venus27
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
nie było mnie z 1,5 tygodnia, bo miałam u siebie dwóch 13-latków na wakacjach i nie było kiedy zajrzeć na BB. Na szczęście już jestem znowu "wolna".
Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt. Sergi ja byłam na wizycie u nas w PL, a też poczułam się jak następna sztuka do obsłużenia. Bolało starsznie, ale przeszło. Też czekam do kolejnej wizyty. Sergi damy radę!!!!
Gosia nareszcie ktoś z północy!
A u mnie poza tym, że brzusio widać coraz wyraźniej i maleństwo kopie coraz mocniej, bez zmian. Czasami nie mogę zasnąć nawet przez kilka godzin bo bobo szaleje. Widać też na brzuszku kopniaki. Czasami się złoszczę, bo M nie traktuje mnie jakoś ulgowo z tego powodu, że jestem w ciąży, a czasem potrzebowałabym tego. Widzę tylko, że sąsiad, który do nas wpada zwraca mojemu M uwagę, a to że z siatami szłam, a to że z psem to wieczorem powinien M wyjśc i takie pierdoły, ale on nie ma jakiegoś takiego poczucia sam w sobie...
Poza tym powiem Wam, że ciąża to piękny czas i cieszę się niesamowicie, że dane mi było jednak to przeżywać )))))
Mój facet też traktuje mnie raczej normalnie i zakupy też noszę, bo nie lubię się prosić;-)
Nie zawsze oczywiście, ale często. A jak widzi, że przyniosłam całą cieżką torbę to mówi, że nie musiałam tyle kupować...
Marzę o tym,żeby moje maleństwo mnie kopnęło!! jeszcze nie czuję ruchów:-(