reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

maxwell80
wszystkiego najlepszego dla twojego Mężusia DUŻO ZDROWIA!!
byście zawsze szli przez życie razem by miał ślicznego,zdrowego potomka
wielu radości,miłości,życzliwości,życzę z całego serca :)
udanych urodzinek:-D

reklama
maxwell80 wszystkiego najlepszego dla mężulka

mam pytanie: mama chce mi dać maliny żebym zrobiła sobie sok, ale pamiętam, że coś kiedyś było na forum napisane, że kobieta w ciąży nie powinna pić soku z malin, jak to tak naprawdę z tym jest??

maxwell80 wszystkiego najlepszego dla mężulka

mam pytanie: mama chce mi dać maliny żebym zrobiła sobie sok, ale pamiętam, że coś kiedyś było na forum napisane, że kobieta w ciąży nie powinna pić soku z malin, jak to tak naprawdę z tym jest??

Nie wolno pić herbaty z LIŚCI malin. Same malinki nie zaszkodzą :no: :-)

Witam

dołączam do niewyspanych :baffled:
W nocy tak mnie te więzadła czy coś bolało,że nie mogłam się ruszac,bo każdy ruch powodował ból w lewej stronie podbrzusza,już się zastanawiałam czy to nie jakiś wyrostek (choc nie wiem gdzie się znajduje) ale to był taki tępy ból...jak już przestało bolec i udało mi się przysnąc to pierwszy raz od zajścia w ciążę musiałam wstac na siusiu do kibelka.I tak zasnęłam chyba koło 4 w nocy :sorry2:
Gdybym miała sklep NEXT pod nosem to bym wogóle nie zasypiała bo o tej porze ludzie wstawali z wyrka by o 5 rozpocząc szaleństwa w sklepie na mega wyprzedaży :-D:-D

Maxwell Sto Latek dla mężowskiego.:-)

mari88 mi też dzisiaj się śniło,że urodziłam chłopczyka :tak::tak: Sen był strasznie realny,ale co najlepsze tylko ja z M się cieszyliśmy.Rodzina i przyjaciele byli zawiedzeni,że nie dziewczynka :szok::-D

Phelania powodzenia na wizytce :tak:

Kota jeszcze chwilka i będziesz czuła ruchy,cierpliwości :sorry2:

Ja ruchy czuję,czasem coś mnie mocniej puknie,ale często jest tak,że przez kilka dni nic.Zresztą w porównaniu do poprzednich ciąż te ruchy są bardzo subtelne i delikatne,ale to pewnie się zmieni za 2 tygodnie :tak:

Mąż mój ostatnio mówi,że boi się sprawdzania płci....że nie wie jak zareaguje gdy będzie dziewczynka,boi się córy ,że nie będzie potrafił jej wychowac :szok::dry:

W nocy tak mnie te więzadła czy coś bolało,że nie mogłam się ruszac,bo każdy ruch powodował ból w lewej stronie podbrzusza,już się zastanawiałam czy to nie jakiś wyrostek (choc nie wiem gdzie się znajduje) ale to był taki tępy ból...

dokładnie miałam dziś w nocy to samo, aż musiałam no-spę wziąć... więzadła szaleją, a u mnie jeszcze dodatkowo podbrzusze bolało! wyrostek jest po prawej stronie,więc to na pewno nie on, maluch rośnie i potrzebuje więcej miejsca :tak:

Cześć kochane

Dołączam sie do niewyspanych kobietek:-). Spalam po południu wczoraj i w nocy juz nie moglam zasnąć, w koncu zmogło mie koło 3:szok:, ale i tak koło 5 bieg standardowo na siusiu było.
Niewyspana jestem przez to i nic mi sie nie chce, a mialam zamiar poleciec do sklepów jakies spodnie sobie kupić bo juz w sie nie mieszcze tak mi brzuszek wyszedł, ale w swoim lenistwie znalazłam na allegro cos i chyba kupie:-)

Papayko-gratuluje synusia, fajnie ze wszystko dobrze.
Sergeevna-ja tez strasznie juz czekam na połowkowe, jeszcze tylko do środy musze wytrzymać. Ja tez mam przeczucie od samego początku na chlopca a ostatnio jakos myśle ze dziewczynka wyjdzie:tak:, najważniejsze zeby zdrowe-mam juz stresa, jak ten gin w 12 tyg robił pomiary to az oddech wstrzymałam i sie spiełam zaczal wiec mnie rozsmieszać, zebym sie rozluźnila, U mnie im blizej do usg tym głupsze złe sny sie snią. Moj umysł podswiadomie sobie produkuje głupoty ze cos moze byc nie tak:zawstydzona/y:
Becia84-wspólczuje Ci tez bym sie wsciekła, kurde płacisz a ktoś cie olewa.
Maxwell80- wszystkiego naj, naj dla Twego M.

Musze sie zmusić chociaz do jakiegos sprzatanka i obiad jakis upichcic.

Buziaki

reklama
dzień dobry Kobitki :)

i ja należe do niewyspanych. a co do snów to mi się dziś śniło,że już urodziłam i chyba była to dziewczynka :szok: ale najbardziej przeraziło mnie, że nie miałam pojęcia jak się nią opiekować.. mam nadzieję,że instynkt macierzyński się we mnie obudzi a sen to tylko zły sen...
dziś rano leżałam i próbowałam się wsłuchać w brzusio i poczuć maleństwo ale niestety nic, chyba jeszcze nie przyszła na to odpowiednia pora :-(

miłego dnia

Do góry