reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

becia84

Ja właśnie wróciłam od dentysty. No i mimo, że przed ciążą miałam tylko jeden ząbek do robienia to okazało się, że jeszcze 3 zaczynają się psuć. Dzisiaj ten jeden zaległy zrobiłam, a resztę chyba powoli co miesiąc po jednym będę robić. Ze względów finansowych oczywiście... Poza tym lekarz mówiła, że nie ma co się spieszyć.

becia84 :też mnie czeka wizyta u stomatologa,ale zastanawiałam się czy w ciąży nie ma żadnych przeciwwskazań.Wczoraj byłam u gin.,ale zapomniałam o to zapytać.
Cieszę się,że w Twój M.w końcu budzi się opiekuńczy partner i tatuś-POWODZENIA.

reklama
Salsik- gratuluję 2 zdrowych córeczek :) i niech rosną jak na drożdzach :) a waga? co to jest 9 kg przy ciąży bliźniaczej?? kochana - nic :)
Dziękuję,dziękuję:-) też się pocieszam,że 9kg.to jeszcze nie ma tragedii,zwłaszcza,że nasze dziewczyny mają większość wymiarów i parametrów lepszych od nie jednej ciąży pojedyńczej.

salsik to ja mam już 9 kg na plusie i to przy jednym maluszku :) ale nie ma co się załamywać :) później się tym będe martwić :) gratulacje dziewczynek :) ja nadal żyję w nieświadomości :) a USG mam dopiero w 28 tygodniu :/

salsik gratulacje:)
co do wagi to masz świetną ja już mam ponad 9 na plusie a jeszcze trzy długie miesiące przede mną...staram się tym nie przejmować byle Michaś był zdrowy aczkolwiek z drugiej strony jestem PRZERAŻONA tym, że nie mogę zapanować nad lecącymi kilogramami mimo tego, że nie siedzę non stop przy jedzeniu;/ ehh :-):-)

Hejka!:-)
Venus, tatasmok i salsik - gratulacje!:-)
Kota, wspolczuje tego bolu.... mnie chyba w 15 tyg zlapala rwa - ten bol jest nie do wytrzymania... ale kosc ogonowa??? czyzby maluszek sie rozpychal???;-)
Co do wagi - w ciagu 2 tyg przybylo mi 3 kg.... zaczynam rosnac...;-)
Mialam dzis usg - na szczescie wszystko w porzadku, wiec kamien spadl mi z serca.... w piatek mam wizyte u gina, zobaczymy jakie sa dalsze zalecenia i moze w koncu odstawie luteine...;-)
Co do oczekiwan rodziny itp - to nasze zycie i jest tylko jedno.... Sergie -piekny i madry ten cytat na FB!

reklama
A mnie znowu ta nerka boli :-( Zaczynam sie martwić, żeby mi nie przestała działać

Kochana zrób coś z tym nie czekaj...uważaj na siebie i maluszka.

kwestia płci dziecka u mnie też została niezbyt miło przyjęta...ja sama też bardziej byłam nastawiona na dziewczynkę ...
ostatnio trudne dni u mnie, czekam na nowy miesiąc- oby było lepiej....

No tak rozczarowanie potrafi czasem wpędzić w dołek...pamiętaj jednak,że wszystko odczuwa maluszek i go to boli...
Chłopcy są naprawdę kochani... Najlepiej nie nastawiać się na płeć...tylko dziękować Bogu za ten CUD jakim jest dzidzuś!
Głowa do góry niedługo zmienisz zdanie:tak:

Do góry