reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Jeeej , jaki Bartek był dziś marudny!!!!!!!!!! Dobrze, że już śpi, bo każdy miał serdecznie dość:no:

Ale dołączam się do Was w kwestii tego, że to najfajniejszy okres z dzieckiem . Nie tęsknię do tego jak był mniejszy.

Żabcia!!!!!!

reklama
Zabicia gratuluje!! Jak nazwiecie synka? Jakieś pomysły??

Obstawiam że Rojku będzie mieć córkę :-)

Uciekam spać!

Młody idzie jutro z moja mama do lekarza, podczas brania antybiotyki rozchorowal się- oskrzela chyba :-(
Oj, teraz dopiero Agapa rozumiem co czułaś gdy Miki tak chorował :-:)-(

Dzięki dziewczyny.
Powiem Wam że napaliłam się na córeczkę i było lekkie rozczarowanie gdy podczas pomiaru kości udowej coś mi tak zadyndało i to był siusiak no ale na koniec usg pytam boy or girl i usłyszałam boy smutek plątany z radością a po chwili się ucieszyłam.

inka co do imienia to chyba nasz 2 syn będzie się nazywał pan X bo z moim M chyba niedojdę do porozumienia bo żadne imię mu się nie podoba Marcel, Mikołaj, Igor, Gabryś, Wiktor wszystko na NIE. A w rodzinie już są Mateusz, Krystian, Kacper, Dominik, Patryk, Karol, Paweł, Szymon, Michał, Kuba, Bartek i to w najbliższym otoczeniu rodziny M u mnie Antek, Franek nosz nie wiem jakie imię wybierzemy bo ciężko tyle chłopów dookoła.

Idę spać bo jestem wkurzona na M działa mi dzisiaj wieczorem na łupież :wściekła/y:

Żabcia moje gratulacje!

Mi się podoba jeszcze Filip i Kacper:-)
Jak dobrze, że piąteczek. Chłop wraca i musze przygotować imprezkę dla niego bo miał urodzinki we wtorek. Zaraz trzeba zrobić listę zakupów.

Za oknem szaro buro i zimnica straszna. Zaraz pewnie lunie, a ja musze wyskoczyć parę rzeczy załatwić.

Hej laseczki,

Podczytuje was ale u nas non stop cos jest do roboty wiec nie mam kiedy pisac:sorry2:U nas szaro i pochmurno totalna porazka z ta pogoda..a juz czerwiec sie zbliza wrrrr...

żabciu-ja bardzo chcialam miec dziewczynke,ale z czasem doszlo to do mnie ze moze nawet to i lepiej mniejsze wydatki pozniej z ubraniami:p takie same zabawki ,chlopaki maja wspolne zainteresowania i moga sie bawic i bawic a mama odpopczywa wiec sa tego plusy..:) Tym bardziej wiem ze dziewczynka by byla tatusia a tak to bede miec dwie przylepy:)
inka-zdrówka dla Aleksego...
Kota- jak przygotowania do porodu:)? boisz sie? ja to w sumie balam sie ze nie dojade i urodze w domu:-Dbo faktycznie drugi porod byl 2x szybszy niz pierwszy:-)ale bolesniejszy wrrr:-)ale szybko minelo i bylo juz po:)

A ja juz jestem jasna blondynka;p zrobilam balejaz niestety po ciemnych wlosach zostaly mi rozowe koncówki,kumpela która nalozyla mi farbe pomylila sie i farba byla przeznaczona dla siwych wlosów:-(I teraz schodzimy z koloru z moja fryzjerka jeszcze raz w lipcu i bedzie git:p

Ostatnia edycja:
reklama
Żabcia gratulacje drugiego synka :)

Inka mój E chciałby bardzo chłopca. Ja cały czas mówię o lokatorze Hania, żeby się tak bardzo na chłopca nie nastawiał, bo u nas w rodzinie raczej tak babsko jest :p Mnie jest zupełnie obojętne. Dowiem się najwcześniej za dwa tygodnie. Dwie dziewczynki może by były psiapsiuły, jak pisze Phelania mniej wydatków itd.
Jak tak patrzeć na to jaka ta ciąża jest i na tym opierać swoje przypuszczenia, to teraz czuję się inaczej. Zsypało mnie tek, jakbym na nowo dojrzewała. Wiecznie śpiąca, a poprzednio zupełnie inaczej. Ale w sumie trochę strach by był, bo już do dziewczynki przyzwyczajona jestem, obsługę też już znam, a tu przy chłopcu inaczej...

Kota tez coraz bardziej sie boje o to jak Aniela zareaguje. Teraz coraz częściej wychodzi, jak bardzo jest wrażliwa. Mój stres głównie dotyczy tego, żeby nie poczuła się odrzucona i żeby potem nie wpłynęło to na jej życie jakoś negatywnie. Widzę po siostrzenicach moich, że ta starsza była chodząca radość dopóki nie przyszła na świat druga dziewuszka, też o dwa lata młodsza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry