reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Hej :)
Ja tylko na chwileczke, wpadlam poczytac co u was :)
Beacia dlatego ja nikogo nie cytuje :0 Wlaczam forum, worda i odpisuje w wordzie a potem kopiuje :)
Asienka ja mam 20 lat i drugie dziecko w drodze, wiec nie przejmuj sie opiniami innych. Najwazniejsze ze Ty jestes szczesliwa :)
asko najwazniejsze ze juz wiem co małemu, zycze szbkiego powrotu do zdrowai :)
Moje okresy byly tez bezbolesne :) Nigdy mnie nie bolal brzuch, wiec ja nie wiem co to bol miesiaczkowy, i wlasciwie porodowy tez nie:D
Dagne u mnie wyprawki tez brak, dla synka mam moze ze 3 pary spiochow, bluze, i sweterek i nic pozatym :)

reklama
Wpadłam się przywitać bo za chwilkę zmykam na występy dożynkowe. Maja spi to m zostanie z nią a ja ze starszymi na boisko.

Wstałam już o 7:00, a pół nocy i tak nie przespałam. wczoraj pojechałam z mamą tylko do tesco i po pół godzinie już miałam dosyć. Zimno tam było, klimę puścili jak nienormalni. I jakoś tak się zmęczyłam.. A kiedyś to mogłabym na zakupy codziennie chodzić. No cóż pozostaje mi kupowanie przez internet.
Dziś po południu z M. czeka mnie chyba poważna rozmowa, choć i tak już wiem jak sie skończy i że będzie źle.

Trzymam & za jednak miłą rozmowę

hej!
Agapa udanej zabawy:)
Nastazja, biedactwo, może ta pogoda dzisiejsza też miałą wpływ.. u mnie tak średnio dziś z samopoczuciem.
Violett ja tam wolę nie cytować, dlatego pewnie pomijam połowę odpowiedzi, ale przynajmniej i tak mam to wszystko bardziej pod kontrolą:).
Żabcia no to tatuś pewnie dumny:) mój jeszcze nie miał okazji czuć w tej ciąży, zresztą ja sama tak namacalnie przez brzuch ręką czuję dopiero od nie całego tygodnia:).
Kota spokojnie z tą wyprawką, dasz radę, mamy jeszcze sporo czasu a dzieki temu że powoli kupujemy już teraz wydatek mega się rozkłada w czasie, choć wiem że to skarbonka bez dna... oj wiem.
Własnie mówiąc o tym, musiałamoproznic schowek na klatce bo malują nam bloki w środku itp itd, i wyniosłam 5 pudeł ubrań po kamilku odłożonych do tej pory.. co dziwne jak zaczełam segregować i ladnie układać zrobiło się ich.. 7 i o dziwo 4 są naprawde duzeee takie po mega pampersach. masakra, z tego odłozyłam 2 pudełka rzeczy ktore zostawiam dla małej tak do 12 mies. życia, bo potem już typowo chłopięce wszystko. Reszta pojdzie na sprzedać, ale możecie mi wierzyć lub nie, ja nie wiedziałam że ja byłam tak popier.. dzielona i tyle tego nakupowałam małemu, przecież w tym 3 dzieci na raz by po obchodziło.

aaa co do mojego synka, to dostał dziś 3 dawkę antybiotyku, oczywiście połowę wypluwa, bno nei umie przełknąć, ale juz widać i tak poprawę, gorączka trochę odpuszcza, nawet zjadł na śniadanie kiełbaską oczywiście z ketchupem( bez niego ani rusz) no a na obiad jak jadłam ziemniaki to zjadł może z pół pogniecionego z masełkiem, trochę mi już ulżyło.. ale we wtorek dowiemy się co dalej z leczeniem. Choc i mnie ciut pobolewa gardło z samego tyłu, więc pojdę do kontroli też:).

Piękny weekend to na forum znowu cisza, a kurcze w tygodniu nie będę mogła was nadgonic;p;p hihih miłego dnia dziewczynki :)

Agapa, dzięki, ale M. dziś czasu dla mnie nie ma ;(
Obiad już przeknęłam, bez zwracania. Ale siedzę tak bez celu, nie mogę sobie znaleźć miejsca ani zajęcia.
Asko, trzymam kciuki za Kamilka..

asko, ja też trzymam kciuki za Kamilka, niech szybko wraca do zdrowia :tak: i jeśli chodzi o gardło to mnie od wczoraj tak jakoś nieciekawie pobolewa, szczególnie przy przełykaniu, mam nadzieję, że nic mnie nie dopadnie...

Nastazja, łączę się z Tobą w nieumiejętności znalezienia sobie miejsca i zajęcia, jakiś mały dołek mnie trzyma od wczoraj, jestem marudna i snuję się bez celu... winę zwalam na hormony.

wróciliśmy ze spaceru, który trwał godzinę, bo zasapałam się, jak staruszka, więzadła pod koniec też już zaczęły dawac się we znaki. jak nie ma takich upałów, to czuję się świetnie, mogę spacerować, chodzić bez końca, ale jednak gdy temperatura wzrasta to już jest koniec. i trochę marudna jestem, bo wszyscy znajomi siedzą nad wodą i się opalają, a ja choćbym się wściekła to i tak nie wytrzymam w tym upale :-( no i jak tu dogodzić babie hehe.

Asko ja po Marice mam 3 wielgachne pudla i 4 te najwieksze worki ubranek:) I tez sie zastanawiam po co ja tyle kupowalam, tyle ze u mnie wiekszosc sa typowo dziewczece np w kwiatuszki, rozowe, sukieneczki itp.

Nastazja, kota to zapraszam do mnie :) Całe mieszkanie do wysprzatania bo wszedzie kurz od prycierania gipsu :) wszystkie szawki trzeba oproznic i umyc bo tam tez pelno kurzu, wiec roboty mam od .. i ciut ciut :)

Jakieś 2 h temu wróciliśmy z naszych zakupków na giełdzie a dokładniej na 2 =) Wróciliśmy to M zaczął zmywać i ogarnął część kuchenną a ja salon. Nogi mnie już dzisiaj tak bolą że powiedziałam do M że dzisiaj to już mnie nawet dźwigiem nie ruszy z sofy :-) Dzisiaj mam taki mega apetyt że ciągle bym jadła, jem więcej niż K na giełdzie kupiliśmy sobie po porcji frytek mój M ledwo co zjadł a nawet troszkę zostawił a ja wessałam całe i stwierdziłam że prawie się najadłam :-D

asko oj tak Tatuś był dumny że Maleństwo w końcu zechciało go kopnąć że poczuł je.

Uciekam pochwalić się zakupkami =)

Cześć kochane..
Ja tylko na momencik, póki nie ma mojego,bo by buczał..Kurcze, chyba poszalałam wczoraj za bardzo (sprzątanie, prasowanie,obiad,grill u znajomych, "małe" przytulanko z moim..w nocy, po siusianiu -na papierze była krew:-( Fakt, że nie dużo,no ale..Wzięłam nospę i się położyłam,ale na szczęście kolejne siusianie już było "czyste"..Dzisiaj cały dzień w łóżku..jutro muszę powiedzieć lekarce na wizycie,ale się boje,żeby mi nie kazała iść do szpitala..:-:)-(
Tak też miałam w pierwszej ciąży i wylądowałam w szpitalu na parę dni wtedy..trzymajcie mocno kciuki za nas!!!

reklama
Do góry