reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hejka!
u mnie tez sie pozmienialo... od kilku dni Maly placzliwy i drazliwy - o byle co ryk... na szczescie u niego to nie trwa dlugo, zwykle jakos udaje mi sie odwrocic jego uwage, ale tak, zcy inaczej jest to troche bardziej meczace.... rozpiescil mnie moj Syn;)
Freiya - oby z noga bylo wszystko oki!
Zabcia - nie przemeczaj sie kochana! Oby Macius jak najszybciej przywykl....
Kupinosia - po tym jak Maly wyrzucil moj tel do smieci, zawsze je sprawdzam (bleee) przed wyniesieniem. Oby bucik sie znalazl!
Kota - ja tez mysle, ze Q urosnie w twoich oczach.... oby rozlaka byla jak najkrotsza!
Malenstwo - to piekne postepy w mowieniu! u nas poki co slabo....

reklama
Hej hej
Wreszcie piekna pogoda:DD
Kupinosia oj gadażeby mnie wkurzyc to wola do mnie Kasia albo matka albo się skarży ze babciakrzyczy a powtarza wszystko az czasami sama się dziwie
Agapa Zu jak się chcespac to zachowuje się podobnie do Mikołaja
Freiya wazne żeodpoczniesz:D a jak z teściem?polepszylo się cos??

Piękna pogoda to wszystkie na dworzu siedzą z dziećmi a tu cisza, a ja siedzę zła, wkurwiona i z bezsilności mam ochotę płakać albo komuś za****ć. Siedzę całe popołudniewe robocie i tylko o 18 mam mieć jedną klientke, gdzie jest sens tej mojej pracy, wszędzie tylko ładnie mówia na początku, że jest dużo pracy. A ma dodatek mam wszystko sprawdzać i wszystkiego dogladac, za co kurna za co za damski..... To wszytko jest bez sensu.

Jutro na 20 jestem umówiona na rozmowę.

Ostatnia edycja:
Adaś zasnął przed chwila. Dziś zaskakuje mnie tym zasypianiem, bo zajmuje mu to dosłownie 2 minuty. Jutro razem z lobuzem będę mylą auto, maja przyjechać oglądać więc musi sie jakoś prezentować, a pewnie i Adaś bedzie miał trochę frajdy. Zepsuł mi sie wi fi w lapku i muszę pisać na ipadzie, a bardzo nie lubię, net tu chodzi strasznie wolno. Dziś molestowali mnie z tmobile i zgodziłam sie na przedłużenie umowy, bo poszli mi na rękę w dwóch kwestiach więc telefon mam z głowy. A nawet dobrze, bo mój zaczyna szwankowac. Adaś nim rzuca, bawi sie i niestety zawiesza sie, sam wyłącza.. Nowy sie przyda.

Milego wieczoru dziewczynki, buziaki.,z

Hej a ja godzinkę temu wróciłam z pracy, jedną klientka na fasadzie brak slow.
Dzieciaki nie stały jeszcze, Męka teraz obrzęd chwila zasłynęła na podłodze na dużym miśku w pozycji na żabę, Kacper pad dopiero co, ja wymyta, gotuje sobie makaron do truskawek na jutro do pracy.

Witam Was moje piekne,

AGAPA jak dziecko a taki wyuszony atak histerii to najlepiej go zostawic niech sie wyplacze, najgorsza rzecza w taki momencie jest przytulanie, bo potem bedzie wiedzial że może sobie na to pozwalać, ale zresztą komu ja to tłumaczę, Ty jako mamusia czwórki dzieci pewnie o tym wiesz ;-)
/QUOTE]
Dorota, dobrych rad nigdy za wiele. To że mam liczną rodzinkę to nie znaczy że wiem wszystko. Wiem coś na ten temat, bo kiedyś miałam podobny problem z Wiktorią. Ona miała 5 lat i złościła się byle czego waląc głową w cokolwiek i tupała nogami. Jednak Mikołaj zachowuje się troszkę inaczej. On jest w takim jakby amoku. Kręci się z taką złością w kółko i wogóle jakoś tak dziwnie. Ja go też zostawiam żeby sam się usopkoił pod warunkiem że jest wokół na tyle bezpiecznie że o nic się nie uderzy i nie zrobi sobie krzywdy. Chcę go przytulić żeby poczuł się bezpiecznie, że ja go nie zostawie, że go kocham itp Niewiem czy robię dobrze czy źle. Na to pytanie może mi odpowiedzieć tylko psycholog.

Hej hej

Agapa Zu jak się chcespac to zachowuje się podobnie do Mikołaja
On jak jest śpiący to jest marudny, ale to jest całkiem inne zachowanie.

Dziewczyny ja sram po gaciach. U nas od tygodnia po naszej miejscowości kręci się samochodem podejrzany typ. Kręci się w godzinach kiedy najwięcej dzieci wychodzi ze szkoły, zatrzymuje się i pyta np. gdzie jest gmina, kościół itp. a potem mówi do dziecka żeby wsiadło do samochodu i mu pokazało. W tamtym tygodniu to spotkało dziewczynkę z IIkl ale ona mu pow. że mama nie pozwala jej wsiadać do kogoś kogo nie zna. Jednak wczoraj dziewczynka z IVkl wsiadła. Facet wywiózł ją gdzieś, podobno strasznie na nią krzyczał, a potem wypuścił. Dzieciak wrócił do domu zapłakany, roztrzęsiony i nic nie chciała powiedzieć rodzicom. Niewiadomo czy coś jej zrobił czy nie. Nauczyciele w szkole przeprowadzają rozmowy na ten temat. Policja wie o tych sprawach i obiecali się kręcić ale póki co jak widać tego nie robią.

Hej Wam, poczytałam Was pi razy oko ;)od weekendu postaram się być na bieżąco i częściej się udzielać..U nas nic nowego.Idę spać, jutro znów praca...

Agapa jakbym dorwała takiego skur..... to bym mu nogi z dupy wyrwała!

U nas piękna pogoda aż chce się żyć. Wreszcie dostałam okres- tydzień spóźnienia- u mnie to nie jest normalne - ja miałam od 3 lat jak w zegarku wiec troszkę się obawiałam wiecie czego...

Odchudzanie idzie mi coraz lepiej - twardo trzymam się diety - nie wiem czemu ale jak się robi ciepło jest mi dużo łatwiej trzymać dietę i przede wszystkim wypijać 3 litry wody dziennie, wogóle jakieś podejście do diety jest pozytywniejsze.

reklama
Agapa to straszne co piszesz....chybabym zawału dostała jakby mi obcy facet dziecko do auta wziął.

Kama ma dzisiaj piknik rodzinny w szkole. Ja dopiero po pracy tam dołączę. Zabawy, loterie, pokazy.....wszystko trwa do 18. Także po pracy ide do domku zjeść, ubiorę Zulkę i pojedziemy.

Do góry