Phelania
Mama 2 urwisów :P
Niunia - oby do Grudnia juz blizej niz dalej;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, ja już nie wiem czy brzuch mi twardnieje, czy poprosu mam tak napiętą skórę. Jak się położę na plecach to tak ciągnie.. I wtedy tak się brzuch napina, że czasem boli. Ogólnir zawsze byłam dosyć szczupła, narazie przytyłam 1 kg, ale brzuszek w obwodzie już dużo większy.
Muszę teraz dużo smarować, bo obawiam się że jak tak dalej pojdzie to nie uniknę rozstępów. Kolana dalej bolą Smaruję i staram sie nie chodzić zbytnio. Na szczęście obiad już mam: potrawkę z kurczaka, z ryżem i warzywami.
Hej dziewczynki,
Wstałam, wziełam prysznic i bede sie ogarniac. Dzis po południu mam wizyte u lekarza, wiec mam nadzieje, ze tym razem dzidzia ładnie sie ustawi do zdjecia i ze potwierdzi sie płeć
Może to i głupie, ale coraz czesciej mam takie mysli, ze chciała bym rodzic przez cc;/ Strasznie boje sie tego bólu, który jest podczas porodu i to własnie z tego strachu wolala bym byc obolała po porodzie niz w trakcie;/;/ Chciaz tak naprawde nie wiem co porowniuje, bo to moja pierwsza ciąza ale tak mnie przeraza poród sn ze szok..
hehe no u mnie widać ,że jestem przy kości ale mam tylko 2 cm mniej od ciebie wzrostu
ta ciaza poszła mi w biodra i brzuch jak na razie pupa na chwile obecną bez zmian