reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Pojawiam się :-)
U nas koszmar, Miki zachowuje się tragicznie. Było już tak dobrze, a teraz... zamyka się w zamrażarce, chodzi po szafkach, bawi się telewizorem, wyciąga mi wszystko z kuchennych szafek... aj co ja wam będę wyliczać. To tylko skrawek tego co on wyczynia. Dziś jak siostra zadzwoniła to się normalnie poryczałam, bo już nie daję z nim rady.

Venus ty się kobitko ciesz :-D

Dziewczyny mam jeden karton ubrań dla ok. rocznego dziecka. Ubranka takie bardziej do biegania po podwórku. Chcę tylko zwrotu kosztów przesyłki. Jakby któraś chciała albo ma kogoś komu się przydadzą to piszcie na priv.

I jeszcze jedno do dziewczyn z okolic W-wy.
24 listopada (w następną niedzielę) u nas jest 2-godzinny Zumba maraton. Jakby któraś miała ochotę to zapraszam. Przy okazji może mnie odwiedzić :)

reklama
Mła - mam uśmiech od ucha do ucha:-)

agapa - nasze mieszkanie wygląda bardzo dziwnie- mamy wszystko co się da ustawione bardzo wysoko , inaczej Bartek rozwala co się da. Non stop wchodzi mi na stół i skacze, w łazience na ubikację, w kuchni non stop otwiera szafki- ale wszystko już powciskałam do wyższych partii, wchodzi na parapety , zawsze jakimś cudem ściągnie to czego nie może itp, itd... nie jesteś sama , ja czasem mam ochotę zdecydowanie sobie walnąć w łeb, bo ileż można być non stop czujnym... Cały czas łudzę się, że jeszcze trochę i będzie łatwiej:sorry:
Miki mówi już coś?

Nastazja - zabraniam Ci takich myśli!!! Tulę mocno!

Mła - nie zapeszając oczywiście - gratki:)
Nastazja - głowa do góry...bez takich ciężkich myśli...

Wczoraj kurier przywiózł łóżko piętrowe dla dziewczyn. Mężol składał je do 22 prawie. Kama już spała na górze dzisiejszej nocy, a Zulka dopiero rano zobaczyła rozłożone łóżko i pełna fascynacja. Rano rozłożyła się z maskotkami na dole, przykryła się i stwierdziła, że: "Józia aaaaaaaa.....tu".

Inka, dziękuję :-) To dopiero nasz drugi cykl starań, no i jeszcze owulacja mi sie przesunęła po przeziębieniu... Nie wierzę jeszcze, ale buzia jakoś się nie może uspokoić :-) Ciągle uśmiechnięta ;-)

VENUS I SEGRI napisałam już na grupie ale tu jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!RADOCHA NA MAXA!!!!GRATULUJĘ WAM ;) CUDOWNA sprawa;) wieści jak najbardziej dobre... Milva ja zatem też się zmywam z forum skoro można się zarazić ;)haha ... Kto kolejny?!Jakieś pomysły? Może Sosnowiczanka ;):p?:>Albo Mła?:):>

venus, sergi- gratuluję ! :) na razie tak po cichu, ale gratuluję i trzymam kciuki !!! :rofl2::-)
Mła- kurteczka śliczna i cena b dobra. Może sie zdarzyć że Emi jeszcze w przyszłym sezonie w niej pochodzi.
Asko- jak Kamil z tym gipsem ? zdjęli już ?
Ewka- jak było na Słowacji ? zwiedzaliście okolice ? rodzinka zadowolona ? ....takie łóżeczko to wielka frajda dla dzieci. Sama miałam kiedyś z bratem takie :)
Milva- :-D

Ola ma fatalny wynik z badania moczu. Zapalenie pęcherza, antybiotyk i dziś kontrola, ale nie wiem na czym ona ma polegać ? że lekarska zajrzy jej w oczy i pomaca brzuszek ? Rano oddaliśmy ponownie jej siuśki do badania, prywatnie oczywiście i choć z takim wynikiem pójdziemy na wizytę.

Kasiulek coraz częściej nie śpi w dzień i świetnie sie trzyma aż do wieczora, aż za dobrze sie trzyma, co nie jest takie dobre już dla mnie. Dobija mnie tym że ciągle ściąga rajstopki, spodenki, albo skarpetki. Właśnie ma katar i nasz jutrzejszy wyjazd do rodziny M pod znakiem zapytania. Mieliśmy jechać z noclegiem.

reklama
Do góry