reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

malenstwo oby test pokazał to co Tobie sprawi radość:)
inka ja tez brak pomysłu, ale mam kotlety z piersi z wcorajwiec mamę zagoniłam do obierania ziemniaków i marchewki(będzie na gęsto) niech coś probi;p bo ostatnio się strasznie rozleniwiła:)
ewka daj nac jak Zuzia, mam nadzieję że to nie jakies chorósko
rojku ja bylam dzis rano w rossmanie bo wczoraj pojechałam ale bez karty rossne bo zapomniałam. U nas full wypas półki pełne:) wziełam 4 duze kaszki i 2 deserki z malinkami dla dzieci bo Kamiś lubi czasem wydębić w sklepie:) Także nie było rzucania się ale może tez dlatego ze mega brzydka pogoda więc mamy wózkowe pewnie siedzą w domku:)
żabciu czy ja dobrze widziałam na fb że chcą ci przyspieszyc cesarkę na przyszły tydzien????? daj znac co i jak, będziemy spokojniejsze i mam nadzieję że wszystko jest pod kontrolą:)

ja zaraz mykam po maluchy, Karola robiła wczoraj odcisk dłoni farbami w żłobku, ale chyba nie cała grupa dala zrobic bo na tablicy tylko z 10dłoni wisi. Mały tez juz pierwsze dziela ma za sobą. Karola juz się super przyjęła, u młodego martwi mnie dalej marudzenie i płacz tak od juz w sekundzie, wczoraj widziałam jak szłam poniego ze stoii na dworze(byli na placu zabaw) i nagle w sekundzie sie rozpłakał jak podeszłam i spytałam o co to powiedział ze mnie nie ma i dlatego jest marudny. No masakra, tłumaczę ja,mojj K. panie w przedszkolu ale ciagle nic nie pomaga, a tak poza tym cały dzien się bawi, w jedzeniu przebiera na maxa ale to w domu tez norma. Chodzi chętnie, ale mam powoli dość ciągłej mowy przez płacz i marudzenia.

reklama
Ja tez byłam w rossmanie i u nas półki pełne! Żadnej mamy przy regale. Pózniej pojadę chyba po mleko bo jest promocja 14,59 a drugi za 50% ceny i jeśli jeszcze nalicza mi 25% to będzie korzystnie. My od jakiegoś czasu używamy mleka nestle junior bo nan3 wychodzi bardzo drogo a nestle Młody bardzo lubi.

Hej

pogoda beznadziejna, typowa szara polska jesien;/

Ja zaraz zmykam po Marike, Fabianek spi wiec zostanie z moja mama a ja przywioze Marike i jade do pracy.
W weekend szkola

Malenstwo, daj znac jak wynik. Kurcze zapomnialam znowu o tych ciuszkach, i szczerze mowiac nie mam czasu. Wiec moze wyslac Ci juz te spodnie?? tylko adres na priv mi daj.

Sosnowiczka zrobilam przelew ale mam ze zostanie dopiero wyslany 13 wrzesnia.
Wlasnie moze powiecie mi gdzie mozna zmienic taka opcje bo jak robie przelew to musze zawsze czekac 2 dni;/ Wkurza mnie to a oczywiscie na infolinnie dodzwonic sie nie da., Mam w m mbanku.

Lece

a wiec tak test pokazal jedna kreche wiec czekam dalej a po jakim czasie mniej wiecej cos moze wyjsc bo jak cos to tylko moglo wyjsc u nas 31 sierpnia bo tylko wtedy bylo bez gumki:zawstydzona/y:narazie zyje w strachu

inka a tobie zycze zeby ta @ nie przyszla:pP
asko fajnie ze dzieciaki juz jakos odnalazly sie w przedszkolu i zlobkach:))
violet ok to mozesz wyslac ty podaj nr konta to jutro ci przelew zrobie tylko daj znac na jaka kwote:p

Mala po szczepieniu 3 ukłucia i wogole nie plakala w nagrode kupilam jej poduszke kubusia puchatka :DD siedze u rodzicow a Zuza ze szczotka lata:))

Violett - ja mam w mbanku i przelewy wychodzą od razu...możesz masz coś w ustawieniach zaznaczone, nie znam się...
maleństwo
- no to pewnie twoja obawa o jej brak dodatkową @ opóźnia, pewnie dostaniesz niedługo- oby:tak:

Zmasakrawołam się ćwiczeniami, idę zaraz po bąbla do babci.
Tz dostał dziś propozycję awansu na kierownika szkoły! W końcu go docenili - stary dyrektor chyba się zapluje z wściekłości:-D Jutro jeszcze będzie rozmawiał, bo ciekawe jak to godzinowo będzie, no i finanse. Ale cieszę się .

Malenstwo to raczej nie ciąża, po prostu spóźnienie :-) ale pewnie bardzo stresujące :-)

My właśnie wróciliśmy z basenu, Młody ogląda piosenki na YouTube. A ja idę tv oglądać.

Milva Gratulacje dla Tz!!! A jakiego przedmiotu uczy??

Malenstwo a planujecie wogóle rodzenstwo dla Zuzi w najblizszym czasie?

Violett ja sie nie znam na tych bankach, jak dojdzie przelew dam znac.

Zaraz idziemy kąpać łobuza. Nie było kąpieli kilka dni, bo bałam sie ze jeszcze bardziej sie rozchoruje, ale juz jest trochę lepiej wiec grzeję w pokoju i niech w koncu idzie czysty spać. Powiem wam ze od kilku dni bardzo dokladnie czuje dolne piątki pod dziąsłem, Alan cały czas rączki w buzi trzyma a przebić sie te paskudne zęby nie mogą! Az sie boję kazdej nadchodzącej nocy ;(

Dobranoc!

reklama
Do góry