reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja siedze w pracy i czuje się podle bo Zulka cosik od rana wymiotuje - samą taką śliną gęstą, a ja zostawiłam ją z opiekunką.
Lekarka "zamówiona" ale będzie ok 13.30. Może uda mi się wcześniej wyskoczyć z pracy bo dostanę cholery.

reklama
hej laski jutro bede juz chyba miala kompa to bede was nawiedzac codziennie haha poki co pisze od brata:pP

pogoda dzis do du.y a z mala jade na 16 30 na szczepienie pewnie znowy bedzie placz:( a po za tym mam stracha ze wpadlismy bo mi sie @ opoznia o masakara czekam do konca tyg i kupuje test

2071 udanego wyjazdu
Kota dawaj fote Q w aucie:p
Kupinosia, SWosnowiaczanka, Inka, dzieciaki juz zdrowe??
ewka zdrowka dla Zuzi:*
lysa gratulacje zdania prawka:))

Malenstwo Alan czuje sie znacznie lepiej, syrop który wczoraj dostaliśmy duzo pomógł, mlody nie wymiotuje juz, ale kaszel i katar nadaj jest ;(
No to ty rób test i pisz czy Zuzia zostanie starszą siostrą ;)

Lysa ja tez gratuluje zdania prawka, na pewno ułatwi ci ono zycie.

U nas tez leje od rana, zaraz uciekam do pracy a tak mi sie nie chce ze szok!

reklama
Malenstwo czekam na wieści :-)
Młody już zdrowy od dawna, antybiotyk postawił go na nogi w ciagu 3dni.

Ja także czekam na @ ale u mnie ostatnio była po 46dniach wiec i teraz tak może być,póki co 34dc. Choć ja byłabym przeszczesliwa gdyby @ nie przyszła ale marne szanse na to.

Młody usnął. Powinnam zrobic obiad ale mi sie nie chce, poza tym brak pomysłu. Coś na szybko wymyśle.

Do góry