reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Majeczka02 ja miałam liczne bakterie w moczu i gin zapisał mi 2 saszetki monuralu...kazał jedną wypić, a drugą po 10 dniach. Ja jeszcze dodatkowo piłam herbatkę żurawitu bo czułam, że ten antybiotyk nie pomógł na długo bo po 2 dniach ból się pojawiał w nerkach i często latałam siuku i pytałam gina to pochwalił, że dobrze że żurawit brałam i mówił, że zarówno kapsułki jak i ta herbata nie zaszkodzą, że nie ma przeciwskazań. Tak więc teraz profilaktycznie łykam jedną kapsułkę dziennie żurawitu bo herbatka mi się już skończyła. A jak robiłam wyniki na ostatnią wizytę to niby już bakterii nie wykazało :) Oby już tak zostało! I pij dużo, żeby oczyścić drogi moczowe z tych bakterii :)

Witam :)

cały dzień jakaś ospała jestem...

W sobotę mam wizytę i mam nadzieję, że się dowiem jakiej płci jest Dzidziuś. Chciałabym juz wiedzieć, mogłabym już jakoś konkretniej myslec, bo do tej pory to raz myslę jak o chłopczyku, a czasem jak o dziewczynce :-)

w sobote zaraz po wizycie wyjeżdzam na imprezę rodzinną; dwie sukienki juz naszykowane, teraz tylko dylemat czy bardziej sexi czerwona czy elegancka czarna? :-D (obie takie same i obie mi się podobają).

Ale ziewanie mnie dopadło.....

Hej dziewczyny!
Ja dzis przezyłasm szok, zorientowŁAM sie ze wygladam juz jak wieloryb, bluzki ktore byly mi luzne sa opiete i to bardzo...ja nie wiem ale jeszcze z 3 dni temu taka nie bylam hahha

Hej dziewczyny :-)
Co z ta pogoda się dzieje?? Jak jest upał to mnie słabość dopada, jak deszcz to z łóżka bym nie wychodziła. Ogólnie rzecz biorąc to ciągle jest źle ;-)
Jedyne co chce mi się robic to jeść, jeść i jeść, a jak na początek szóstego miesiąca to cos chuda jestem. A u Was jak dzisiejsze samopoczucie??

hej Mamusie i Tatusiowie

ja właśnie wróciłam z Czech, pojechaliśmy z moim M i znajomymi do Safari Zoo w Dvur Kralove. wszystko pięknie i fajnie bo pogoda dopisała tylko mnie dopadł potworny ból zęba i leżę teraz i w sumie nie wiem co robić.
próbowałam dojść który to ale tak promieniuje że nie wiem. obstawiam na 8 która się znów wyrzyna :-( właściwie to moje 4 ósemki potrafią tak co jakiś miesiąc- półtora dawać o sobie znać i wyrzynać się po kawałeczku. na usunięcie nie mam teraz szans bo trzeba to zrobić chirurgicznie i w momencie gdy całkiem już się wyrżną :-(

agapa a Tobie gratuluję Syneczka, myślę że przyda się w Waszym babińcu :-)

Ostatnia edycja:
Agapa super ze synuś :) I swietnie ze wszystko oki:)
martusz5 elegancka czarna :) kciuki za wizte :)
Beatris wlasnie dzisrozmawialam na ten tamt z mama ze jak zimno to zle ale jak goraco to jeszcze gorzej. I wez tutaj dogodz kobiecie w ciazy :p Ale teraz to nam wolno :) Ja sie zastanawiam jak moj P ze mna wytrzymuje bo rok po roku ma w domu zrzede:p Ale teraz jesem chyba gorsza niz w pierwszej ciazy..

agapa super ze z dzidzia wszystko ok:):)no i ze wiesz co....
a ja jescze nie wiem;/;/

no i mam dylemat:(:(:(
bbo moj M jedzie jutro nad morze i moge jechac z nim...
aleeeeeeeeeeeee bym musiala Patryka zostawicx na pt,sob,ndz i w poniedzialek juz wrocimy co byscie zrobily:(:(
mam dolineee:(
popmocyyyyyyyyyyy

Witam Grudnióweczki!!!

U mnie jak narazie ok, ale też miałam w poniedziałek atak kolki nerkowej, byłam u gina i przepisał mi BUSCOPAN, PROURO, i antybiotyk jednorazowo w saszetce ( nie pamiętam nazwy). Współczuję wszystkim mamuśkom, które mają problem z nerkami i pęcherzem bo ból ogromny:-(.

Dziewczyny, mam do Was pytanie: czy myjecie okna w ciąży i zmieniacie firany???? Wszyscy wokoło huczą, że nie wolno, a ja już pomału nie widzę przez brudne okna na podwórko. Miłego wieczoru!! Pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!

reklama
mimozami79 ja wlasnie mylam w sobote zmienialam firanki...w pierwszej ciazy tez mylam:):)
takze smialo mozna myc,najwyzej rob sobie przerwy jak takie duze okna...

dobranoc..
chyba nie jade...mam jakiegos dola i placze...moze to 20 tydzien powoduje smutek u mnie;/

Do góry