reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
asko super wieści, gratuluje wymarzonej dziewczynki :D

a tak wogole to ja Ciebie strasznie przepraszam, bo własnie sie zorientowalam,ze ja cały czas źle piszę Twojego nicka...asco zamiast asko..ale siara..jeszcze raz sorry i obiecuje poprawę :D

Ostatnia edycja:
Asko_ przede wszystkim gratuluję dziewczynki, pomyślnych wyników badań i zazdroszczę takiej sesji zdjęciowej! :)
Zaś co do snów... jestem realistką, twardo stąpam po ziemi, ale... coś w tym musi być. Doświadczyłam tego na własnym przykładzie. O mojej ciąży dowiedziałam się właśnie we śnie. Po prostu śniło mi się, że stoję przed lustrem w bieliźnie, widzę płaski brzuch, ale mam świadomość, że już jestem w ciąży, choć nie sposób to udowodnić. Na drugi dzień żartowałam z tego snu z przyjaciółką, bo nie spodziewałam się, że zajdę w ciążę. Właściwie nie spodziewałam się, że zajdę kiedykolwiek... No w każdym razie mój organizm w ciągu kolejnych dni zaczął funkcjonować dziwnie i przez ten sen (bo jakoś nie mogłam o nim zapomnieć) i namowy przyjaciółki kupiłam w końcu test. Nie obudziłam mojego męża, ale przyjaciółka dostała ode mnie mmsa ze zdjęciem dwóch kreseczek o 4,45 rano :)
Jak się niedawno okazało mniej więcej w tym czasie teściowej śniło się, że rodzina się powiększy. Zakładała jednak, że to jej córka zajdzie w ciążę, a właściwie wpadnie ;))). Okazało się jednak, że to ja :) A swoją drogą bratowa właśnie się zaręczyła, więc rodzina powiększy się tak czy siak, tyle że o dorosły egzemplarz ;)

Myślę, że Wasza niunia będzie szczęśliwa nosząc imię po cioci. Będzie miała swojego prywatnego Anioła Stróża :)

Hej!
Asko, Mari i Majeczka - gratulacje!:-)
Rzeczywiscie teraz jakby wiecej dziewczynek sie ujawnilo;-)
Venus - najlepsze zyczenia! Oby ten dzien i cale zycie bylo pelne milosci!
U mnie dzis zbiera sie na burze, jest bardzo goraco i parno...
Pozdrowki i milego dnia!

no więc oficjalnie sie chwalę że będziemy mieli CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem przeszczęśliwa, przeczucie mnie jednak nie myliło.To już wiem czemu taka wstydnisia była:) hehe pani doktor była pewna na 100% płci, i to nam na poczatek mała pokazała, bo resztę było ciężko zbadać i sprawdzić, musiałąm wychodzić z gabinetu skakać chodzić jeść słodkie żeby dzidzia się obróciła inaczej niż kręgosłupem. Ale udało się (hehe wszystkie panie wychodziły i miały spacerki jakos dzidzie dziś nei wspolpracowały) Oj nawet nei wiecie co teraz czuję, mam już cudnego blondaska a teraz będziemy mieli mała niunię do pary:).
Z malutką wszystko ok, pomiary się wszystkie zgadzają widziałam nawet buziunie w 3d ale narazie obraz śmieszny bo to jeszcze wczesne badanie jak na polowkowe okazalo sie ze poczatek 19 tyg.
No i mega ważna dla nas informacja to to ze jedna torbiel w glowce zniknela a druga jest juz malusia:) hihi
Więc dziś z mężem robimy burzę mozgow nad imieniem:) czy zostanie ktores z wybranych czy cos nowegoL(
aajjj ale mam humorek:) pogoda piękna, mąż w domu wspaniałe wieści więc nic tylko się cieszyć:).
Jak miło się czyta taki post,aż na moment zapomniałam o moim dzisiejszym upiornym bólu głowy:baffled:.Gratulacje i oby tylko dobre wieści docierały do Was o Waszej małej Niuni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane gratuluję wszystkim mamusiom które poznały już płec:-):tak: Niezapomnijcie o przesłaniu aktualizacji serg do listy:tak:
Niespodziewałam się,że tak szybko zrobię to usg byłam umówiona na 9 a weszłam za 20 bo nie było już żadnej mamuski:-D
O nic nie pytałam lekarza,dyktował swojej pielęgniarce rozmiary,wyniki z usg,a już na koniec zauważyłam,że zaglada na płeć:-D po chwili pyta - chce pani znać płeć? A ja no pewnie:-):-D To on jest dziewczynka. Skakałam z radości w łazience hehe tak sie cieszę...
Kazdy sen miałam z dziewczynką w roli głównej,ale nie myślałam,że trafilismy na parkę:tak: A tu tak! Ruben będzie miał siostrzyczkę choć zażyczył sobie braciszka:-D

o proszę kolejna zadowolona mamusia majeczka gratuluje córci no teraz w 100% kobietki przodują
wiem jak sie cieszyłaś z parki bo i ja tak samo w skowronkach wyszłam ,że tak właśnie bedziemy mieli parkę ...bo u nas w domu babiniec nawet pies to suka :)

Asko, majeczko gratuluje córeczki :) idealnie się Wam trafiło! parka w domu- chyba każda kobieta o tym marzy

ja właśnie wróciłam od babci mojego M i tak się najadłam szczawiowej i gołąbków że zaraz pęknę :-D
chwilkę odpocznę i uciekam na basen!!

do póxniej

reklama
Asko, dzięki za uświadomienie. Ja mojemu M. nie chciałam wierzyć, że można nie mieć drugiego. Myślałam że w kościele wymagają. Mój M. właśnie nie chce żeby Adam miał drugie imię. Może tak właśnie zrobimy? Nie wiem..

Zaraz przyjedzie M. chyba pizze zamówimy bo obiadu nie mialam. A miałam się dobrze odżywiać.. :wściekła/y:

Do góry