agapa
Fanka BB :)
Witam brzuchatki.
Ja dziś troszkę wcześniej:-) ale Majka mi tak marudzi że w każdej chwili mogę stracić do niej cierpliwość.
Ja ogólnie mam małego doła z tego powodu że sierpień to miesiąc pielgrzymek a ja jestem zapalonym pielgrzymem, ale nauczyłam się z tym życ. Jeszcze ze 2-3 latka i jak zdrowie pozwoli to ruszam na pielgrzymi szlak:-):-):-)
Wczoraj od południa strasznie bolała mnie głowa, przestała jak poszłam spać
Możecie nie pisać o jedzeniu, bo robię się głodna, albo chociaz mnie zaproście. Te paszteciki i gołąbki...
Ja dziś troszkę wcześniej:-) ale Majka mi tak marudzi że w każdej chwili mogę stracić do niej cierpliwość.
Ja ogólnie mam małego doła z tego powodu że sierpień to miesiąc pielgrzymek a ja jestem zapalonym pielgrzymem, ale nauczyłam się z tym życ. Jeszcze ze 2-3 latka i jak zdrowie pozwoli to ruszam na pielgrzymi szlak:-):-):-)
Wczoraj od południa strasznie bolała mnie głowa, przestała jak poszłam spać
Ty nawet nie wiesz na co chcesz się zdecydować. Fakt że ja nigdy nie rodziłam przez cc, ale jak mnie postraszyli to brałam się w garsc oby uniknąć tej "przyjemności". Dziewczyno, przy sn walczysz z bólami najdalej kilkanascie godz. a po cc kilka dni a nawet dłużej. Tak jak już któraś tu pisała, że po cc dziewczyny jęczą z bólu i są na przeciwbolowych środkach, nie zawsze mogą od razu karmić, a po sn sama dajesz sobie radę ze wszystkim i jeszcze pomagasz innym. Są wyjątki że po sn potrzebujesz pomocy-ja tak miałam po pierwszym porodzie, ale byłam nacięta, rozerwana i miałam 16 szwów, a na doopie siadłam po ok. miesiącu i chodziły przy mnie dziewczyny po cc, ale zmieniłam szpital i zaraz po porodzie biegam po szpitalu Decyzja należy oczywiście do ciebie czy chcesz znosić ból kilkanaście godzin czy kilka dni.Hej dziewczynki,
Wstałam, wziełam prysznic i bede sie ogarniac. Dzis po południu mam wizyte u lekarza, wiec mam nadzieje, ze tym razem dzidzia ładnie sie ustawi do zdjecia i ze potwierdzi sie płeć
Może to i głupie, ale coraz czesciej mam takie mysli, ze chciała bym rodzic przez cc;/ Strasznie boje sie tego bólu, który jest podczas porodu i to własnie z tego strachu wolala bym byc obolała po porodzie niz w trakcie;/;/ Chciaz tak naprawde nie wiem co porowniuje, bo to moja pierwsza ciąza ale tak mnie przeraza poród sn ze szok..
To ile ty ważysz że chcesz się zmieścić w 10 kg. Ja chcę do porodu jechać z wagą nie większą niż 100kg Błagam nie śmiejcie sie ze mnie. Chyba mnie żadna nie przegoni Często mam doła z tego powodu i ryczę po kątach żeby mnie mąż nie widział. Przed ciążą udało mi się zwalić 6 kg, ale jak zaszłąm w moją wystaraną ciążę to na chwilę sobie to olałam, ale teraz często mi łezki lecą:---(zaczęłyście pisać o kg i aż się zważyłam 4 kg do przodu - nie jest źle. Przy mojej wadze to pewnie nie powinnam przybrać więcej niż 10 kg - zobaczymy.
Możecie nie pisać o jedzeniu, bo robię się głodna, albo chociaz mnie zaproście. Te paszteciki i gołąbki...