hej mamusie, jakie plany na weekend? U nas pogoda do d.. więc siedzimy w domu chyba. Nawet nie mam pomysłu na obiad, matko jakiego ja mam lenia dziś
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia dla Was obojga :-)Kochane nawet nie mam czasu Was czytać.
Dzisiaj Nasz ślub!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki
Miłego dnia!!!
Gratulacje córeczki!!!Venus powodzenia i wszystkiego Najlepszego-Kochajcie sie zawsze tak jak teraz. Wlasnie wracam z usg bedziemy mieli Coreczke! Napisze pozniej wiecej. Buziam i mlego dzionka.
Ja to bym chętnie gdzieś wyszła ale niestety nie mamy tu babci i nawet małej nie ma z kim zostawić. Czasem gdzieś wyjdziemy ale w dzień więc póki co to nie przeszkadza mi to, że nie piję. Pamiętam w pierwszej ciąży częściej bywaliśmy na małych imprezkach ale rzeczywiście mnie to męczyło, raz że wszyscy kirnięci, dwa że ja ok 22.00 to bym już spała i ciągałam mojego kiedy pójdziemy. Później jak już byłam w końcowych miesiącach to sobie odpuszczaliśmy takie wieczorne nasiadówki bo dla mnie to nic fajnego było, tylko bym spała pamiętam ;-)Witajcie!
venus wszystkiego naj naj od forumowiczek!
Od wczoraj nie czuje synka - chyba śpi ale ja zaczynam się denerwować. Zaczęły mi się kłopoty żołądkowe
Dziewczyny chodzicie na imprezy ze swoimi chłopami? Ja chodzę (zazwyczaj do znajomych) ale powoli zaczyna mnie to męczyć. Wszyscy piją a ja się snuję z pokoju do pokoju. I jeszcze męża nadziabanego trzeba prowadzić do domu bo powoli ma już odchylenia od pionu Jak to u Was wygląda?