reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dagne ja też przed połówkowym byłam mocno nastawiona na poznanie płci i... okropnie rozczarowana, że Berbeć nic nie pokazał :-( W UK jest prościej o taką decyzję, bo tutaj ma się tylko 2 usg w ciągu całej ciąży ;-) Mnie wyjątkowo czeka jeszcze jedno, w 32tc z powodu łożyska przodującego. Niby wtedy też mogłabym się dowiedzieć o płci, ale tak sobie pomyśleliśmy z Małżem: kurczę, daliśmy radę 32 tygodnie bez tej wiedzy, to damy radę i te 8 które nam zostaną do porodu :tak: ;-) I dostaniemy prezent "pod choinkę" nie wiedząc, co siedzi w środku ładnie "opakowanego" brzuszka ;-) No i to podekscytowanie faktem, że dowiemy się dopiero w TEN DZIEŃ :tak:

reklama
Witam dziewczynki!
wreszcie i u mnie wyszło słoneczko może utrzyma się do końca sierpnia bo już te ponure dni dają popalić...

agapa, venus również trzymam za was kciukasy:-)

Sergi:) super,ze dacie rade zaczekac na Wasza niespodzianke-stawiam,ze to dziewczynka. Przynajmniej tak podpowiada mi moja intuicja;) Widzial ktos ostatnio Jose? Ona tez czeka na niespodzianke,ale ostatnio cos jej nie widac tutaj...

Dziewczyny, nie wiem co o tym myślicie, ale wątek ze zdjęciami zaczyna się upodabniać do wątku ogólnego. Może nie komentujmy naszych wizyt. Niech tam pozostaną tylko zdjęcia i relacje i każdy kto będzie chciał się dowiedzieć jak przebiegła czyjaś wizyta to szybko ją znajdzie a wsród naszych komentarzy znowu to wszystko ginie:-(

Mam nadzieję że nie odbierzecie źle mojej uwagi, ale ja poprostu lubię ład i porządek.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam.:-(

Majeczka u Jos wszystko ok ;-) Przesiaduje na BB, ale głównie na innym wątku ;-) A co do intuicji, to moja z kolei coś podpowiada, że jednak chłopaczek będzie :laugh2: No ale tak mam od samego początku ciąży - tylko w okolicach usg coś już nie byłam taka pewna... :-p Rodzinka też stawia na chłopaka... Zobaczymy, dla mnie to i tak największy SKARB pod słońcem, bez względu na płeć! :tak:

Agapa mnie nie uraziłaś ;-) Ja też uważam, że wygodniej się żyje jak jest "ład i skład" :-)

Ostatnia edycja:
Sergi, ostatnio właśnie myślałam o Tobie i o tym, że wspominałaś coś o tym, że chyba poczekacie do porodu z informacją o płci. Troszkę Wam zazdroszczę takiej fajnej świątecznej niespodzianki i zastanawiam się, czy przy następnym dziecku dałabym radę wytrzymać hehe

Agapa, masz rację co do wątku wizytowego, mnie też się wczoraj rzuciło to w oczy :-)

Kota jak jeszcze byliśmy na etapie starań to byłam pewna, że poczekamy do porodu... Później chyba presja jakaś sprawiła, że chciałam też wiedzieć i ciekawość wzięła górę ;-) Ale suma summarum cieszę się, że jednak będzie niespodzianka :-) :tak:

Sergi, ostatnio właśnie myślałam o Tobie i o tym, że wspominałaś coś o tym, że chyba poczekacie do porodu z informacją o płci. Troszkę Wam zazdroszczę takiej fajnej świątecznej niespodzianki i zastanawiam się, czy przy następnym dziecku dałabym radę wytrzymać hehe

Agapa, masz rację co do wątku wizytowego, mnie też się wczoraj rzuciło to w oczy :-)

to jak ktoś jeszcze podziela nasze zdanie na temat wątku z wizytami to może zwroćmy się do naszych kochanych :tak::-) moderatorów żeby pousuwali komentarze. Tylko niech więcej dziewczyn się wypowie.

agapa trzymam kciukasy

Chociaz jeszcze nie odwiedziłam naszego nowego wizytowego wątku, to też myślę, że najlepiej tam "trzymać" same relacje, bez komentarzy :)

reklama
Pranie nastawione, pokój wysprzątany, wymyta podłoga, to teraz relax :) wpadłam na pomysł, że zrobię coś dla Córci :) któraś z Was mówiłą, że jedna babeczka wyszywała pieluchy :D mam 2 śnieżnobiale jak na razie i chyba zacznę coś wyszywać :) może nawet na body wyszyję imię :) mam jedno takie "czyste" jasno-zielone (w Auchan 100% bawełna za 3zł- przeceny są na grande w nim, byłam we wtorek, ale dziecięce rzeczy tylko oglądałam) :)

Do góry