reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Miła będę pisać M jak Wy bo to pierwsza litera imienia mojego lubego:):)

izi85 zasuwałam na umowę zlecenie dwa lata w jednej firmie jak zaszłam w ciąże to mnie wyrzucili i zostałam praktycznie bez niczego;/ mimo, że byłam często wyróżnianym pracownikiem...

asienka, jesli chodzi o slub po dziecku, to ja jestem najlepszym przykładem, że nie musi to być w tej jakoby "odpowiedniej" kolejności...mój syn sie urodził w czerwcu 2010, a ślub był w październiku 2010 i jest OK! Świat sie nie zawalił, nikt nas nie wyklnął i jesteśmy zadowoleni z obrotu sytuacji :)

BTW Mła dobrze pisze...polac jej :D

dzięki dziewczyny za miłe słowa:) staram się nie przejmować ale niektórzy ludzie potrafią naprawdę dać w kość przez stereotypy wg których sobie żyją...

Witam

zaraz polecę pooglądac cudeńka na blogu Serg.
Ja też kiedyś scrapowałam,niestety słomiany zapał miałam do tego :baffled:
Chciałabym bardzo nauczyc się szydełkowac,ale nie ma mi kto pokazac jak to się robi buuuu :sorry2:

izi85 mój szwagier mieszkał kiedyś w Przeźmierowie,a teraz mieszkają w Swadzimiu czy jakoś tak to się pisze :blink::-D

asienka22 witamy.
Nam pierwsza ciąża też pokrzyżowała plany.Cywilny brałam jak byłam w 6 miesiącu ciąży,a kościelny wraz z chrzcinami jak młody miał 6 miesięcy ;-)

Kota głowa do góry,faceci są z innej planety.Mój od czwartku się naraża.Od wczoraj jest ze znajomymi na rybach,ale jak dzisiaj przyjedzie to będzie miał wykład :-D

hej Mamuśki, Tatuśku :-)
i witam nową mame- asienka
ja od rana sprzątam i zrobiłam sobie właśnie przerwę, żeby poczytać co u was. jestem już taka zmęczona a jeszcze tyle przede mną :-(
zazdroszczę leniwej soboty. ja może jutro sobie odbiję!!

co do ślubu to nie ma co się przejmować, ja nawet nie jestem jeszcze narzeczoną i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie! choć o pierścionek walczę jak lwica :-D
we wtorek mamy rocznicę i liczę, że ten mój niedomyślny "konkubent" wpadnie na pomysł,że warto w końcu pójść o krok na przód :-p

miłego dnia

anineczka to jak bedziesz w okolicy to zapraszam na kawe:):):)
dobrze napisalas to bardzo blisko mnie...
uciekam jade do Tesciowej...moze bede wieczorem Paaaaaaaaaaaaaa

reklama
też uciekam troszkę posprzątać chociaż nie wiem czy dam radę bo mnie plecy dzisiaj strasznie bolą ;/
mój Michaś ma już 660 g będzie dorodny chłopak hehe:):)

Do góry