hej
Inka nie zartuj ja wczoraj moje dzieci uczuliłam ze jest wolne i śpimy długo! i co mała wstała tak jak do żłobka koło 7 i zarządziła tekstem : mama stań!!! baje! no i co było zrobic wstałam ona zgarnęła cały majdan z łózeczka i poszlismy na sniadanko i bajke a chwile pozniej Kamil zadowolny krzycczy ze on tez juz sie wyspał! no prosze szkoda ze tak chętnie nie wstają w tyg;p.
Za to teraz Kaamil spi od 2 h a mała ciagle chodzi i spiewa.. pewnie padnie przed 19 i zwnou rano bedzie buszowac.
Weekend spedzamy sami tzn dzieci ja i moja mama, K. pojechal do domu bo skonczyly nam sie dowod rejst. i musiał załatwic, o dziwo mały nie chciał z nim jechac!!!!!!!!!
sosnowiczanka super że psiaki rosną
powiem ci ze mimo iż sunia bedzie u mojej siostry to ja tak samao jestem podjarana tym że juz niedlugo bedzie u niej, nie mowiac juz ze u nich odliczaja dni do poznania szczeniaczka
A tak swoją drogą powiedz mi widzisz jakies efekty twojej aktywnosci fizycznej??? strasznie ci zazdroszcze ze mozesz sobie tak zorganizowac czas żeby wyskoczyc, zrobic coś dla siebie itp itd
agapa az dziw zbiera ze ta lekarka nie umiala osluchac dziecka! no przeciez od takiego malca nie mozna wymagac cudow onno nie wie ze ma byc spokojne grzeczne itp! ja to sie zawsze smieje jak taka starsza lekarka u mnie w przychodni mowi małej teraz oddychaj przez usta głęboko! no tak jakby ona wiedziała o co chodzi.. przeciez takimi słowami do dziecka nie mowie na codzien.
Mam nadzieję że Miki szybko się wykuruje, a jak po pasowaniu na przedszkolaka Majusi???
Tak wiec dzis bajki, zakupy spacer i hustawki a potem zabawy w domku, chyba jak mała usnie pojadę z kamciem do mojej siorki. Choc mam tyle nauki na wtorek.. tydzien ostatnich szkolen. A ja przeleciałam je i tylko drukowałam materiały.. wiec teraz musze w domu, ale coz bylo robic jak ludzi tłum i trzeba bylo obslugiwac.
u nas generalnei po staremu
dzieci niezmiennie zakatarzone, kaszel opuscil ich na cały 1 dzien, ale juz znowu jest lepiej.
Kurde.. my mamy od wrzesnia szczepienie zalegle i nie ma kiedy go zrobic no bo jak jak mała ma cciagle jakies stany wirusowe.