reklama
agapa
Fanka BB :)
Faceci podobno chodzą w ciąży razem z kobietą i z doświadczenia wiem że mają większe humory od nas. A bałaganem się nie przejmuj. Ja jak nie miałam dzieci to chuchałam a teraz na takie pierdoły nie zwracam uwagi. Teraz mam w domu jak po wojnie, ale boli mnie bok, Maja śpi a ja olałam wszystko i sobie leżę. Za godzinkę wskakuję do wannyagapa ja jestem za tym żeby nie komentować wątku z usg.
sergi podziwiam za podjętą decyzje że chcecie niespodziankę, ja chyba bym nie wytrzymała czekam do października aż się dowiem =)
A ja dzisiaj wstałam z jakąś kolką z lewej strony chwilę pochodziłam i przeszło. Mój M wstał i od rana chodzi i mnie denerwuję coś mamrota pod nosem że ciągle jedno i to samo, a pierwsze co jak wstał to złapał się za zmywanie garów i mnie wkurza =/ I teraz tak jakoś mi jest smutno rycze mi się chce że nie daję rady robić wszystkiego tak jak przed ciążą żeby było wysprzątane itd. Mówią że kobiety w ciąży miewają humory a u mnie to chyba mój M miewa humory =(
Miłego dnia ...
Z tą nerką to nie prawda, bo mnie w pierwszej ciąży kuło cały czas i wyskoczyła śliczna dziewuszkaA ja zrobiłam najprostszy obiad na świecie- kopytka w bułce tartej mój ma dziś jakieś strzelanie do północy, więc nie miałam się co starać ;p
A słyszałyście, że jak nerka kuje to podobno chłopak??
kota-behemota
Q & H team
mnie tam nerka nie kłuje, a będzie chłopak :-)
dagne
A widzicie i kolejny przesąd obalony ;p
Witam !!
A my dzis na obiad pieczen pyzy i modra
Kurde chce mojego wycagnac do ikei na zakupy po komode dla Maluszka ale mowi ze mam poczekac
A co do watku to uwazam ze najlepiej na glownym pisac o wszystkim i o niczym...a tamten ze zdjeciami zostawmy sam sobie bez komentarzy
Jaestem zaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
do wieczoka trzzymam kciuki Mamkiiii!!!
A my dzis na obiad pieczen pyzy i modra
Kurde chce mojego wycagnac do ikei na zakupy po komode dla Maluszka ale mowi ze mam poczekac
A co do watku to uwazam ze najlepiej na glownym pisac o wszystkim i o niczym...a tamten ze zdjeciami zostawmy sam sobie bez komentarzy
Jaestem zaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
do wieczoka trzzymam kciuki Mamkiiii!!!
majeczka02
Ale mam dziś przewalone... tak strasznie mnie piecze...
Agapo brałaś może Zinnat na tą e'coli- bo chyba Ty ją miałaś?
Albo sobie pomyliłam...
Czuję,że ten antybiotyk wcale mi nie pomógł...nie czuję żadnej ulgi,a wręcz przeciwnie...
Na kilka dni przed weselem brata mam wizytę z wynikami i czuję,że zamiast na przyjęcie trafię do szpitala...
Albo sobie pomyliłam...
Czuję,że ten antybiotyk wcale mi nie pomógł...nie czuję żadnej ulgi,a wręcz przeciwnie...
Na kilka dni przed weselem brata mam wizytę z wynikami i czuję,że zamiast na przyjęcie trafię do szpitala...
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Rano z rodzicami pojechałam do babci i moich ciotek, bo jedna z nich miała urodziny, załapaliśmy się też na obiad. Zjadłam kotleta, ziemniaczki z koperkiem i mizerię. A odkąd wróciłam to siedzę przed komputerem i zamawiam rzeczy dla malucha. M. jest z kolegami na grzybach, ustaliliśmy wczoraj że jedziemy za tydzień na weekend odpocząć trochę od codzienności. Cieszę się jak dziecko.. Tym bardziej że to był pomysł M.
Serg, wow, super nowina. To dla Nas- forumowych ciotek też będzie niespodzianka.
Dagne, ummm, kopytka to najbardziej pamiętam z przedszkola, pycha były
Serg, wow, super nowina. To dla Nas- forumowych ciotek też będzie niespodzianka.
Dagne, ummm, kopytka to najbardziej pamiętam z przedszkola, pycha były
dagne
Oj odpoczynek rzecz ważna wiem po nas a jak mama jest zrelaksowana to i dzidzia
Majeczka, kurcze, mam nadzieję, że jednak nie spełnią się Twoje obawy i wszystko będzie ok z Wami. Może po prostu ten antybiotyk wolniej działa, bo gin dostosował dawkę dla potrzeb przyszłej mamy. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze, pij dużo, zwłaszcza niegazowanej i soku żurawinowego.
Majeczka, kurcze, mam nadzieję, że jednak nie spełnią się Twoje obawy i wszystko będzie ok z Wami. Może po prostu ten antybiotyk wolniej działa, bo gin dostosował dawkę dla potrzeb przyszłej mamy. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze, pij dużo, zwłaszcza niegazowanej i soku żurawinowego.
agapa
Ale mam dziś przewalone... tak strasznie mnie piecze...
Albo sobie pomyliłam...
Kochana to nie ja miałam tą Colę...
Jestem po wizycie i lecę na odpowiedni wątek wszystko opisać
reklama
dagne
Agapa - gratuluję syneczka tatuś się chyba cieszy nie? świetnie, że z małym wszystko ładnie