reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

No i wczoraj E. oczywiście też nie zasnęła w żłobku, przez cały dzień tryskała energią i humorem :-) zasnęła o 20 i spała bite 12h, z południową drzemką zasypiała około 20 30 i spała do 11h, więc chyba tak jej pasuje :-)

Ja dalej się meczę z tą anginą wrrrr, tak mam całe gardło zawalone, że ledwo co mówię :-(

reklama
Wczoraj bez popołudniowej drzemki Mlody zasnął o 19:40 i spał dzis do 9:50 :-) bez żadnej pobudki! Jedynie ok 21 dałam mu na śpiąco mleko.

To sie nazywa melodia do spania :-)

Inka moja prawiewogole nie oglada TV ani bajek od czasu do czasu wlacze jej Kubusia Puchatka alboMikiego brr
Rojku wczoraj tezbylam z mala na grzybach nazbierałyśmy maślaczków i wszystkie oddałyśmy mojemutacie bo dostal jakis fajny przepis na maslaki z koncentratem pomidorowym:p a zHanulka będzie wszystko dobrze:) ciekawe jak Anielka zareaguje:)
Kota dobrze ze zmala wszystko Oki:)a ja Zu i A mam identyczny problem tatus tez szybko ulegaszantaza i placza:(
Sosnowiaczanka jakAlanek??
Izu może się udai będzie jeszcze jeden bobasek:)a nafilmik czekamy:) Zuza tez duzo spiewa itp. Ale za żadna cene nie mogę jejnagrac bo wyrywa mi Tel zlosnica:p

Dziewczyny była u mnie siostra cioteczna i się pochwalila zejest w ciazy dopiero poczatki a mi się tak jakos na sentymenty zebralo hmmm:)ana dodatek A samochod nawalil jak jechal do pracy brr znowu wydatek

Kota - dobre wieści..super że z Hanulką wszystko dobrze.

U mnie w nocy dzisiaj pobudka o 2.40 i oczy otwarte jak 5 zł. Wierciła się chyba przez godzinę żeby zasnąć. A ja oczywiście teraz padam w pracy.
Druga kawa na stole.

Na szczęście jutro nie mam zajęć. Dopiero w niedziele, wiec od dzisiaj popołudnia czyste lenistwo:rofl2:
Barszczyk z uszkami mam, zrobię jeszcze naleśniki i tyle.

U nas z drzemkami w dzień jest bardzo dobrze. Jak wracam z pracy o 12:00, to sam idzie ze mną do sypialni, włączę mu po cichu mikiego i wychodzę z pokoju. Po 5 minutach wracam i już śpi. No i drzemie tak sobie minimum godzinkę max dwie. W żaden sposób póki co nie wpływa to na zasypianie wieczorem. Zazwyczaj kładziemy się o 20:30 i zasypia bez płaczu i marudzenia.

Milva- trzymam kciuki, może uda się z siusianiem. Ja jak kupiłam nakładkę to była szałem 2-3 dni i niestety teraz ani nocnik ani sedes :-(

Czekam na obiad.. M. ma mi z pracy przywieźć bo mama ugotowała fasolkę, więc Adaś nie bardzo może a ja nie bardzo lubię. Trochę odpocznę i później do wieczora raczej w domu bo leje:baffled:

No i mam, jak Adaś zaczął lepiej spać, to mnie dopadła choroba..:-( Wczoraj w nocy ciągle kichałam, cały dzień lało mi się z jednej dziurki. A dziś już gardło i katar. Na szczęście gorączki brak bo nie wiem jak bym się moim synkiem zajęła. Dziś lub jutro planujemy wybrać się do castoramy w poszukiwaniu jakiś kafli do kuchni,może jeszcze coś pooglądamy jak Adaś pozwoli,a po drodze mamy wpaść do siostry. No i muszę tez kupić sobie puder do twarzy bo już nie mam czym makeupu robić.

Sosnowiczanka- trzymam kciuki, może warto tę informację skonsultować jeszcze z innym lekarzem.Wiesz zawsze będziesz spokojniejsza.

Dzień dobry
Młody znów wczoraj w dzień nie spał. Po kąpieli zasnął po 20 i spał do 9:40!!!

Pogoda ładna wiec idę biegać a pózniej z Młodym na spacer.

Sosnowiczanka nie zamartwiaj sie niepotrzebnie. Będzie dobrze.

Miłego dnia!

No i rano Adaś poszedł z dziadkiem zgrabiać liście, a ja posprzątałam całą górę razem z łazienką i ugotowałam obiad. Bardzo smakował A. bo lubi indyka i surówkę z kapusty kiszonej. Teraz zasnął, zrobiła się piękna pogoda. Może po południu pójdziemy na jakiś spacer. M. oczywiście rano miał iść do pracy tylko na godzinkę a nie ma go do teraz. Szkoda gadać. Idę się trochę podleczyć.

reklama
hej, u nas kolejny weekend w domu, wyjsc dzieci mogą dopieor w poniedziałek do przedszkola i zlobka, bo jeszcze kaszlą ale mają ju zaswiadczenia od dr że mogą wrocic do placówek:) co mnie strasznie cieszy, aczkolwiek ten kaszel mnie trochę wyprowadza.... bo jak t zdrowi! a kaszlą? no ale dlatego jeszcze mają na 2 dni leki.

Więc siedzimy i wariujemy, na obiad żurek z wczoraj, zakupy zrobione, jeszcze ogarnę mieszkanie i potem juz nauka nauka.
sosnowiczzanka na pewno jest tak jak mowi lekarka że to wynik karminia dlugiego i Twoich hormonów, nie przejmuj sie, jakby ona podejrzewala ze na prawde jest ccos nie tak to by pewnie was zatrzymali do przebadania od a do z.

Do góry