reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie!
venus wszystkiego naj naj od forumowiczek!
Od wczoraj nie czuje synka - chyba śpi ale ja zaczynam się denerwować. Zaczęły mi się kłopoty żołądkowe :(
Dziewczyny chodzicie na imprezy ze swoimi chłopami? Ja chodzę (zazwyczaj do znajomych) ale powoli zaczyna mnie to męczyć. Wszyscy piją a ja się snuję z pokoju do pokoju. I jeszcze męża nadziabanego trzeba prowadzić do domu bo powoli ma już odchylenia od pionu :D Jak to u Was wygląda?

Dzień dobry mamusie :)
VENUS- WSZYSTKIEGO DOBREGO I DUŻŻŻŻO MIŁOŚCI NA CO DZIEŃ :D
Pyszczek, mnie też zaczynają męczyć posiadówki u znajomych, bądź rodziny... dość, że muszę patrzeć na alkohol (nie jest mi aż tak szkoda;p) ale potem jak mówisz użeranie się z mężem... nigdy nie przesadza, ale po wypiciu nachodzą go czułości, których ja nie chcę. Poza tym siedzenie męczy mój kręgosłup i ściska brzuszek... także mam ten sam problem co ty :)
Majeczka, gratuluję córeczki :)
Inka, super, że Aleksy potwierdził się na 100% :)

Kochane nawet nie mam czasu Was czytać.

Dzisiaj Nasz ślub!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki :-D

Miłego dnia!!!

KOCHANA GRATULACJE, DUŻO MIŁOŚCI I POWODZENIA!!!

Śmiać mi sie chce, bo pamietam, ze ja w dniu mojego slubu (październik 2010) tez zdążyłam z rana wskoczyć jeszcze na BB, mimo natłoku zajęc i chaosu w domu :) Bez BB ani rusz :D

Venus powodzenia i wszystkiego Najlepszego-Kochajcie sie zawsze tak jak teraz. Wlasnie wracam z usg bedziemy mieli Coreczke! Napisze pozniej wiecej. Buziam i mlego dzionka.

GRATULACJE! No to będziesz miała w domu małą parkę :D

Dziewczyny chodzicie na imprezy ze swoimi chłopami? Ja chodzę (zazwyczaj do znajomych) ale powoli zaczyna mnie to męczyć. Wszyscy piją a ja się snuję z pokoju do pokoju. I jeszcze męża nadziabanego trzeba prowadzić do domu bo powoli ma już odchylenia od pionu :D Jak to u Was wygląda?

Nie często, ale może raz w miesiącu chodziłam na imprezy w pierwszej ciązy i chodze teraz, bo Błażeja do babci, a drugie bobo jeszcze w brzuchu, więc luz :) mimo, że średnio mi się chce, ale właśnie dlatego, żeby sie w domu całkiem nie ukiścić i żeby utrzymywać jakieś kontakty ze znajomymi, bo zależy mi na tym żeby zachować zdrową równowagę miedzy swoimi przyjaciółmi a swoją rodziną :) Oczywiście rodzina najważniejsza, ale trzeba też miec czas dla siebie:D Nie wiem jak dlugo bedzie mi się jeszcze tak udawać, ale mam nadzieję, że zawsze, bo to jest moim zdaniem ważne dla zdrowia psychicznego :D
A z chlopami to wiadomo...czasmi to nie maja wyczucia i potem biedni nie potrafia do końca prosto chodzić..hehe..szkoda gadać :D

Ostatnia edycja:
Venus wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
majeczka gratuluję i czekamy na wieści!

a ja zmykam zaraz na zakupy, bo jutro trzeba się do szpitala położyć a parę rzeczy jak na złość się pokończyło.
miłego dnia i do później

hejka kobietki moje

VENUS
wszystkiego naj...najlepszego na nowej drodze życia ,by wszystko dziś poszło po twojej myśli :)
co imprez pyszczek i mnie one męczą poza tym mój M jak wypije to mówiąca mu sie władcza i potrafi tak nawijać do rana jedno i to samo wrrrrrr
Majeczka gratulacje małej księżniczki :)

reklama
Pyszczek jeśli chodzi o ZUS to miałam mieć kontrolę ale nie zastali mnie w siedzibie firmy i udali się do mojej księgowej. sprawdzali moje faktury i zwolnienia czy czasem nie kombinuje czegoś na boku. no i na pieniądze od nich też jeszcze czekam, póki co dostałam pierwsza część- za 3 tyg a o reszcie nawet słowa nie ma... a termin minął już w lipcu.
szpitala wolałabym uniknąć ale tak to już jest,że czasem trzeba. w sumie to tylko- albo aż 2 dni. zrobią mi badania, usg, dadzą nospę i magnez i wypuszczą do domu.

Do góry