reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej,

Ja takze was podczytuje tylko weny brak na pisanie:dry:

ewka-czekam na foty:)

kota- jak wyszlam ze szpitala to nie poznalam Alana tzn jego zachowania (rzucanie sie na podloge,wrzaski,krzyki, ) nie wiem czy M tak go rozpiescil,czy byl zly ze go zostawilam do tej pory to trwa:((juz nie jest to samo kochany anioleczek tylko wcielony diabel hehehe i to na powaznie....Dobrze ze Hanulka jest spokojna tak jak u mnie Marceli bo tak to nie wiem czy bym te cale towarzystwo okiełznała:cool2:wiem ze jest latwo napisac "nie martw sie" wylewem Hanulki uwierz mi bedzie dobrze:)to sie zdarza i nie z naszej winy ..I i II stopien nie jest grozny!!! chyba ze dziecko jest wczesniakiem to wtedy trzeba pilnowac i wszystko kontrolowac spokojnie kiedy H ma uSG?

Sosnowiczanka- mnie dzis czeka zmiana ciuchow Marcela z 68 na 74:szok:hahahha rosnie jak na drozdach a tak mi sie nie chce jakas wypompowana jestem.... wrrrr

reklama
Witam Was niedzielnie, słonko święci Ale wieje bardzo. My pospalismy do 7.30 tzn. ja z Kacprem bo K nie wiem o której wstał. Melka 20 min dłużej spała. Byliśmy w kościele z dziećmi, K jaj zwykle w domu został. Kacperek cały kościół zwiedzal.
Powiem Wam, że podjęliśmy decyzję ze przynajmniej przez najbliższy miesiąc do 15 sierpnia nie szukam pracy. Moja mama chce iść na pielgrzymkę więc nie ma sensu bym teraz szukała pracy bo nie będzie miał kto z dziećmi wtedy zostać. Fakt akurat na ten czas mąż ma mieć urlop w pracy ale już od jakiegoś czasu urlop ma zaplanowany remontem kuchni.
Tak więc póki co siedzę z dziećmi, cieszę się.

Usypiam Niunia i za obiad się biorę.

Od rana zapierniczam.. Byliśmy na zakupach bo robimy jednak grilla. Pogoda średnia, ale nie ma zimno i narazie nie leje, choć chmury straszą od rana. Zaraz teściowa przyjedzie.. Ale mam już wszystko gotowe.

Dorotar - wiesz szukać zawsze możesz, ja ze swojego doświadczenia wiem że niczego nie ma na już. Ewentualnie możesz założyć pracodawcy że zaczniesz np od września. Choć wiem ze tyw szukaniu pracy jesteś hiper szybka :-D To tylko ja taki mazgaj...

HE HE NASTAZJA no co Ty, żaden mazgaj.
No może niby masz rację, ale póki co chcę się poświęcić dzieciom zobaczymy potem jak mama z pielgrzymki wróci, choć nie powiem przeglądam ogłoszenia w necie.

Czesc kochane:)

Pozazdrościłam Alankowi i oparzyłam się olejem jak smażyłam kotlety :/
Boli jak diabli.
Alan od rana rozbrykany, skacze po mnie właśnie.
Wczoraj pol nocy wstawiałam rzeczy na allegro, dzis resztę, az mnie paluchy bolą od komputera :)

Ewka czyli urlop udany :)
Super ze dziewczynki lubią podróżować. U mnie nawet nie chce wiedziec jakby ta podróż wyglądała :cool2:

Dorotar dokąd na pielgrzymkę twoja mam się wybiera?

Nastazja udanego grila z tesciową ;))

SOSNOWICZANKA no do Częstochowy na pielgrzymkę.
Ile Alan ma wzrostu? Daj linka do allegro bo młody wyrasta ze spodni a Twój chyba większy jest od Kacpra.
Współczuję oparzenia.

Padam Dorotar.. Najadłam się, opiłam winem, Adaś spał w południe aż 25 minut. Jestem padnięta. Marzę o kąpieli i położeniu się przed tv.

Nastazja czyli grill udany ;)))

Alan spał mi połtorej godziny. Od 15 do 16.30 po czym sama go obudziłam.
Jutro zaś do pracy...
Łobuz na kolacje zjadł dwa naleśniki z dzemem i dwa racuchy. Miałam zrobić placki z kaszą, co Milava wrzuciła przepis, ale nie chcialo mi sie kaszy gotować ;(((

reklama
Hej sorki, że nie pisałam ale byliśmy na weekend u moich rodziców.
Z tym złotem porażka max.Teraz i zaręczynowego nie ma. Jestem głupia, a położyłam wysoko...P ma obszukać dom.;((((

Do góry