reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny będzie CHŁOPCZYK :)

Nasz synuś zdrowy, ma długie nóżki i stopki, pani doktor powiedziała, że po tatusiu. Wszystkie wymiary wskazują na 20-21 tydzień. Mój synuś waży 370 gram.
Jestem taka szczęśliwa :))))

reklama
Nastazja, super wiadomość!!Gratuluję syneczka!!!
Niunia, nie denerwuj się, wszystko będzie oki!!Trzymam kciuki:-) Izu za Ciebie i Twojego synka także - będzie dobrze, zobaczysz..:tak:
Uff, ale się najadłam kalafiora na obiad..jestem full:zawstydzona/y:;-)..

Izu-ja wlasnie dzisiaj pisałam ze moja Ola wczoraj miala usg i sie okazało ze jedna miedniczka nerkowa jest powiekszona na granicy normy to pewnie to samo co u Ciebie. Ja mam usg kontrolne za 2 tyg i za tyg ide do innego specjalisty. Napisz co tobie gin powiedział.

Nastazja-gratuluje zdrowego syneczka

Nastazja
gratuluje synka :)i pokazał pupe
a ja szybko weszłam i szybko wyszłam
znowu przypałętało się jakieś cholerstwo więc mam kuracje 14 dniową
ale za to widziałam Alexa bo i ten lekarz pokazał mi jajka więc mam 100% pewność ,że nosze pod serduszkiem synka
podglądaliśmy małego jak się ruszał ....a ruszał rączkami w prawo i lewo pokazał też wskazującego paluszka jak by chciał zrobić NU,NU!!
więc za 14 dni będę miała fotki naszego synka,dokładne pomiary za to odsłuchaliśmy bicia serduszka i biło 148 wiec w normie :)
uffff na całe szczęście mój skarb ruchliwy ,zdrowy a czy duży hmmmm tego jeszcze nie wiem :(

a i wiem ,że łożysko mam prawidłowo i dobrze ustawione ,wód płodowych też mam dużo więc mały może szaleć miejsca też ma dużo jak to stwierdził gin może fikać

Ostatnia edycja:
nie... dostałam globulki
gin stwierdził ,że mam nadmiar hormonów i bodajże mam początki grzybka
wiec mam 6 globulek co drugi dzień czyli na 12 dni dwa dni spokoju i wizyta łącznie z cytologią
no i w końcu szczegółowe usg ze wszystkimi pomiarami

reklama
dobry wieczór drogie Panie
biggrin.gif

aga, izu cierpliwości i tylko pozytywne myślenie !!!

somegirl witamy w Grudniówkach!!

Nastazja
gratuluje synka!

pozostałym dziewczynom gratuluje dobrych wieści i czekam na kolejne. jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ale od rana mnie nie było i dopiero teraz nadrabiam zaległości. uffff dużo tego :szok:
zabcia ja też mam łożysko przodujące, tzn moje styka się idealnie z wyjściem szyjki macicy, ale z biegiem czasu jest szansa na to że macica będzie rosła i łożysko się podniesie. a skoro gin Ci nic nie mówił to znaczy, że masz pewnie tą odległość w normie i tylko zaznaczył położenie łożyska. ja póki co jestem dobrej myśli.

Do góry