reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Violett- P pracuje w firmie produkującej soki i koncentraty owocowe. Jest tam już chyba ponad 10 lat, także potrafi zrobić wszystko i zna każdą maszynę, i każdą sieć produkcyjną.
A ten czas, to niby przejściowy, ale ja jakoś w to nie wierze, bo w sierpniu 2013 roku chodził cały miesiąc na same nocki, także obiecanki. Teraz jest tak, że jak Ci nie pasuje, to możesz przynieść wypowiedzenie i "do widzenia".
P jest zbyt dobrym pracownikiem i jak coś się przypadkowo spierniczy, to dzwonią po niego i siedzi w pracy całymi dniami i nocami.

reklama
Piękny weekend....wypoczelam mimo zmiany godziny.
Teraz po spacerku leniwie wróciliśmy do domku i czas szykować się na kolejny tydzień pracy

Hej!!! Ojj pogoda cudowna. My też całą sobotę i niedzielę na spacerach spędziliśmy. Młody zadowolony, bo w domu nuda.
Jestem zmęczona, chyba zrobię sobie badania krwi , bo nie wiem czy to przemęczenie, czy może jednak coś nie tak... oczywiście jak będę miała z kim zostawić małego ehh

Hej Piękne ;)
Strasznie tu cicho ostatnio, co się z Wami dzieje Dziewczyny?Wiosna-to zrozumiałe ale nie zapominajcie o BB!
Ja w pracy, dziś zamknięcie miesiąca więc trochę będę mieć pracy papierowej, ciekawe jak z pacjentami będzie-oby omijali dziś mój gabinet.
Na karaoke było świetnie, dawno się tak dobrze nie bawiłam:-pDoszłam do wniosku, że co tydzień będę chodzić.HAHAAHA wstawione potem już śpiewałyśmy przy WYŁĄCZONYM mikrofonie... Blondynki! Ale było fajnie, znów kolejni adoratorzy się przyczepili, na wesoło ale po imprezie zostali spławieni!:-D:tak:Chociaż ciastka-nie powiem!

W sobotę zaliczyłam z Niną i koleżankami Augustów ;)Piękna pogoda no a wczoraj wyszłam na obiadek i deserek z Ninką i znajomymi. Także weekend zaliczamy do udanych. Jutro idę do fryzjera... Nie wiem czy oglądacie PROJECKT RUN-WAY!!!??Podoba mi się odcień włosów jednej z modelek(MAGDY) Ni to rudy ni to ...sama nie wiem.... zmienić z blondu czy nie?!

Hej

A u nas dzis nie jest tak pieknie jak wczoraj :(
W ogóle wstałam dzis z katarem. Wczoraj wieczorem bolała mnie głowa... Zyc nie umierac...:no:

Netka fajnie ze weekend ci sie udał:)

Netka wydaje mi sie ze to cos miedzy bursztynowym blondem a miedzianym blondem. wrócić nie jest ciezko, tzn powinno sie ładnie zdekoloryzowac, ale pamietaj ze kazda dekoloryzacja to ciezki dosc zabieg dla włosów. Tym bardziej jak piszesz jesli masz cienki wlosy. Chociaz istnieją kosmetyki pomagajce je pozniej odbudowac. A moze tak by baleyage z kolorów takiego + jasny blond?

reklama
Na dekoloryzację to w życiu bym się nie zgodziła, łysa bym była, no chciałabym zaryzykować ten kolor włosów ewentualnie baleyage ale się boję, że się nie spodoba albo nie wyjdzie mi... na tych co mam teraz(jasny blond) :( Niby się chce zmiany ale z 2 strony boję się ich!

Do góry