reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Milva gratki z powodu daty ślubu(wyznaczenia ).
Kota.....zwalają się na głowę tuż przed porodem...
Boże więcej nie nadrobię...za dużo spraw na głowie...Jak będę mieć trochę wolnego będę z Wami na bierząco ;)

reklama
Hej Kochane,
Od rana znów walczymy z biegunką.. Teraz daje mu smecte, trochę na siłę, no ale muszę. Adaś bawi się moją kosmetyczką, M. poszedł do pracy, a ja mam dziś dużo spraw. Muszę pismo napisać do tmobile, bo rezygnuję z umowy. Wezmę później nową umowę, ale to co mi proponują na przedłużenie to jakaś kpina. Poza tym chcę zmienić numer z paru powodów. O 12:00 mam wizytę u ginekologa. Mam wyniki cytologii i zobaczymy co z tymi tabletkami.
O 16 na angielski, więc dzień dziś pewnie zleci. Po trzech pięknych, słonecznych dniach, niestety niebo zachmurzone i chyba odpuszczę sobie spacer, bo trochę chłodno. Ale Adaś bardzo ładnie bawi się ostatnio w domu więc nie ma źle.

Phelania- trzymam kciuki za Alanka.

Kota Ci Twoi teście to naprawdę mają tupet współczuje Milva gratuluje super wieści:DDPhelania trzymam kciuki będzie dobrze:)Sosnowiaczanka a z nami mieszka balon żaba:pPZabcia super że macie mieszkanko:)My wczoraj byliśmy na festynie Zuza tak się wyszalała w kulkach ,że facet już chciał składać a ona nie chciała wyjść hahahW nocy była u nas taka burza , że spać nie mogłam tak się bałamMiłego dnia laseczki

hejka!
u nas baaardzo goraco... wczoraj normalnie zjaral mi sie kark i ramiona.. Mlody oczywiscie byl posmarowany;)
Nastazja - bardzo wspolczuje biegunki. a co jeszcze sie daje oprocz smecty na biegunke? jest w ogole cos jeszcze?
Moja siostra byla tydzien w szpitalu z rocznym maluchem - mial rota... jak slyszalam jak sie meczyl, to teraz sama nie wiem czy dobrze zrobilam, ze nie szczepilismy sie na to...
Phelania - powodzenia na badaniach!
Dorotar - ja tez uwazam, ze pytanie szefowej bylo co najmniej duzym nietaktem...
Rojku - super ten materac! A z cyrkiem to jestem w szoku....
Sosnowiczanka - moj lobuz tez czasem zabiera, a czasem jemu zabieraja.... taki lajf...
Milva - gratulacje!
Kota - twoi tesciowie to material na jakas czarna komedie...
Zabcia - gratuluje nowego lokum! Na pewno te pierrsze dni nie beda lekkie, ale oby lepiej wam sie mieszkalo!
Malenstwo - spoznione kondolencje... U nas tez kulki rzadza ;)
Agapa - jak tam po imprezce w rodzinnym gronie?
Ide zrobic sobie cos dietetycznego - wczoraj czym sie zatrulam, wieczorem goraczka i bol brzucha.... na szczescie mialam zapas nifuroksazydu.... i oczywiscie cole ;)

ROJKA Anielka świetnie w tej poscieli.

SOSNOWICZANKA niezły majątek z Alanka da sobie w życiu radę chłopak.

MILVA ja bym się chyba nie odważył wsadzic jeszcze dok takiej wody w jeziorze dzieciaki, ślę najważniejsze, że młodemu się podobało.
'
NASTAZJA czeka Was intensywny dzień dzisiaj.

PHELANIS trzymam kciuki.

Dziewczyny odnośnie waszych pytań już wyjaśniam. Jak mówiłam dziewczyna na początek proponuję mi 500zł podstawy +30% utargu, umowę na pół etatu.
Jeśli chodzi dojazdu to sporo bliżej, teraz do pracy mam 26 km a mogłabym mieć 10 km na upartego w ładną pogodę rowerem można pojeździć.

