reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dzień dobry
ja już na posterunku. do 15 w pracy a taka pogoda ładna.
w tym roku wyjątkowo Zimna Zośka nie jest taka zimna, oprócz zimnego wiatru.

Młody miał ciężką noc. ok 24 obudził się z płaczem, dałam mu jeść ale nie pomogło, płakał strasznie więc wzięłam go do siebie, M w pracy. ok 2 wrócił M i wtedy się zaczeło. Młody zwymiotował, musiałam przebierać siebie, jego, pościel. później zwymiotował drugi raz. nie wiem co się stało, obstawiam że coś mu po prostu stanęło na żołądku :-( oby dziś było lepiej.

miłego dnia!

reklama
Milva rozumiem, że niby śmiechawka ale takie sytuacje potrafią człowieka z równowagi wyprowadzić. Ja tak jak już pisałam kiedyś z kurtką.... normalnie ciśnienie skoczyło...
Dziewczęta znów nie miałam czasu by Was choćby poczytać!
Praca dom, w kółko to samo!Może w weekend uda mi się Was nadrobić i doczytać a z nowości to to, że NINA CHODZI SAMA ;) Opłaciło się puszczanie jej od jednej do drugiej osoby...To teraz skarpety anstypoślizgowe muszę jej nakładać, bo guza nabije nie raz.
Spadam się do pracy szykować. Buziaki! Miłego, słonecznego dnia!!!!!!

Netka - gratki dla Niny!!!!!!!!! Super:-)
W kwestii prezentów od teściowej, to ja już nic nie mówię. Jak byliśmy u nich w week , to mi się chwaliła ile nakupowała już ciuszków dla małego co się urodzi w lipcu jej ukochanemu synowi...jak mi pokazała, to sam lumpex rozciągnięty- i jeszcze mówi, że np w tym można odebrać ze szpitala, inne na święta będzie itp...masakra

Nocka znośna, po 7 wstaliśmy. Ja coś wczoraj zasnąć nie mogłam, do 1 się kręciłam:crazy: Popołudniu muszę skoczyć do miasta, rossman i jakieś zakupy spożywcze. I do fryzjerki umówić się na farbowanie , teraz jest tak zawalona, ze termin pewnie na czerwiec będzie...

Podpowiedzcie co mogę kupić ciężarnej na prezent urodzinowy, jest w 7 miesiącu...wolałabym coś dla niej niż dla dziecka.

Milva padlam hahah niebieskie emu wkwiatki o masakar ma babka pomysły haha
Ewka ja mialam do komuni zywy kwiatekz duzych stokrotek i z jakas zielenina był sliczny i czulam się wyrozniona bonikt takiego nie miał i pamietm jaka wtedy dumna bylam :p
Sosnowiczanka oby dobrze się wam jeździło samochodem;D
Agapa ja polecam ciasto kubusioweszybkie i fajne:)
Netka ogromne gratulacje dla Ninki**
Milva może jakas książkę???

Dzis A wraca z delegacji juz sie nie moge doczekac i siedze jak na szpilkach haha

Dziewczyny ja dosłownie na sekund pięć. Poczytałam.. Wszystko wiem ;)
Sosnowiczanka- gratuluję zakupu i SZEROKIEJ drogi! ;)

My już rano byliśmy na zakupach i spacerze. Później zabawa na podwórku. teraz zasnął i lecę szybko zrobić obiad. Choć sama chętnie bym się zdrzemnęła.

Buzi.. Później będę miała dłuższą chwilę ;)

Netka- gratulacje dla Ninki !!!
Inka- mam nadzieje że w dzień już lepiej ?
Sosnowiczanka- gratulacje nowych 4 kółek - ładny kolor
Rojku, Maleństwo- ja też chciałam drugą dziewczynkę :)
Kota- Hania jest bardzo pogodną dziewczynką :)
żabciu- to już tylko tydzień i może poznamy płeć, ciekawa jestem :)
Milva- litości co za teściowa bez pojęcia...co do prezentu nie wiem, ale sama osobiście bym wolała jednak dostać coś ładnego właśnie dla dziecka

Dzisiaj jest Dzień Niezapominajki. Pani w przedszkolu prosiła aby ubrać dzieci w niebieskie tuniczki lub bluzeczki. Fajny pomysł ! Dziś zapominamy o tym wszystkim co było złe :)

Załączniki

• k,NTUxODM5MTgsODA2NzYz,f,niezapominajki09_tO_medium.jpg
    k,NTUxODM5MTgsODA2NzYz,f,niezapominajki09_tO_medium.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 18
Netka Gratulację dla Ninki :-)

Kupinosia jeszcze tylko tydzień już się nie mogę doczekać aż zobaczę Okruszka i czy z nim wszystko ok i poznam płeć oczywiście :-)

Do południa byliśmy na zakupach i w agencji oglądaliśmy 1 mieszkanie ale po tym co zobaczyliśmy na dole nawet nie oglądaliśmy góry szkoda słów taka rudera i do tego droga.

Od południa dobijają się do mnie z innej agencji co sprzedają tą mieszkanie gdzie teraz mieszkamy dzwonili już 7 razy ale ja nie odbieram, był też już właściciel że mamy być za godzinę w domu bo przyjdzie ktoś oglądać wrrrr ... oczywiście byłam w domu ale zawinęłam się z Maciusiem na górę spać i nikogo nie wpuściłam słyszałam jak się tukli ale ja to mam w nosie. Mam dość ustalania swojego życia pod jego widzimisię i ustalania mi że ja mam być w domu, ja mam własne życie i nie będę na każde zawołanie niech się przekona.
I znowu dzwonią ....

Pospałam sobie z Maciulkiem 2 h wstałam mały zjadł obiad a ja ugotowałam sobie pierożki :-)

reklama
Dziewczyny kopiuję ogłoszenie Aniaslu. Jeśli któraś chciałaby spróbować napiszcie do niej lub do Bestyi
Poszukujemy osób do współpracy redakcyjnej, które będą współtworzyły z nami serwisy. Jeżeli masz pomysł, w jaki sposób mogłabyś/chciałabyś zaistnieć. Pisz. A może, któraś z dziewczyn z Twojego działu jest utalentowana i potrzebuje żeby ktoś ją odnalazł? Daj znać
biggrin.gif
Czekam na pytania, wnioski i opisy
biggrin.gif

Do góry