reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej

Nam tez jakoś minął dzień. Wogóle to wczoraj Alan zasnął mi dopiero o 2 w nocy... Wszystko to zasługa tatusia, który pozwolił w dzien spac dziecku ponad 3 godziny kiedy ja byłam w pracy...
Faceci............ :no:

Dziś Aluś spał tylko godzinkę po czym go obudziłam, bo to juz przesada... Chociaz poki co spac sie i tak chyba nie wybiera...

Wogóle to mam humor kompletnie zjeb..y , ale to moze na zamknietym wam opisze..

Z tą waga usg to dzien przed porodem wyszło ze Alan wazy 3000 w urodził sie 3500... Wiec róznica chyba spora...

Inka jaki tatuaz chcesz zrobić? Ja tez bym cos chciala, tylko na razie konkretnego pomysłu brak... Ale nadchodzi zima, wieczory długie to moze i znajdę coś... Zobaczymy.

Malenstwo mam nadzieje ze bawisz sie dobrze i przed 4 rano do domu nie wrócisz ;)))

Milva a to ci sie wyjscie przedłużyło...

Kota teściowie z wizytacją? Wspolczuje i mam nadzieje ze wizyta szybko dobiegnie konca.

reklama
Dobry wieczór
Młodego sprzedałam na noc do dziadków a sama zabralam sie za robienie exploding box na urodziny dla mojej mamy.

Idę spać bo już ledwo na oczy patrzę.

Tatuaż chce zrobic na plecach, mam tam kwiaty a teraz chce dorobić albo feniksa albo sowe. Mam już pomysł ale chce unikalny projekt a nie taki jak ma setki innych osób.

Hej dziewczyny.

Wróciliśmy w piątek wieczorkiem. Kacperek już ochrzczony, także jestem matką chrzestną pełną gębą ;p

Chociaż pogoda średnio nam dopisała podczas pobytu w górach, to i tak wyjazd zaliczam do udanych.
Jak znajdę czas, to wrzucę zdjęcia na zamknięty:)

Inka- ja zawsze marzyłam o tatuażu, ale mój P nie popiera mojego pomysłu, bo twierdzi, że to coś złego ;(

Kota- współczuje wizyty teściów, moja teściowa chwała Bogu nie pokazała się jeszcze u nas w domu.

hej hej
melduje sie ze zyje:))) chociaz ledwo bo do domu wrocilam o 4 30 a wstac juz musialam o 7 bo zuzia mi juz palce w oko wsadzala i bylo obuc sie mamusiu:p
wieczor uwazam za udany do godz 1 bo pozniej byly tel od chlopakow bo sie pogubili i jednego policja sprzatnela z rowu bo byl tak pijany ahhah
a do tego wszystkiego obslugiwala nas moja byla big love haha

Kupinosia nie wazne gdzie wazne ze mialas chwilke czasu dla siebie :)))
Nastazja to niech wywala jedna babke z recepcji i zrobia etet dla Ciebie:))
zabcia mam nadzieje ze sie jakos trzymasz:)
rojku a ty jak tam sie nam czujesz??

Czesc Dziewczynki, melduje, ze juz wracamy do domku z urlopu. Wlasnie koczujemy w hali odlotow we Wroclawiu, bo opoznili nam samolot o 3 godziny :dry: Gaba juz powoli marudzi i na prawde nie wiem, co nas bedzie czekalo w samolocie :-( nastawiam sie na mega humory ale o tyle dobrze, ze jest juz z nami Grzesiek. Buziaki i milego dnia wszystkim :tak:

Zabciu trzymam za Was kciuki i czekam na Kacperka! jakby sie cos dzialo to pisz do mne na kom, dam znac Dziewczynom :-)

Sergi wysokich lotów!
Ninka zasmarkana, teraz ma gorączkę. Jutro ze żłobka chyba nici...
Maleństwo super, że się wyszalałaś!
2701Gratki za bycie chrzestną!
Sosnowiczanka Nina nie spała wczoraj w dzień. Padła przed 19 i spala do 7. terrorystka. Wołała mnie zaś do łóżka już o 20, bo się skapnęła, że sama śpi.

Ale tu cisza. Ja jestem z młodą u rodziców. Koko złapala jakieś przeziębienie, szpiki do kolan, temperatura 38stopni. Na razie leczymy się tym co mamy w domowej apteczce, typu wapno, nurofen na zbicie gorączki i kropelki na katar. Nie cierpie jak moje dziecko jest chore, chodzi osłabiona i bez energii.

Zmykam już spać, bo nie wiadomo czy Koko całą noc prześpi. Pa

Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję ale w piątek rano szkoliłam grupkę osób, a póżniej jechałam od razu do Wisły na 2 dni. Niedzielka w szkole w pracy.
Zulka w piątek już nawet nieźle się czuła i tu nagle dostaje eska od męża w sobotę rano że Zulka zyga od rana a Kama ma 39 st gorączki. Także szybko wracałam do domu, bo jelitówka + angina to dla mężolka za dużo:-)
Dzisiaj już lepiej. Kama poszła do babci, bo ma zwolnienie ze szkoły na razie. Zulka już śmiga na całego.

reklama
sergi-mam nadzieje że już jesteście szczęśliwie na miejscu
2701- szkoda że nie udało nam sie spotkać :( Cały czas odkładamy wyjazd bo pogoda beznadziejna
kota- Wasz wypadek musiał bardzo groźnie wyglądać. Wiem że czasami zwykła krew z nosa a myśli najgorsze i do tego pół chaty we krwi
maleństwo- starej miłości nie żal ? bo ja w myślach nawet często wracam do tej mojej przedostatniej

Zdrówka dla wszystkich chorych !
Nie puszczam Oli do przedszkola bo sie boje nowej choroby. Czekamy na dogodny moment z tym wyjazdem. Małż odwołał urlop i poszedł do roboty póki co.

Lekarka ostatnio powiedziała mi że tranu nie trzeba dawać gdy dziecko dostaje witamine D3. Nie wiem co o tym myśleć ?

Do góry