Heja,
ja jak zawsze z doskoki
Violett - jaka macie hulajnoge 3 kołową? Ja chciałam kupic Lenie w Decathlonie, ale przednie kólka były skrętne i jak tylko mocniej sie oparła to one skręcały i nie wiedziała co robić....Wasze skręcają?
Rowerek kupiliśmy metalowy w Decthlonie, fajny choćby przez wzgląd na siodełko które można dac naprawdę nisko. Póki co jesteśmy na etapie chodzenia z nim, odepchnąc udalo się tylko raz :-)
W środę pierwszy raz idę na dekoloryzację włosów , a że chcę zejśc z czarnych na brąz to też mam trochę obawy, ale tu prośba do
Sosnowiczanki czego używać po ? Wlosy mam przetłuszczające się, dość mocne, ale nie chciałabym ich stracić... Zażywam od miesiąca już Biotebal, paznokcie zdecydowanie się polepszyły więc wieżę, że i włosom pomagają.
U nas było ostatnio troche przygód. Lenie wykryli bakterię w nosku, miała tydzień antybiotyk i inhalacje mukosolwanem. Myśleliśmy że to była przczyna częstych katarów, po kontroli u laryngola wszystko ok - wyleczone. A po tygodniu co? Znów katar. Inhaluje dalej tym mukosolvanem i zobaczymy. Zwariuje kiedyś z tym katarem!! Do tego w środę się zagapiła i uderzyła głowa w kant stołu, w nocy wymioty więc stan przedzawałowy. Na nastpny dzień lekarz skierowanie na chirurgię dzieciącą, zrobili rtg i na szczeście nic nie wyszło!! 2 guz w życiu i taki przebadany że szok!
Pogoda coraz lepsza, korzystamy na całego
sezon rowerowy otworzyłyśmy i jeździmy, jeździmy. Zaczełam chodzić na ćwiczenia żebym w czerwcu na wakacjach mogła świecić brzuchem a'la Chodakowska
miłego dnia !!