agapa
Fanka BB :)
Nie przejmuj się , ja też tak mialam a od kilku dni czuję mocniejsze kopniaczki. Ważne ze czujesz. Jak wogóle nie będziesz czuła to możesz się troszeczkę martwić.Witam się z rana :-)
Kochane, od jakiś 3-4 dni moje dziecię tak się uspokoiło w brzuszku, że zaczyna mnie to martwić... Nie kopie już mocno, ale też i nie czuję ruchów w brzuchu, wiecie, przesuwania się i tak dalej... :-( Ot, kilka razy na dzień puknie tu i tam, ale zazwyczaj po 3-4 kopnięciach już jest cisza! Nawet wieczorową porą Brzdąc szalał zawsze tak koło 22:00-23:00, a wczoraj - nic!! Kilka dni temu jeszcze było inaczej... Zimna woda ani słodkości nie pomagają na "rozruszanie"... Już nie wiem, co myśleć o tym....
Mnie pobolewa, aż się wyprostować czasem nie mogęMła - masz rację, miałam na myśli dawne okolice okołojajnikowe :-)
dziewczyny, czy pobolewa Was czasem spojenie łonowe? bo już dr google mnie przeraził informacjami o możliwości rozejścia się spojenia łonowego...
Cześc, pisz z nami częściej.Cześć jestem Gośka i tak jak wy czekam na kolejny mój cud tym razem synka mam 2,5 letnią córeczkę i dawno tu nie zaglądałam ale teraz pewnie będę częstrzym gościem pozdrawiam was mamusie
Nie wiem czy dobrze pisze bo z telefonu to dziwacznie. W każdym bądź razie jestem na patologi ciąży. I na razie zostaje na obserwacji. Dostałam zastrzyk w pupe i jak do godz nie przejdzie to mam mieć kroplówkę. Pobrali mi krew na badania i mocz. Chyba potem będę mieć usg. Trzymajcie kciuki, serduszko małej słyszałam więc chyba ok.
Kochana to daj czasem znać co u ciebie żebyśmy się nie martwiły i wracaj szybko do nas.
Nastazja należy ci się mały kopniaczek 1 za to że nie leżałaś jak gin przykazał,2 że nie dawałaś znaku życia, a my tu od zmysłów odchodziłyśmy