reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Cześć dziewczyki,

dzięki za słowa wsparcia, jak zwykle można na Was liczyć.
Mi złość przeszła po jagodziance. Jakoś muszę się z tym pogodzić :)

A dzisiaj pracowity dzionek, mimo że noc również u mnie nie przespana. Impreska za ścianą do 3, troszkę też mnie brzuchol pobolewał, a rano jakiś remont u sąsiadki z góry chyba. Masakra.
Ale musiałam wkońcu umyć okna. Kończę właśnie obiadek, bo M mam nadzieję wróci zaraz z pracy.

A ja widziałam wczoraj kopniaczki na brzuszku!!!! Aż mi się buzia śmiała!!!!

reklama
Czesc Dziewczynki..
Wczoraj nie miałam czasu zeby coś napisać, ale wszystko nadrobiłam. Wstałam o 9:00, ostatnio nie mogę zasnąć ale spię dłużej, a w poniedziałek już sobie obiecałam że wstanę o 6 i na tą glukozę pójdę. No ciekawe ciekawe..
Jeszcze tylko 5 dni i zobaczę moje maleństwo na usg :-) Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że czuję jak się łobuziak rusza i kopie coraz mocnej. Co do snów, to śniło mi się dwa razy jak narazie, że syn. Dalej szukam jakiś ciążowych jeansów, ale narazie nic ciekawego, przynajmniej w jakiejś normalnej cenie, bo 150 zł napewno nie dam za gacie na 3 miesiące. Oglądałam właśnie kołderki i podusie do łóżeczka, butelki.. Ehhh.. jeszcze tyle tego trzeba kupić, a mój M. się dziwi że za wcześnie te zakupy robię. Ciekawe jak on sobie wyobraża później kupienie wszystkiego na jeden raz? Chyba bym musiała ciężarówke zamówić i walizkę pieniędzy wziąć!

Hej dziewczyny ja dzisiaj się średnio wyspałam chociaż że wstałam o 12-tej, ale poszłam spać przed 2 potem miałam pobudkę o 4,20 bo mój szedł do pracy i nie spałam do 6 potem przysnęłam to telefon mnie obudził o 9 ale nie wstałam jeszcze i jak zasnęłam to obudziłam się o 12-tej, ale szczerze i tak jestem nie wyspana najchętniej zrobiłabym obrót na pięcie i poszła do łóżeczka, ale niestety nie ma tak dobrze bo muszę posprzątać w domu, zrobić obiadek, a potem nie wiem co będę robić bo mi się z domu nie chce wychodzić bo brzydka pogoda pada i jest ponuro.

Mi się śniło dzisiaj że przewijałam swoje dziecko i był to chłopczyk i że nie wiedziałam jak przewinąć takie maleństwo (może mi się to śniło bo ostatnio zastanawiałam się jak się przewija chłopca bo nigdy nie miałam okazji przewijałam tylko dziewczynki). :-)

Wszystkim grudniowym Mamusią które poznały już płeć swoich Kruszynek gratuluję :-)

Maxwell80 wszystkiego najlepszego dla Męża
Serg 2 tygodnie szybko zleci, a na wizytę weź aparat a może Ci pozwolą nagrać Maleństwo (chociaż wiem jaki miły jest personel w angielskich szpitalach), ale spróbować zawsze można :-)

czesc dziewczynki!!!

Asko wyalej sie za Nas i najedz,tylko nie pij za duzo:p:p
heheheheeheh milej imprezki!!!!!!

A my sie wybieramy z Mlodym na kawke z kolezanka ok 17..takze bede wieczorkiem młuaaaaa:*

Idę w środę do mojego gina i mam nadzieję, że zobaczę co te moje maleństwo ma pomiędzy nóżkami :-)
Co do zakupów, to u mnie od 2 miesięcy szafki zapełniają się malutkimi śpioszkami, bodami, czapeczkami itp., a nawet kupiłam już jedną butelkę na mleczko z Aventu i smoczek. Wiem, że to wcześnie, ale wolę zbierać teraz pomalutku, ponieważ później będzie za dużo, aby kupić tak wszystko na jeden rzut. Niby to wszystko takie małe i śliczne, ale swoje też kosztuje ;-)
Podczas naszego wesela koledzy z pracy mojego męża zrobili nam odjazdową bramę, dostali kilka butelek czegoś mocniejszego, a nam wręczyli wanienkę z żółtą kaczuszką, więc jeden prezent też już mamy :-D

Teraz zmykam do babci na szarlotkę, a Wam babeczki życzę udanego wieczorka :-) Buźka

Ja juz po wizycie !!!Zła jestem jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie zaraz wyjde z siebie i stane obok:wściekła/y:okazalo sie ze moja karta nie obejmuje usg w czasie ciazy,musialabym doplacic 350zł:-(a miesiecznie place za abonament 165zł:dry:zbadał mnie ogólnie "wewnetrznie":baffled:przepisał prochy na bazie ziółek, które zniszcza te bakterie w moczu:tak:dał skierowanie ma morfo i ponownie mocz ,wizyte mam u niego dopiero 20 sierpnia,tylko to akurat nie jest tak wazne ja USG:szok:W poniedzialek dzwonie na Karowa i zapisze sie do tego Mrozka ,który mi robił wczesniejsze USG , ciekawe na kiedy ma terminy:dry::dry::dry:.A co jest najgorsze ze zlikwidowali moje stanowisko pracy i sklep w którym pracowalam ,nie mam ubezpieczenia za lipiec i sierpien teraz musze dzwonic do krakowa i sie prosic o "pasek" ze jestem ubezpieczona wrrrr normalnie dawno nie bylam taka zla.

Miłego popołudnia dziewczynki.

hej!
u mnie straszny gorac, dopiero teraz znalazlam sile by posiedziec przy kompie
Phelania, tez bym sie wkurzyla... w sumie niemalo placisz, a usg nie ma w pakiecie.... hm...i jeszcze z praca.... ale zawsze po burzy wychodzi slonce, wiec na pewno bedzie dobrze. :tak:
Becia i Niunia zazdroszcze kopniaczkow;-)
Milego wieczoru!

Kobitki drogie jeśli chodzi o służbę zdrowia to szkoda słów...:wściekła/y:
nie dość, że płacimy nie małe składki to jeszcze tak nas traktują.
u mnie jakiekolwiek leczenie zawsze kończyło się w prywatnej klinice bo na nasz NFZ nie miałam co liczyć :-(
ale Phalenia nie martw się (wiem że łatwo powiedzieć ale szkoda Twoich nerwów i zdrowia)

reklama
cholera no, co z tymi lekarzami??? Phelania, ja też bym się nieźle wkurzyła... aż się zaczynam bojowo nastawiać na moją wizytę... :wściekła/y:

chciałam się szybko pochwalić, że mój synek zapukał dziś do mnie pod pępkiem :-) wprawdzie do kopniaka wiele jeszcze brakuje, ale jednak dał znać, że jest :tak::-D

Do góry