reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

mari88 to Ty w kwietniu miałaś ślub i teraz z brzuszkiem jesteś a ja to do ślubu będę szła w pod koniec października to wtedy będzie gadania u Mojego na wsi heh chociaż już tam sąsiadki coś paplały ale my to mamy w nosie i bardzo cieszymy się z tego naszego Maleństwa bo staraliśmy się o nie 1,5 roku. A co do sąsiadów szukających sensacji to nie tylko na wsi tak jest u mnie w bloku jest to samo jedna nawet potrafi "wisieć" pół dnia na oknie albo na balkonie wycierać parapety po 20 razy na dzień żeby coś wypatrzeć albo usłyszeć hehe =)

reklama
Tofika dobrze że pokoju w auta nie zdążyliście zrobić :p Gratuluje!!!

Ja też noc nieprzespana przez burze...strasznie blisko grzmiało :wściekła/y:

A sny to od dwóch dni mam takie głupie!!! Byli faceci mi się śnią!!!:wściekła/y: Na szczęście nie w żadnych sprośnych formach tylko tak że albo chcą wrócić albo co...:eek::eek: głupoty takie...
Kochane miłego dnia bo ja muszę lecieć do przychodni zanieść mamie kajecik z badaniami bo zapomniała i dopilnować by te skierowanie na cytomegalie wzięła.
Postaram się wpaść wieczorkiem po swojej wizycie na 19 mam :-)

mała wioska to jednak przerąbane ale wiesz mari88 i w mieście szukają sensacji ja jeszcze w ciąży z córką nie byłam jak już wiedziałam ,że ja jestem w ciąży bo ktoś komuś gdzieś powiedział
ludzie sie nie zmienia zawsze plota będzie goniła plotę..
ja np słyszałam ,że mój M jest bezpłodny bo tyle po ślubie i dziecka nie mamy ,głupie gadanie dalszej rodziny i znajomych wrrrr
ale wiesz mi to wisi koło pisi niech gadają tylko to ludkom pozostało a ja juz mam w nosie :) rosnę i rosnę a reszta niech sie gapi

Scholastyka; tak, pracuje w biurze, ale w mega zabieganym dziale handlowym :-D tak wiec niestety nie jest to samo siedzenie przy biurku, ale praktycznie ciągłe kursowanie między biurem i magazynem, czasem trzeba wyjechać w teren na jakąś budowę (taka branża) i jest sporo stresu, ale już wrzuciłam na luz i jest lepiej, zobaczymy co za tydzień powie mój gin, jeszcze nie wie, że byłam w szpitalu...

widzę, że większość za nas gorzej spała tej nocy. mi coraz ciężej sę przewracać z boku na bok, budzę się i później nie mogę zasnąć, jeszcze to bieganie na siku mnie zawsze rozprasza i rozbudza, choć zdarzało mi się przyznać na kibelku hehe, zwykle idę po ciemku i muszę się pilnować, żeby nie zamknąć oczu podczas siusiania, bo jak kiedyś spadnę z tego kibla, to huku będzie, że hej.

mari88; doskonale Cię rozumiem i wiem, jak to jest z wyczekiwaniem na pierwsze upragnione ruchy, sama nie jestem pewna, czy to co czułam wcześniej to maluch, czy jelita. dopiero wczoraj naprawdę poczułam dzieciątko, raczej nie dało się tego z niczym innym .
brzuch też mi wyskoczył w ciągu 2 dni, znaczy, że maluszek rośnie :tak:
i kochana nie przejmuj się ludzkim gadaniem, oni zawsze muszą mieć jakieś tematy do plotkowania, najważniejsze, że Wy jesteście szczęśliwi i to jest tylko i wyłącznie Wasza sprawa kiedy chcecie mieć dzieci i nic im do tego!

a to, że nas wszystko boli to pewnie też zasługa naszych dzieciaczków, rosną i się rozpychają, mnie dla odmiany nie boli kość ogonowa, ale okolice kości kulszowych, raz z jednej, raz z drugiej strony, ale jak zaboli to masakra, czasem się boję, że po prostu upadnę z tego bólu.

Czesc dziewczynki,

Ja tylko na chwilke,caly czas was podczytuje:-) Kota - gratuluje kopniaczków:-)u mnie jeszcze cisza , ale mam nadzieje ze lada dzien sie kluseczka odezwie:tak:Witam nowe Grudnióweczki;-)
Jesli chodzi o wizyte wreszcie sie zapisalam prywatnie na 4d:tak:jestem szczesliwa :-pdopiero na 30 lipca ale mysle ze na polowkowe bedzie jak w sam raz bo to akrat bedzie 21 t.c a wy kochane w jakich t.c. robicie połowkowe? czytalam ze najlepiej w 22 t.c:eek:nie za pozno?
Mari88 - nie przejmuj sie plociuchami, w miescie jest to samo:sorry:co tylko wyjdziesz z domu to sie na Ciebie patrza siedza przed blokiem plotkary , i czujesz ich wzrok na brzuszku:-Dale mam to gdzies:laugh2:a co tam .... mam brzusio i sie nim chwale:happy:sensacja musi byc.Trzymam kciuki za dziewczynki które maja dzis USG .
Ide robic śniadanko;-)
Wieczorkiem spróbuje sie zjawic ,buziaki

Phelania ja na połówkowe jestem zapisana na 5 sierpnia, lekarz mówił, że to badanie najlepiej jest robić między 18 a 22 tc...

Ja też jakoś nie mogłam wczoraj zasnąć i jak tak się przewracałam z boku na bok nagle poczułam konkretnęgo kopniaka i nie było to takie delikatne mizianie jak do tej pory :-)

Kochane, mam jakiś wysięk z prawej piersi :szok: Siedzę i oglądam tv, a tu nagle coś czuję, że mi mokro... Zaglądam pod koszulkę, a tam sutek mokry i w kropelkach! :szok: To normalne jest????

To na 100% siara, więc się nie martw :-)

Ja dziś robiłam sikacza i jutro do ginka. Dzisiaj jedziemy na basen, muszę się wymoczyć przed jutrzejszą wizytą :-D:-D:-D

Wiatam!!!
U nas burza w nocy ze mnie obudzila...buuu ale bzrydko padalo:(
Teraz zabieram sie za obiadek,mlody i Tata spia a ja Was czytam:):):)

Do milego kobitki!!!

reklama
Co do plotek i ludzkiego gadania to najlepiej podsumowała to moja babcia. Ja swój brzuch dumnie wypinam i prezentuje, a moja babcia na to "no pewnie, ukrywałabyś jakbyś nie wiedziała kto jest ojcem". :D

Do góry