reklama
kota-behemota
Q & H team
Nastazja; gratuluję synka!!!
super, że jest zdrowy i taki już duży :-)
super, że jest zdrowy i taki już duży :-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Nastazja gratuluję Synka, cieszę się że wszystko jest ok =)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Nastazja, super wiadomość!!Gratuluję syneczka!!!
Niunia, nie denerwuj się, wszystko będzie oki!!Trzymam kciuki:-) Izu za Ciebie i Twojego synka także - będzie dobrze, zobaczysz..
Uff, ale się najadłam kalafiora na obiad..jestem full;-)..
Niunia, nie denerwuj się, wszystko będzie oki!!Trzymam kciuki:-) Izu za Ciebie i Twojego synka także - będzie dobrze, zobaczysz..
Uff, ale się najadłam kalafiora na obiad..jestem full;-)..
Izu-ja wlasnie dzisiaj pisałam ze moja Ola wczoraj miala usg i sie okazało ze jedna miedniczka nerkowa jest powiekszona na granicy normy to pewnie to samo co u Ciebie. Ja mam usg kontrolne za 2 tyg i za tyg ide do innego specjalisty. Napisz co tobie gin powiedział.
Nastazja-gratuluje zdrowego syneczka
Nastazja-gratuluje zdrowego syneczka
niunia1604
Fanka BB :)
Nastazja
gratuluje synka i pokazał pupe
a ja szybko weszłam i szybko wyszłam
znowu przypałętało się jakieś cholerstwo więc mam kuracje 14 dniową
ale za to widziałam Alexa bo i ten lekarz pokazał mi jajka więc mam 100% pewność ,że nosze pod serduszkiem synka
podglądaliśmy małego jak się ruszał ....a ruszał rączkami w prawo i lewo pokazał też wskazującego paluszka jak by chciał zrobić NU,NU!!
więc za 14 dni będę miała fotki naszego synka,dokładne pomiary za to odsłuchaliśmy bicia serduszka i biło 148 wiec w normie
uffff na całe szczęście mój skarb ruchliwy ,zdrowy a czy duży hmmmm tego jeszcze nie wiem
a i wiem ,że łożysko mam prawidłowo i dobrze ustawione ,wód płodowych też mam dużo więc mały może szaleć miejsca też ma dużo jak to stwierdził gin może fikać
gratuluje synka i pokazał pupe
a ja szybko weszłam i szybko wyszłam
znowu przypałętało się jakieś cholerstwo więc mam kuracje 14 dniową
ale za to widziałam Alexa bo i ten lekarz pokazał mi jajka więc mam 100% pewność ,że nosze pod serduszkiem synka
podglądaliśmy małego jak się ruszał ....a ruszał rączkami w prawo i lewo pokazał też wskazującego paluszka jak by chciał zrobić NU,NU!!
więc za 14 dni będę miała fotki naszego synka,dokładne pomiary za to odsłuchaliśmy bicia serduszka i biło 148 wiec w normie
uffff na całe szczęście mój skarb ruchliwy ,zdrowy a czy duży hmmmm tego jeszcze nie wiem
a i wiem ,że łożysko mam prawidłowo i dobrze ustawione ,wód płodowych też mam dużo więc mały może szaleć miejsca też ma dużo jak to stwierdził gin może fikać
Ostatnia edycja:
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Niunia, to super, że syneczek może szaleć, no i że jest zdrowy:-)!! A co to za cholerstwo Ci się przypałętało, biedna?
niunia1604
Fanka BB :)
nie... dostałam globulki
gin stwierdził ,że mam nadmiar hormonów i bodajże mam początki grzybka
wiec mam 6 globulek co drugi dzień czyli na 12 dni dwa dni spokoju i wizyta łącznie z cytologią
no i w końcu szczegółowe usg ze wszystkimi pomiarami
gin stwierdził ,że mam nadmiar hormonów i bodajże mam początki grzybka
wiec mam 6 globulek co drugi dzień czyli na 12 dni dwa dni spokoju i wizyta łącznie z cytologią
no i w końcu szczegółowe usg ze wszystkimi pomiarami
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
dobry wieczór drogie Panie
aga, izu cierpliwości i tylko pozytywne myślenie !!!
somegirl witamy w Grudniówkach!!
Nastazja gratuluje synka!
pozostałym dziewczynom gratuluje dobrych wieści i czekam na kolejne. jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale od rana mnie nie było i dopiero teraz nadrabiam zaległości. uffff dużo tego
zabcia ja też mam łożysko przodujące, tzn moje styka się idealnie z wyjściem szyjki macicy, ale z biegiem czasu jest szansa na to że macica będzie rosła i łożysko się podniesie. a skoro gin Ci nic nie mówił to znaczy, że masz pewnie tą odległość w normie i tylko zaznaczył położenie łożyska. ja póki co jestem dobrej myśli.
aga, izu cierpliwości i tylko pozytywne myślenie !!!
somegirl witamy w Grudniówkach!!
Nastazja gratuluje synka!
pozostałym dziewczynom gratuluje dobrych wieści i czekam na kolejne. jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale od rana mnie nie było i dopiero teraz nadrabiam zaległości. uffff dużo tego
zabcia ja też mam łożysko przodujące, tzn moje styka się idealnie z wyjściem szyjki macicy, ale z biegiem czasu jest szansa na to że macica będzie rosła i łożysko się podniesie. a skoro gin Ci nic nie mówił to znaczy, że masz pewnie tą odległość w normie i tylko zaznaczył położenie łożyska. ja póki co jestem dobrej myśli.