reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Netka- wszystko mam przykryte agrowłókniną wiosenną, także nasionka mają pod nią cieplej i szybciej wyrosną. Nawet jak śnieg spadnie, to nic im się nie stanie, bo są przykryte.
Oczywiście nie siałam jeszcze ogórków, cukini itp, bo na te akuratnie rośliny, to stanowczo za wcześnie.

reklama
Netka u nas.problemem ewidentnie jest to ze sa razem, bo jak Marika jest w przedszkolu to Fabian jest meeega spokojny, sam sie pobawi, zajmie.sie.czyms, zrobi wszystko o co poprosze, i ogolnie jest bardzo grzeczny. A nawet jezeli cos.nabroi.tor wie ze zutle zrobil i nawet bez karania wie ze musi przeprosic a jakpojawia sie Marika to zaczynaja.sie.schody.

Ahhh godzina.15 a ja padam na twarz, tyle pakowania ze szok. A tutaj jeszcze tyle zostalo do spakowania itp.

Długo mnie nie było, ale ogólnie mniej siedzę na necie. Mam trochę załatwiania z fundacją, zapisywania na wizyty Mikołaja i trochę walki z lekarzami:-( Do tego już 3 tydzień jestem trochę przeziębiona, ale ni jak nie mam czasu żeby iść do lekarza. Raz mam gorączkę raz jej nie mam, oj tam tak byle jak.
Mam już zatwierdzony apel o 1% dla Mikołaja. kto może niech przekazuje informację.
1% dla Mikołaja
KRS 0000037904
24177 Siatkowski Mikołaj
pole „Wyrażam zgodę”: X
Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

Agapa - super , że macie 1% !! Zdrówka!

Wiola- a jak długo będziecie w tym mieszkaniu zastępczym?

Netka - dzięki... samopoczucie takie sobie, czekam może czas przyniesie lepsze myśli;-)

Haaa !! Dzisiaj poszliśmy na spacer w końcu i po kilku dniach bez rowerka dzisiaj młody jechał na nim jakby nigdy nic:szok: Z 400metrów sobie tam po swojemu z nim człapał mega zadowolony. Jak dam radę zgrać filmik z tel, to potem wrzucę. U nas ciężko się nim jeździ, bo droga bardzo nierówna, jednak ładnie skręcał i omijał dziury.

Hej Laski witam się z pracy, napisałam post w wątku pielęgnacyjnym-sprawdźcie!
Piękny weekend się nam szykuje;)
Trochę wiosny, więcej uśmiechu.
Adoratorzy się pojawiają u mnie jak grzyby po deszczu. Hhahahaha, miło mi ale póki co nic nie chcę więcej ani mniej ;) Niech się starają i skaczą nade mną ;))) A co!
Jak nikt potrzebuję słońca, za tydzień już Szczyrk!
Moja mała Koza taka kochana! Wczoraj nasikała w majtki w żłobku... Już nie pytałam dlaczego, bo mama odbierała Ninkę a ja dziś ją odprowadzałam i była inna Pani. Może nie zdążyła albo się zabawiła, no cóż. Zdarzyło się =)
Dobrze, że już piątek, mam trochę planów na weekend. Dziś z Dziewuchami karaoke, jutro wyjazd, może z Niną, może bez do Augustowa ;)W niedzielę znowu coś!Aby pogoda dopisała!
Aagapa zadbaj o siebie przede wszystkim, nie bagatelizuj przeziębienia!
Milva a no widzisz Bartuś się przekonał-brawo!Ja też muszę z tym rowerkiem ruszyć, niby P miał kupić i jakoś nie widać...
Mam dużo planów na siebie do końca roku, mam nadzieję, że wypalą, zapowiada się szybkie życie!
Prawko, kupno auta, potem egzaminy w maju we Wrocławiu(wewnętrzne), jakieś wakacje, szkoła(protetyk). Remont Ninki pokoiku, bo chcę się w końcu zamienić z nią na pokoje. I tak dalej i tak dalej... To sobie popisałam ;P

Kończę pracę!za oknem pięknie! a jutro idę na koncert DŻEMU!!!!!!jupi!!!!!buziole. spadam do domu!Miłego dzionka. Milva: super, że Twój Maluch przekonał się do rowerka. my też spróbujemy dziś wyjść. może się uda. paaaaaaaaaaa

P jak zwykle w pracy. Dzisiaj skończy o 22, a już rano jedzie na 6. Powoli mam dosyć tej jego pracy. Koko za nim bardzo teskni, cały czas o nim mówi. Widzę, że on sam jest wykończony.

Pomalowałam drewnochronem piaskownicę dla młodej, także jak P znajdzie kiedyś czas, to ulokuję ją na swoim miejscu i dziecko będzie miało radochę

Netka- kobieto zwolnij trochę :-D Podziwiam Cię. Potrafisz chodzić do pracy, zajmować się Ninką i domem, a do tego masz milin pomysłów na sekundę.
Zdjęcia urocze. Widać, że Ninka, to niezły przytulasek :-):-):-)
aha przyjedź do mnie, to Cię nakarmię, bo tylko skóra i kości, ale za to bardzo ładne :-D

Milva- super, że Bart załapał o co chodzi z rowerkiem :))

Violett- oj sama wiem co to znaczy przeprowadzka. My mieliśmy jeden mały pokój, ale jak się uzbierało, to duży samochód dostawczy był wypełniony po brzegi

Hejo;*

Jestem.wykonczona, wczoraj usnelam po 24 a.dzisiaj po 6 pobudka i znowu rozpakowywanie i sprzatanie.
Teraz jesten w szkole.bo musze.miec.obecnosc.wiec odpoczywam troche.
Ja nie wiem gdzie to sie wszystko miescilo. Szok.

Spalisky juz w nowym, wieczorem Fabianek bardzo plakal bo chcial isc.spac i ciagle chcial wyjsc i mowil " mamo chodz do domu, spac" bidulek moj;( ale rano juz bylo ok.

reklama
Musze dodawac tak na raty bo nie dziala mi cos ta aplikacja.

2707 a.czym zajmuje.sie P?? Szkoda.ze.tak.duzo pracuje i Koko teskni, to taki okres.przejsciowy czy taka.ama.prace??

Do góry