reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

U nas też od rana leje.
Nastazja- ja też lubię białe koszulki ale z napisami i teraz są takie fajne w sinsay. Chyba muszę sobie też zakupić:-p

Jejciu ja się muszę w końcu wybrać po tą kieckę na wesele i resztę rzeczy, bo obudze się zaraz dzień przed weselem i nic nie będę mieć.

reklama
Hej laseczki,

Wpadlam na chwilke ze 3-4 dni temu dostalam sms od Agapy "Hej ,ja z Mikusiem od wczoraj w Koszalinie .Robilam morfologie i bialych wyszlo 13,4 a norma do 10 wiec nie jest zle.Pozdrawiam grudniowki." ,niestety nie mialam kiedy napisac u nas tragedia w sumie w rodzinie moja bliska przyjaciolka jadac wraz z mezem do nas na chrzciny i 4 letnim dzieckiem ,dostala udaru mozgu dziewczyna 29 lat ,w sumie juz byli w polowie drogi do nas jeszcze wypisywala w samochodzie kartke z zyczeniami dla Marcelka:(Maz zawiozl ja do szpitala Praskiego a tam przewiezli ja karetka na szaserow .Ogolnie od niedzieli jest w spiaczce farmakologicznej , z tego co wiem to pekla jej zylka w mozgu ktora jest odpwiednia za wszystkie narzady serce,pluca ,nerki (jest pod respiratorem) boja sie ruszyc operacyjnie ze wzgledow iz moze to uszkodzic mozg ,10% na przezycie jeszcze maja synka z porazeniem mozgowym 3 stopnia ,i w ch..j długow..Ryczec mi sie chce przpraszam dziewczyny ze tak na szybko ale poprostu jestem w stanie rozpadu psychicznego.

Żabcia- trzymam za was kciuki!!!!!!!!!

Kota- zgodze sie z Sosnowiczanka:) KOT!!! najlepsza pulapka na myszy:pPP nasz kocur przynosi myszy pod drzwi wejsciowe:eek::-)

Ostatnia edycja:
Hej
Ja juz po pracy, Alan spi, usnął po 12 co bardzo mnie cieszy bo mam nadzieje ze wczesnie pojdzie spac dzieki temu:)
Popołudniu jade auto ubezpieczyc :/

Milva ja nienawidze kupowac sobie staników. Przymierzałam w trzech sklepach, kupiłam dopiero w czwartym gdzie doswiadczona w temacie ekspedientka mi pomogła... Moj M ostatnio jak narzekalam ze nigdzie nie ma na mnie biustonoszy powiedzial zebym sobie dwa kapelusze zszyła, dowcipniś jeden.. Wogole to kupiłam sobie mięciutki nieusztywniany stanik, pierwszy raz taki kupiłam i dzis jestem zdania ze to był swietny wybór, choc wczoraj w chwili zakupu pewna go nie byłam...
Tez musze buty kupic, ale juz wczoraj czasu nie mialam ;(

Phelania o matko! Straszna tragedia. Mam nadzieje ze z przyjaciółką bedzie dobrze...

Phelania- straszna tragedia, brak słów :( Ja kiedyś poszłam na randkę z chłopakiem i zaiskrzyło. Umówiliśmy sie na kolejną. Miał zadzwonić a tu cisza. W końcu myślę sobie że może jednak coś sie stało. Zadzwoniłam a jego ojciec że "pare dni wcześniej Leszek zmarł na udar...i tak sie cieszył że poznał nową dziewczynę i dużo dobrego o pani mówił ". Szok straszny, nie mogłam sie długo pozbierać.

Udało nam sie wyjść na spacer 2 godzinny. Już pod klatką jak wracaliśmy zaczęło kropić a teraz leje, co za fart !
Dzwoniłam w niedzielę do Agapy. Od wtorku jest w tym Koszalinie a jeszcze ani razu nie byli nad samym morzem. Po spacerku w deszczyku Miki złapał katarku. Oby nic większego im sie nie wykluło.

phelania brak słów współczuje:((

Kota ja ostatnio caly tydzien polowalam na mysze i na lapki sie nie lapala i wkurzala mnie bo przychodzila noca i sie na mnie patrzyla az wkocu na noc ustawilam pulapke na srodku podlogi i po godzinie sie juz zlapala:)) niestety mam kota i on mysz w domu to lapac nie chce:(( len:p

ta pogoda mnie juz drazni mala w domu siedziec nie chce a tu tak leje ze masakra dzis caly dzien lobuzuje nie poszla spac takze ja przetrzymuje juz do wieczora

Phelania jak byliśmy u teścia mojego w szpitalu to był z nim na sali chłopak, nie miał nawet 30 lat, pękł mu tętniak w mózgu i miał 5% szans na przeżycie, pokazywał nam zdjęcia jak leżał pod aparaturą, jak warzywo i wyszedł z tego, co prawda od nowa musiał uczyć się chodzić, mówić, jak dziecko - ale teraz poza tym że trochę kuleje nic by się nie poznało że przeszedł takie coś! Także trzeba być do końca dobrej myśli! Trzymam kciuki za twoją znajomą!

Kota podpisuje się pod kupnem kota! U nas też już się zaczyna sezon na myszy, słyszę czasami w nocy jak nasz Czitos skacze i wariuje, ale myszy nie szurają. :)

Raby ale pogoda! Z okna mam widok na łyse drzewa! Zimno, wieje, leje... Jak sobie pomysle ze nastepne pol roku takie paskudne bedzie to az mi słabo. Chyba bede prosic M zeby pokój pomalował na żółto a w okna wstawie jakies wiosenne plakaty!

Musze fotki porobic z ciuchastwem Alankowym, zas mi sie nazbierało ciuchów do wystawienia...

reklama
hello dziewczyny!
my powoli w żółwim tempie szykujemy się do przedszkola, małą odbieram dziś wcześniej bo idziemy do lekarza, nie podoba mi się trochę bo kilka razy mi od wczoraj kasłała, wydaje mi sie e to wynik kataru ale ileż mozna nos wycierać.

Do góry