R
rojku
Gość
Witajcie Grudnióweczki
Ja tez własnie wstałam i popijam sobie kawke z mleczkiem, tez bym miala dobry humor gdybym nie weszla na wagetragedia !!!! do polowy ciazy jeszcze nie doszlam a mam 8kg do przodu
odrazu mina mi zrzedla
i to tak z samego rana ahhh... Cos trzeba zmienic w tym moim jedzonku (napewno odrzuce słodycze;-)) bo napewno nie maja zbyt duzo witamin i nie pomoga dzidzi rosnac:-)chyba ze wszerz
Jutro mam wizyte "Połówkowe" na 15.40:-)ciekawa jestem jak tam moj wariacik;-)Tez jeszcze nie czuje kopniakow ,przed wczoraj na dole brzucha poczulam stukniecie i nie wiem czy to dzidzia , bo to bylo na dole ... ale cos mi sie wydaje ze to byl nasz Klusek:-)
Pozniej sie odezwe ide robic zupke pomidorowa:-)
Miłego dnia Brzuchate:-)![]()
Nie przejmuj się ja ostatnio tez się boję stawać na wagę, bo czasem to z dnia na dzień przybywa mi kg. A co stukania to ja właśnie tak nisko miałam pierwsze.
hej dziewczyny!:-)
u mnie juz po wizycie.... co najwazniejsze wszystko w porzadku, lekarz mierzyl bardzo dokladnie malenstwo, narzady, kosci... i meskie grono sie powieksza...;-). Malenstwo ma 17 cm (razem z nogami) i wazy ok.150g. Zdjecia sa niestety bardzo malo wyrazne, na usg bylo o niebo lepiej widac, widzialam corpus delicti - czyli siusiaka. Dostalam plytke i po poludniu zapoznam sie z zawartoscia.
UFFF.... duzo lepiej sie od razu czuje... Balam sie tej wizyty. Dzis pobierali mi tez krew - test potrojny, ktory z uprzednio robionym testem pappa ma pokazac czy jest ryzyko wystapienia nieprawidlowosci chromosomowych.... Za tydzien bedzie wynik... Bede czekac jak na szpilkach....
Milego dnia!
Gratulacja wieści o płci