nie było to pyszne, ale dało się wypić. Najgorsze było to, że musiałam czekać tyle czasu bez śniadania.
Także dziewczyny, które maja jeszcze glukozę przed sobą- dacie radę, nie jest to aż takie niedobre :-)

reklama
Hej dziewczyny :-)

Dzisiaj miałam troszeczkę chodzenia bo wczoraj nie wyrobiliśmy z M podać kasy do PL i trzeba było iść dzisiaj. Teraz cały czas leżę bo coś mi nie tak pobolewa mnie brzuch i nerki wzięłam no-spa i odpoczywam może za troszkę przejdzie.
Moje Maleństwo wczoraj tak się rozpychało że myślałam ze skóra z boku mi pęknie aż mój się śmiał, chcieliśmy zrobić fotkę to Maluszek uciekł chyba nie lubi zdjęć :-)

Ale mnie naleciała teraz chęć na placki ziemniaczane, a nie chce mi się robić dla samej siebie bo M wróci o 23 =/

Nastazja ale fuks z tą policją. Odpoczywaj dziewczyno jak najwięcej :-)

Pozdrówka i miłego dnia :-)

Do góry