Kota oczywiście, że ta wizyta będzie ostatnia, nie myślę inaczej
Phelania ja 3mam kciuki za Marcela. Wierzę w dobre zakończenie.
Rojku już niebawem będzie 3 dziewczyny na jednego chłopa. Jak mu dobrze
Żabcia dbaj o siebie. Kurcze Maciuś to jest sreberko
Nastazja powiem Ci, że mam tak samo. Kasowo jest niby ok ale nie mogę sobie pozwolić na to co bym chciała, oczywiście kwestia ubrania Niny na zimę jest dopatrzona przez moje siostry, ewentualne zabawki też. Dla mnie też pomoc wielka. Ale po opłaceniu rachunków zostaje mi na pieluszki... Gdyby nie pieniądze na Ninę od P ciężko by było z życiem. Do fryzjera idę 19go grudnia dopiero... wiele rzeczy mi się podoba, co bym chciała mieć być się ubrać do pracy... ale nie ma szans by kupić więc rozumiem co czujesz. Nie mówiąc, że puder też na wykończeniu... jak się kończy to wszystko...
Aśko zdrówka dla Młodych. Nina do kupy odwrotnie jak Karola-kuca i tak robi hahah.
Wczoraj byłam z regionalną swoją w Grajewie i w Gołdapi. W Grajewie widziałam swój gabinet.
Kupinosia będzie mieć do mnie blisko
Jestem zadowolona!!!
Nina poszła dziś do żłobka, szczęśliwa. Ale budzić ją musiałam. Jest rozkoszna jak się przeciąga, odgarnia włosy. Taka mała dama. Chciała wczoraj dziadkowi na gipsie się podpisać ale babcia zabroniła hahah...
Weekend już niebawem. Muszę porobić porządki i może powystawiam coś na giełdzie!