reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Netka to zrób baleyage. Jest mniejszy "szok" spowodowany zmainą, mozesz pomału się przyzwyczaic do nowego koloru, a gdybyś zle się czuła w tym odcieniu to łatwiej (a przynajmniej bezpieczniej dla włosów) jest pozniej wrócić do jesnego koloru.

reklama
Hej!

U nas w.weekend.pogoda takze super, ja bylam troche w szkole, troche sprzatania w domu i tozpakowywania pudel ale.spacery zaliczone takze. Dzisiaj tez jest ladnie ale sie cos chnurzy a podovn ojutro ma byc brzydko.

Nowe mieszkanie fajne, jest jeszcze duzo do zrobiebia ale to z czasem sie zrobi.;)

Netka super sie ze pobawilas, ja teraz w sobote mam.paninski, przyszla zona jest w ciazy wiec tqk na spokojnie w domu ale mysle ze wlasnie moze wlaczymy karaoke;) jak to sasiedzi wytrzymaja nie wiem; p augustowa zazdroszcze

My rowerek biegowy mielismy ( ukradli nam) drewniany, teraz tez kupiky chyba drewniany chociaz sie zastanawim bo u nas hitem jest hulajnofa Fabian ma na 3 kolkach Marika.juz na dwoch o obydwpje radza sovie swietnie. Zobqczmym

Heja,

ja jak zawsze z doskoki :)

Violett - jaka macie hulajnoge 3 kołową? Ja chciałam kupic Lenie w Decathlonie, ale przednie kólka były skrętne i jak tylko mocniej sie oparła to one skręcały i nie wiedziała co robić....Wasze skręcają?
Rowerek kupiliśmy metalowy w Decthlonie, fajny choćby przez wzgląd na siodełko które można dac naprawdę nisko. Póki co jesteśmy na etapie chodzenia z nim, odepchnąc udalo się tylko raz :-)
W środę pierwszy raz idę na dekoloryzację włosów , a że chcę zejśc z czarnych na brąz to też mam trochę obawy, ale tu prośba do Sosnowiczanki czego używać po ? Wlosy mam przetłuszczające się, dość mocne, ale nie chciałabym ich stracić... Zażywam od miesiąca już Biotebal, paznokcie zdecydowanie się polepszyły więc wieżę, że i włosom pomagają.

U nas było ostatnio troche przygód. Lenie wykryli bakterię w nosku, miała tydzień antybiotyk i inhalacje mukosolwanem. Myśleliśmy że to była przczyna częstych katarów, po kontroli u laryngola wszystko ok - wyleczone. A po tygodniu co? Znów katar. Inhaluje dalej tym mukosolvanem i zobaczymy. Zwariuje kiedyś z tym katarem!! Do tego w środę się zagapiła i uderzyła głowa w kant stołu, w nocy wymioty więc stan przedzawałowy. Na nastpny dzień lekarz skierowanie na chirurgię dzieciącą, zrobili rtg i na szczeście nic nie wyszło!! 2 guz w życiu i taki przebadany że szok!

Pogoda coraz lepsza, korzystamy na całego :tak: sezon rowerowy otworzyłyśmy i jeździmy, jeździmy. Zaczełam chodzić na ćwiczenia żebym w czerwcu na wakacjach mogła świecić brzuchem a'la Chodakowska :)

miłego dnia !!

Net-ka!Faktycznie mało tu nas ostatnio. ale to chyba przez tą piękną pogod , no i dobrze. Jeśli chodzi o włosy, to jestem fanką zmian. Sosnowiczanka dobrze Ci radzi, zrób na próbę balejaż (sorki nie wiem jak to się prawidłowo piszę:confused:)a potem zobaczysz. ja kocham rude włosy. pół życia takie miałam, ale narazie przerzuciłam się na ciemne brązy. podobno dobrze mi w nich. ale jedno wiem na pewno. zmiana koloru, zmiana życia i nastroju:-)!
Milva:mój urwis zaczaił w końcu rowerek! jestem przeszczęśliwa. śmiga przepięknie. my też mamy metalowy rowerek:)!

Hej.

W Warszawie pogoda sie troszke popsula, ale cos zaczyna sloneczko wychodzic. Marika standardowo z gilem w domu.

AnetaW my hulajnoge trojkolowa mamy taka z hipermarketu chyba w promocji za 30 zl byla czy jakos tak, ale to ponad rok temu i nasza ma jedno kolko sprzodu, dwa z tylu. Na poczatku dzieciaki zachaczaky butami o tylnie kolka ale juz sie nauczyli, pare razy jezdzili wlasnie na takiej ze dwa kolka z przodu a uedbo z tylu i wlasnie tez im te kolka skrecaly przednie.

Ja tez bede farbowala.wlosy niedlugo, chcialam zejsc troche.do blondu ale nie chce ich noszczyc bo i tak.koncowki mino ovcinania sa w tragicznym stanie. Wiec pewnie poloze cos by pokryc odrosty i tyle.

W sobote mam panienski mojego brata nrzeczonej;) ciesze sie bo gdzies wyjde i potancze;)

Zapomnialam napisać ws roweru.
My mamy metalowy z regulacja wys siedziska i hamulcem, ale to na razie tylko gadżet na rowerku.

Agapa- mialam pisac Ci dawno juz o tym ale ciagle zapominam. Pamietaj ze jezeli Mikus jest na diecie bezglutenowej to uwazajcie na.kupne wedliny bo te maja twkze.sora ilosc glutenu w skladzie. Ja zwykle sama pieke Fabianowi miesko i kroje na.kanapki, ewentualnie w biedronce jest taka szynka z indyka w kawalku i ona tez nie ma glutenu w skladzie.

Aneta polecam ci maskę RENEE BLANCHE H ZONE MASKA TONIFIKUJĄCA 500ml (4080159750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lub RIGENOL FRAMESI MASKA ODŻYWKA CREME 500ml HIT!! (4075903482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Obie są bardzo dobre, po kazdym myciu nałożyć co najmniej na 10 minut. A po dekoloryzacji włosy się trochę wysuszają, nie powinny się przetłuszac wiec zawsze jakis plus ;)

Zamówiłam rowerek. Mysle ze na jutro dojdzie.Metalowy, dodatkowo z hamulcem:) Najwyzej bedzie lazał. Zastanawiam sie czy kask by kupic, znając Alanka pewno nawet na głowe nie nałoży :/
Ale to sie do sklepu wybiore, przymierzymy :)

Pogoda piękna, idziemy na spacer:)

reklama
Jutro biorę przymusowy wolny dzień. Samochód w naprawie, więc nie mam jak dojechać do pracy.Wsumie nawet się cieszę, spędzę trochę czasu z Tymkiem sam na sam. Poza tym muszę załatwić zmianę zameldowania i to szybko. Ciekawe jak Mały zachowa się w urzędzie. Mam nadzieję, że da mi wszystko pozałatwiać. Pokątnie dowiedziałąm się, że zameldowanie ma wpływ na dostanie się do przedszkola...zapisy 22 kwietnia, więc muszę się spręyżć. Jakbym prędzej wiedziała, to dawnobym to załatwiła:wściekła/y:! Chodzi o to, że kupiliśmy mieszkanie 5 lat temu, ale nie zmieniłam adresu zameldowania. Przedszkole mam po drugiej stronie ulicy, ale podobno pierwszeństwo mają dzieci zameldowane w danym rejonie. cholerka. mam nadzieję że zdążę wszystko pozałatwiać. ech zobaczymy.

Do góry