reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ankubator - witaj nowa mamusiu :) moja mała przez te upały także traci aktywność w dzień, ale zazwyczaj pod wieczór się rozbudza, no i koło 5 rano, jak jeszcze słonka nie ma :)

reklama
witam ponownie

ankubator witamy wśród grudniówek!!

kota, nastazja 3mam kciuki za wizytę!!

na ból gaardła również proponuję płukanie wodą z solą! a co do zgagi to dziś mnie męczy, bo pojechałam na badania bez śniadanka i jak juz czułam, że zaczyna mnie mdlić kupiłam sobie kulebiaka i chyba ta kapusta wywołała zgagę. póki co napiłam się mleka i jakoś daję radę ale zaraz zadzwonię do mojego M i poprosze żeby coś kupił w aptece.

u nas dziś straszny upał, takich temperatur tego lata jeszcze nie było!! nogi przez to mi spuchły i póki co nie mam zamiaru nigdzie wychodzić a niestety praktyki nadal nie załatwione a czasu coraz mniej...

Ankubator, witaj :-) śliczne imię wybraliście dla synka, ciekawe, czy zechce powitać świat w wyznaczonym terminie :-)

ja upały znoszę kiepsko, strasznie mi ciężko, mały też jest mniej aktywny, czuję, że się wierci, ale konkretne kopniaki to nie są, a szkoda, bo brakuje mi ich niezmiernie. u nas jest totalna sauna, zaszło słońce i zrobiło się jakoś przedburzowo..

Hej :)

Ja sie tylko melduje, i znikam. Dzisiaj jakos nie mam weny na siedzenie na forum. Jakos zle sie czuje - te upały mnie wykanczaja i jeszcze Mariczka marudzi od rana. Tak wiec moze wejde wieczorkiem a jak nie to jutro :)
Buziaki :)

witam

Milva to chyba ty pisałaś,że nie będziesz karmic piersią? Dołączam i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia.

Majeczko współczuję problemów,mam nadzieję,że wszystko się szybko ułoży.

Kasia_jag ja mam usg 22 września :-)

Agniesia81r a jaki wpływ ma ta diagnozna na Juleczkę? Trzymam kciuki by wszystko się w organizmie małej naprawiło. :sorry2:

ewka007 ja też już na szczęscie wyprawkę do szkoły zrobiłam,młodszy idzie pierwszy rok do przedszkola,czyli czeka mnie codziennie 3h ciszy w domu,o alleluja :-D
A ten w brzuszku jak się nie chce ruszac to go trochę męczę i też pukam w brzuchol i mi odpowiada,pewnie zły,że przeszkadzam :-D

Ja tam rozumiem mineralnąkocicę,chciałam bardzo dziewczynkę,jest chłopak...no ale ja chyba bardziej byłam świadoma,że może byc chłop i chyba aż tak rozczarowana nie byłam...ważne,że jest.M się śmieje,że jeszcze tylko ośmiu nam brakuje do drużyny piłkarskiej :cool2:

co do sexu to u nas M ma mega ochotę,strasznie mu się podobam w ciąży,ja już mniej się do tego zabieram,ale nie jest źle :sorry2:

Ankubator witam.

Na zgagę pomagały mi migdały,żarłam aż wióry leciały :-D

serg mam nadzieję,że dziś lepiej.
Wiem jaka jest ta ich służba zdrowia,ale niestety żyjąc tutaj musimy się godzic na to.Ja co prawda w Irlandii,ale służba taka sama :sorry2:
Mnie też raz odesłali z kwitkiem w pierwszej ciąży,miałam małe plamienie...okazało się,że tak jak mówili,nic złego się nie dzieje,a ja panikowałam.Wiem,że to Twoja pierwsza ciąża,ale jeśli faktycznie nic się nie działo,to co zrobią? A poprosiłaś o sprawdzenie szyjki macicy?

Ostatnia edycja:
Ankubator witaj na forum :-)

Nastazja, kota trzymam kciuki za Wasze wizyty żeby wszystko było ok :-)

No ja już po zakupach wizycie w banku i po obiadku decyzja padła na rosołek. No co do tych listów co mi wczoraj poprzychodziły to miałam rację że to zwrot i bardzo się cieszę bo pieniążki już mam na koncie :-)
Później mam w planach zrobić sosik z mięskiem z rosołku a potem posprzątać mojemu chomisiowi, ale to później bo najpierw muszę się położyć bo jakoś mi ciężko siedzieć zmęczona jakaś strasznie jestem także bez popołudniowej drzemki się nie obejdzie.

Jutro ta nieszczęsna glukoza, ale mam nadzieję że będzie dobrze tyle że pewnie padnę z głodu bo pierwsze jak wstaje to jem a tu od 22 nie mogę jeść a glukoza na 8.40 =/

reklama
Heh będę pić i myśleć że to herbata jaką mi nieraz zrobi mój M jak przesłodzi :-D

A ja już zdrzemnęłam muszę siedzieć przy telefonie i czekać na informacje od Brata bo pojechał z Mamą zamówić nam tort na wesele i będzie z cukierni pisał a ja będę dobierać smaki i podejmować decyzję :-)

Do góry