MILVA co do auta na razie nie ma możliwości łupanego na gad. Musimy pierw spłacić do końca ten samochód co jeżdżę teraz, na dodatek nikt mi nie da tyle za tego bym mogła kupić inne na gaz. Więc póki co muszę zainwestować, zrobić co się psuje i jeździć.

Pogodda straszna, rano wraz z synem obudził mnie paskudny deszcz, omg a co wczoraj w Warszawie się działo, widzieliście w tv?
Nocka ok, tylko pobudka na mleczko.
Melka wczoraj zasłynęła mi parę minut po 18 spała bite 12 godz, dobrze, że zrobiłam dzieciakom wcześniejsze kąpiel wczoraj. Mały szalał, zasnął po 20.
Teraz siedzę w pracy i rozmyślam co zrobić z tym wszystkim.
Dziś po pracy muszę wstąpić dwóch mechaników, może któryś ze chcę bym już dziś auto do naprawy zostawiła no aż boję się jeździć.
Muszę też wstąpić do apteki kupić coś ma utrudnienie po opadach bo Melks ma uczulenie na komara bądź meszke bo budzi się po nocy ma ugryzienia i odciski czerwone i opuchnięte bardzo.

Ostatnia edycja:
Papayka- u nas zawsze biegunka była przy dolnych zębach, teraz wychodzi mu dolna trójka i przypuszczam że to z tego powodu. Poza tym nie ma gorączki i innych objawów. Zazwyczaj nie dawałam mu nic, ale to już 2gi dzień więc daje smecte- on sam nie chce pić więc wstrzykiwałam mu strzykawką. Ja nie podaję nic innego.

Lece dziewczyny na wizytę , papa!

Kota rzeczywiście Q ma mięciutko :) Współczuję wpraszających się teściów!

Inka no co za baby? Ciekawe co by było jakby im ktoś kazał na siłę o konkretnej godzinie np. srać za przeproszeniem

Milva gratuluję terminu! Zazdroszczę przygotowań, strasznie miło to wspominam

Nastazja powodzenia w sprzedaży auta

Żabcia super że się przeprowadzacie chociaż pakowania nie zazdroszczę

Dorota a nie wiesz czy ta dziewczyna ma jakąś swoją klientele? Bo ja na przykład nie chodzę do salonu tylko do fryzjerki konkretnej, a jeśli ona ma klientów to pocztą pantoflową, koleżanka koleżance będą ciągnąć do Was.

Zaszczepiliśmy się dzisiaj ostanie szczepienie do 2 rż więc się cieszę. U nas od paru dni rano upał a potem burza z gradem. M dziś do późna w pracy więc sami z Krzychem musimy dać radę

PYSZCZEK nie ona nie ma klienteli, ona też jest fryzjerka ale nie pracowała 5 lat w zawodzie, teraz otwiera salon i na początek chcę zatrudnić 2 fryzjerki, sama pierw musi się podszkolić i dopiero będzie pracować. W sumie salon będzie w dobrym punkcie no nie wiadomo nic do końca, ona też ryzykuje otwierając nowy salon.

reklama
Hej Wam
U nas deszcze, podtopienia i inne "atrakcje"! 10 czerwca a my palimy w centralnym...

Młody zasmarkany, kaszlący ale bez temp więc alergia sie ujawnia. Robię mu inhalacje i póki nie ma temp chodzi do żłobka.
Wczoraj stawiałam mu pierwsi raz w życiu banki ale kupiłam takie bezogniowe. Oby sie poprawiło!

Dorotar musisz sprawę pracy przemyśleć ale ja widzę raczej same korzyści wynikajace z tej nowej oferty. Wystarczy dobra reklama na początek, jakieś super oferty cenowe i klienci sie znajda! Trzeba tylko dać sobie czas na rozkręcenie.

Papayko podeślij trochę słońca!
Nastazja oby Adiemu szybko minęła biegunka. Jak wizyta?
Phelania jak po usg?
Żabcia wracaj do nas. No i życzę by dobrze sie Wam na nowym mieszkało.

Ostatnia edycja:
Do góry